Отговори
# 405
много ми е скунфузено,понеже нямам и много възможности,и за първи път ми се случват такива неща

# 406
  • София
Bobito, защо смяташ, че може да ти се падне на раждането? Ти направо в болницата ли ходиш на ЖК? Имай предвид, че той много добре знае че е незаконно и се пробва. Където мине номера - мине. Още повече, че щом от началото види, че си "дашна" и може всеки месец да измисля начини как да закърпи семейният си бюджет. Просто спри да ходиш при него, без обяснения и притеснения. Ако пък не си склонна да го сменяш бъди по-нахална, кажи че не смяташ това за редно. Те са нагли, но и страхливи, така че споко.

# 407
Здравейте, момичета Simple Smile
Виждам, че някои от вас вече знаят пола на бебчетата, честито на всички, май засега преобладават мъжете? И аз се надявам в петък да разберем нещичко  Mr. Green
Хубав ден от мен   bouquet

# 408
Добро утро!   bouquet
Много хубави новини, браво!
Кики, дано до края се окажат розови гащичките! Mr. Green
Кърли, на теб ти честити сини! Hug
Шамс, много сняг бе, хич не ти завиждам!
Нинка, да се оправя бързо детето! Peace
Пуканка, браво и честити ти сини гащи! Hug Ние сме заедно с теб, дано и моето другата седмица се види какво ще е! Praynig Много съм нетърпелива! Mr. Green
Ксикси, стискам палци за днес и чакаме новини! Hug
Много хубаво ми стана след прочетените новини! Hug

Момичета, искате ли в следващата тема да се запише и предполагаемия пол. Например... усещане за момиче, или момче! Или е рано? Какво мислите? newsm78

# 409
Здравейте, момичета,
вчера бях на ЖК и ме измериха. Тесничък ми е ханша. Док каза още от сега да се подготвям за секцио. Качила съм един килограм - което да ви кажа не ми се вярва, според мен са два, три. Само чухме сърцето на бебето и не го гледа - малко съм разочарована и май ще ходя на частно някъде да го видя иначе до края на април, когато сме на ФМ има много време и ще ми е много мъчно.

# 410
soho doll       ами да кабинета му е в болницата,но не родилното,а друга сграда но  на същото място,ами незнам аз понеже много мълча,и не съм човек които да вдигам скандали,мисля сега ще му дам там да се почерпи ,не пари естествено защото и нямам,ако нещо втори пут ми се направи ще го сменя

# 411
ами да кабинета му е в болницата,но не родилното,а друга сграда но  на същото място,ами незнам аз понеже много мълча,и не съм човек които да вдигам скандали,мисля сега ще му дам там да се почерпи ,не пари естествено защото и нямам,ако нещо втори пут ми се направи ще го сменя
правилно  Naughty, аз за миналата бременност са ми давали болничен без никакви проблеми , да не кажем че е задължен да ти даде ако работата ти е тежка Crossing Arms
аз съм адвокат във частна ф-ма и имах доста ядове от там и контракции и док и за момент не се е замисляла да ми иска нещо  ooooh!

# 412
  • София

Момичета, искате ли в следващата тема да се запише и предполагаемия пол. Например... усещане за момиче, или момче! Или е рано? Какво мислите? newsm78

Защо да е рано? На мен преди месец ми казаха какво ще е, започнаха и повечето момичета да разбират, така че одобрявам идеята  Peace

мaрия стояновa , то само с измерване на ханша не се определя до колкото знам.

Бобито, ти си знаеш. Дано не очаква наистина пари, и дано не се повтаря.
Уф, днес се очертава мрачен ден  Sad

# 413
Добро утро,мами,или добър ден вече
относно поста на Адреналинка,искам да кажа че 2008 раждах в Майчин дом-Варна-планово секцио по желание-ами да ви кажа,апаратурата им е наистина мноооого добра,заслужава си всяка стотинка дадена там.Лекарите-специалисти,които наистина си разбират от работата.Това че наистина си като на хотел-ами да ви кажа мислех го преди да вляза в болницата,но след като родих,въобще не мислех дали съм в хотел или не.Просто всичко е на ниво.Бях слушала страховити разкази за тази болница,дори се намери човек,който в деня преди да постъпя в болницата,ми каза че наистина съм луда да се доверявам на кожодери от тази болница,която дори не трябва да се нарича болница.А за това че родилки,в изключително тежко състояние се преместват от МД в АГ за да не издадат смъртния акт-да,вярно е.Но нима това не може да се случи и в други болници?! Сега живот и здраве,съм решила да родя в АГ,доктора,който ме наблюдава преглежда там и да ви кажа,изключително ми е неприятно ,като видя родилки,пред входната врата да пушат или кандидат мами,дето корема им върви 5 минути напред-отвън с цигарата.Аз си позволявам по 2 цигари на ден-сутрин и след обед с кафето-но,с опрян пистолет немогат да ме накарат да запаля на публично място или още повече в болницата.Санитарките на първия етаж са изключииииително груби към  идващите на свиждане и към родилките слезли да видят близките си.Особено,лелката,която натиска бутона за да се отвори вратата,все намира кого от пациентите да обсъди...Ходя там,единствено заради моя доктор,което значи че има доста време и нищо чудно на финала да се преориентирам.Така,че спорът е абсолютно излишен.Тези спорове съществуват от случая Елвира,но в АГ си имат техния случай Елеонора(мисля че беше),който абсолютно е покрит и още 2-3 такива....
Съжалявам,че повдигнах този въпрос,но сега влизам и прочетох постовете.
Лек и усмихнат,макар и мрачен ден  Heart Eyes

