Отговори
# 540
Локресия, стискам палци всичко да е наред!

# 541
Добро утро, сладки мамита!
На мен на калкулатора за пръв път да ми покаже момче, досега все момичета ми излизаха на другите  Mr. Green
Диана много добра идея даде да се прослушва коремчето със слушалки. Май ще си купя, че ми е интересно и искам да го слушам по често Simple Smile

# 542
Здравейте, момичета!
Благодаря на всички, писали за книгите, ще разгледам внимателно, а и мисля да отскоча до една-две книжарници да видя какво предлагат.
Аз днес тази сутрин се чувствам ужасно, вчера ме боля главата, а днес нещо стомаха ми се вълнува и ми е много отпаднало. Утре съм на преглед, най-сетне мина това време, и нямам търпение да разбера дали всичко е ок и дали ще могат да ни кажат ще има ли пишка или не, този така важен въпрос  Mr. Green Пожелавам на всички хубав ден   bouquet

П.П. Забравих да кажа, че според всички калкулатори, които съм пробвала, излиза момиче. Аз в началото също го усещах така, но вече все повече говоря за него в мъжки род  Mr. Green Да видим Simple Smile

# 543
  • София
Добро утро коремчета   bouquet
На всички, които са на док днес им пожелавам- само добри новини и да видят бебоците  Hug Peace

Иначе - приятен ден  Two Hearts

# 544
Добро утро мамита!
Лукресия палчета и от мен ,всичко да е наред! Hug
Диана у нас пържено  Naughty ММ е майстор на скарата и месо кюфтета ,наденици всичко е там Heart Eyes Но може от каймата да ти е станало гадно ,а не от пърженото ,аз за пържени картофки умирам Blush но не ме дразнят.
Тук е хубаво ,слънчевоо   Nature Sunny  Nature Partly Sunny -пращам ви малко

# 545
Добро утро Whistling
Днес трябва да мина на заветния преглед Praynig и дано всичко да е наред, че днес само гадни новини ми съоббщават от сутринта Crossing Arms
Оооо, аз умирам за скара и то хубави кюфтенца с лук вътре, ужас пак почнах да си мисля за храна Grinning
Вие с майка ми да не сте се наговорили сутринта Thinking и тя вика да видим за някоя книжка да прочета Joy
И а си оформих веждите, че горките все са на заден план #Crazy

Стискайте палци да кажат какво ще е беб, дали ще се конти с мене или ще рови с баща си по колите и моторите Joy

# 546
Диана, и аз като Тутито умирам за пържени картофки и не ме дразнят. Но дори при мисълта за месо ми се обръща всичко от вътре  Sick . От два месеца не съм вкусвала месо, а преди всеки ден ядох - обожавах...
На всички, които са на преглед днес - успех и само хубави новини да чуят  bouquet

# 547
добро утро   bouquet

Pukanka_,честит ти мъж  Hug наистина е рано,но щом се е показал значи не  е срамежлив  Joy

harikliq,добре дошла   bouquet

SoAmazing,честит ти мъж  Hug всички мисля че сме така и аз съм много разсеяна и не помня онзи ден какво съм яла даже hahaha

Kikito86,аз от пубертета се нацепих и то здраво ,ама за седмица изкочиха страшни цици  #2gunfire да ти кажа така се появяват както казваш ти първо са червени ,но и сърбят здраво. надявам се да не е това ,че има още доста да ти растат гърдите  Peace

Kristisha,аз много странно от както съм бременна постоянно кихам и хълцам ,че вече и другото издишане ама не през устата взех да правя неконтролеруемо   ooooh! срам не срам  Blush

DianaR, на мен ми показва мома  Praynig

Milenkaa ,браво за добрата новина   bouquet

hixxy,честити сини гащи  Hug

Мая 191,аз си мисля ,че тези които още не знаем пола на бебковците ще сме с моми,мисля че причината е в това че мъжките атрибути са по лесно видими  hahaha

lokresiq,стискам палци всичко да е наред  Peace

Anni0422,стискам ти палци всичко да е наред  Peace

# 548
Здравейте и ат мен сладурки   bouquet
аз напоследък постоянно ми се спи като някое коте съм щом хапна и заспивам  Mr. Green
относно месото и аз не мога да  го понасям в никакъв вид нито смляно , нито салами абсурд  Naughty
виж пържени картофки горе долу но печени и варени ммммммммммм Blush
Успех на всички който са на преглед днес  Hug

# 549
Дидка, и аз така мисля. Ще ставаме мами на малки срамежливи госпожички  Grinning
 Относно яденето и спането , вече се чуствам като инкубаторче, само това правя и затова мисля  hahaha

# 550
  • Русе
Здравейте мушмурочета Grinning Grinning Laughing
Kristisha,спокойно и аз не ми се яде много месо..со се мъча да си хапвам защото е полезно...много страно но обожавам кисело мляко със малко солчица ...но вече започвам да не съм махната и си хапвам от жсичко по малко но забелязвам ,че ми се отваря апетита за сладичко от началото на седмицата което е тревожно,защото аз съм надала за сега 5 килограма а съм в 4 месец ...  love001 newsm62

# 551
  • София
Мая 191,аз си мисля ,че тези които още не знаем пола на бебковците ще сме с моми,мисля че причината е в това че мъжките атрибути са по лесно видими  hahaha

Дидка, и аз така мисля. Ще ставаме мами на малки срамежливи госпожички  Grinning

Peace Peace Peace

За яденето - най ми се яде ТАРАТОР направо... в промишлени количества ям Blush

# 552
harikliq_222, разбирам те до болка...и аз съм с 5 кила отгоре, само че аз налитам на тестените  ooooh! Мацките тук са едни префинени, и на фона на техните малко качени кг се стресирах, че само аз съм се уляла...сега поне си имам дружка   hahaha Но ще гледам да позасиля малко повече движението (което никакво го няма) пък дано поне намаля темповете...накрая ще съм абсолютно   261uu

Така и така пиша да си кажа и аз че съм мноого поспалива, спрях следобедните дрямки, но пък си лягам с кокошките...20:30-21:00 вече съм пътник  Laughing О, да! И кихам като за световно...добре че му хванах цаката как да го правя без да ме срязва  Laughing
Утре ме чака дъъълъг път 700 км...и аз като чужбинските пупици имам да оправям документи, преводи, апостили..разправии, но няма как.
Като си отида в БГ, ще мина и на един преглед за всеки случай да видя как е пложението и ми се иска и аз да знам вече гащичките какви ще са.... Praynig
И за последно да добавя, че ви завиждам на усетеното пърхане в коремчетата....аз се ослушвам, пипкам, чакам, но още не усещам. Сигурно и това е от значение, че ми е 1ва бременност и съм леко и приятно закръгленка Mr. Green...но съм в очакване всеки момент и аз да се похваля  Heart Eyes Heart Eyes

Хубав ден на всички и да знаете, че не ви изпускам от очи, макар и ряяядко да се включвам  Hug

# 553
Здравейте  Hug

Успех на всички с прегледи днес! Ще чакаме да се похвалите и за пола Simple Smile

А за килограмите - аз съм с 3 отгоре за 1 месец и док ми се накара, че не било хубаво още отсега да се качва толкова много...ама какво да се прави.. не е е нарочно.

И аз завиждам благородно за пърхането на пеперудки, и аз нищо не усещам, и корем още си нямам, само леко е загатнат, но със зимните дрехи още не си личи. Чакам си още Simple Smile

# 554
  • Русе
Незнам,Мами но какво ще правим с тези зъбки...на мен вече почнаха да ми кървят мъничко...а попринцип съм със здрави зъби... Sad

Общи условия

Активация на акаунт