# 414
Аз пак да се върна за болничните - нарочно се поразрових, че ми стана интересно. Не е чак толкова просто и лесно, за да издадат такъв болничен, трябва да се събира лекарска комисия всеки месец. Не малко лекари не са склонни да издават болничен просто така.

Бобито, аз все пак също не бих платила. По-добре изчезни без повече думи сега, дори и да се паднеш един ден да раждаш при него, най-вероятно ще те е забравил вече. Но ти преценяваш, разбира се.

За пола - за момченцата наистина не е съвсем рано още. Със сина ми помня, че още на ФМ/БХС като го гледаха се видя и лекарката каза, че има предположения, татко му също беше сигурен, че го е видял. Сега като я питахме каза,  че не може да каже още - следващия път. Много вероятно да чакаме розовия щъркел Simple Smile Аз пък както исках момиченце, сега нещо последните няколко седмици се настроих за още едно момче. Луда работ. Ама - каквото такова, няма да го върнем Simple Smile

# 415
Ух, хормоните май са довели до покачване на напрежението Wink
Девойки, разпуснете, нека се зареждаме позитивно тук, излишни са тези спорове
Всеки има право на избор и мнение, и всеки сам си решава
Оххх като казахте череши - аз съм най-големият черешояд, умирам за тях! И аз като някои от вас нямам търпение
При мен изследванията минаха - в петък при доки да видим - всичко изглежда в нормата.
Честито на всички разбрали пола, каква стана тя май повече момченца!
И аз нямам търпение за тази новина, но мисля няма да се види този месец
Аз срам не срам да си питам пак - вече питах, но никой не се отзова, не вярвам, че никоя от мамите,чакащи второ няма опит по отношение на Епидуралната? Мнения и препоръки може и на лични, но мисля, че темата ще е полезна и за други мами с първо, които са неориентирани и много уплашени от всичко, което предстои!

# 416
Lulu25 какво да правя незнам,и аз от както съм се събудила мисля

# 417
Диадра, за упойките не мога да кажа много! Аз раждах първото си дете без упойка и за моя радост родих много леко и бързо без нито един шев. Аз по принцип търпя на болка, а и се бях настроила за по-голяма болка, а то не беше кой знае каква! Много се надявам Господ да ми помага и с второто да мине леко и всичко да е наред! Praynig Моя приятелка роди първо дете миналата година тук и тя без упойка! Peace

# 418
За епидуралната преди раждането бях твърдо против, но не много обосновано Mr. Green Изпитвам ужас при това да стана безчувствена и да ми бият нещо в гръбнака, въпреки всички уверения колко е безопасно. Моята лекарка на няколко пъти ме увещаваше, че няма смисъл да се мъча и да ме боли, когато може и да не ме боли, и че ни е включена в това, за което сме платили. Бях категорична.... до един момент. Имаше момент, в който тя беше излязла навън и си казах - ей сега като дойде вече слагам епидурална, не ме интересува. Когато тя дойде обаче, се оказа, че е време вече за напъните и нямаше смисъл от упойка.
Сега мисля пак да я пропусна, ужасът ми от това да бърничкат по гръбнака ми е не по-малък, а доколкото видях, май най-страшното е накрая и трае сравнително кратко. Поне така беше първият път, сега ще видим, но определено предварително не смятам да слагам.

# 419
Благодаря ви момичета  Simple Smile
Амели - не съм , дори мислех че е рано. Доки видя и каза, че все още е рано, но не е пъпна връв, нито крачета Simple Smile  Дори аз видях и не мисля че съм се объркала Simple Smile -  виждаше си се.
Нямам против и да е объркала Wink
Мислех, че на следващия преглед ще разберем, но докато спеше малчо и тя си го оглеждаше започна да ми показва, гръб. стълб, предкоремна стена, пик. мехур, стомах, крачета, ръчички, череп иии отличителните белези  Laughing
Дани  - ще чакам с теб с нетърпение  да разкажеш за прегледа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт