Отговори
# 570
New leaf не ти ли изписаха сиропче за разхлабване? Аз с него се чувствам супер  Wink

# 571
new leaf, топла вода на гладно и сини сливи пробва ли? На мен водата сутрин като стана много ми помага. Hug Дано скор се облекчиш!

Аз май намерих книгата,но не знам къде мога да й видя съдържанието, за да съм сигурна, че е тя. Нашият татко е техничар/майстор и такова упътване на познат език ще му е много от полза или най-малкото ще му е приятно да го чете.

Загледах се и в тази, но и нейното съдържание искам да видя:

Някой да знае къде има и съдържанията на книгите?

# 572
Нинка, радвам се , че детето няма Т, дано се разминете без АБ.
Памперс, пиши си, моля те, не се съобразявай с мен!  Mr. Green С интерес те изчитам! Hug
Вие пиете ли кафе? Аз от както рабрах, че съм бременна не ми се пие грам кафе. Така бях и с първата бременност. Иначе много обичам кафето и с нетъпрение очаквах сутринта да ми замирише на кафенце! Laughing Ама сега хич не ме съблазнява даже! Heart Eyes

п.п. И днес вали тук, и не спира въобще. Ние след малко ще ходим с милото до личната, да ми даде направление за другия четвъртък за ехографа! Дано да е там, че миналия път я беше хванала липсата!

# 573
Pampers, ето тук има описание и няколко страници от "Ръководство за оцеляване на младия татко" http://www.book.store.bg/p95666/rykovodstvo-za-oceliavane-na-mla … ot-maktavish.html, а ето на другата книга, има и откъси http://www.vakon-bg.com/book/d-r-luis-borgeniht-i-d-r-djo-borgen … dstvo-za-upotreba

Вие пиете ли кафе? Аз от както рабрах, че съм бременна не ми се пие грам кафе. Така бях и с първата бременност. Иначе много обичам кафето и с нетъпрение очаквах сутринта да ми замирише на кафенце! Laughing Ама сега хич не ме съблазнява даже! Heart Eyes

Аз никога не съм пиела кафе, нито съм изпитвала нужда, нито ми е харесвало, дори когато пушех. Но сега от време на време ми се допива честно казано, много рядко де, ама се случва Grinning

# 574
Мая 191, какво пиеш ти? Аз вчера пробвах дуфалак, има малък ефект, но не искам да се уча с лекарства. Пък и заради хроничните ми проблеми с червата не смея нищо да пия (последния път, преди години, като пих нещо си, ми подейства след 3 дни със страшни болки)

Pampers, пробвах  Confused напоследък ям сливи почти ежедневно, дори круши си купих да ям. Сутринта "закусих" с топла вода с мед, после овесени трици с киви... Днес съм се отдала на такова лечение, че утре пътя ще го прекарам по храстите  hahaha

Книгата за младия татко изглежда добре, ще взема и аз да изненадам нашия.

# 575
Tanishte, първата книга е тази,която търся  newsm44
Ето част от резюмето за нея: "Това бебе има удивителни прилики с някои уреди, които вероятно вече притежавате....Но има една съществена разлика: персоналните компютри, видеорекордерите и автомобилите винаги пристигат с инструкции за употреба. Но не и новородените – което смятаме да променим с помощта на книгата, която държите в ръцете си." smile3532
Само да я намеря налична, и веднага я поръчвам.

@Daniella@, само да ми дойде музата - пак ще пиша Sunglasses

Кафе обожавам от малка. Тайно крадях зърна да ги дъвча.  hahaha Сега заради стомаха не пия. Иначе по едно на ден е позволено, дори препоръчително при ниско кръвно. Само да се захраня и ще си пийна едно турско кафенце с голям кеф  kaffeetrmker_2

# 576
Аз на брат ми бях купила тази, но тя е действително хумористична и няма почти никаква практическа стойност.

А за себе си търся една книга от 1941г, която имах, но я сполетя инцидент. Казваше се нещо от рода на "Кърмене и отглеждане на бебето и детето", не помня нито точното заглавие,нито автора  Embarassed това е книга, по която баба ми си е гледала децата и в която пишеше всичко онова,което днес се пробутва под етикета "модерно". Имаше много хубаво описани техниките за закаляване и разни други работи, които в днешните модерни четива ги няма.
Като ме пуснат да ходя,ще ида да я търся в библиотеката,но ако случайно някой от вас я има в наследство от баба си, нека ми пише! Искам да си я преснимам.

Pampers , тук е налична http://www.book.store.bg/p95666/rykovodstvo-za-oceliavane-na-mla … ot-maktavish.html

Ето и  другата

# 577
  • Gone with the wind
new leaf, топла вода на гладно и сини сливи пробва ли? На мен водата сутрин като стана много ми помага. Hug Дано скор се облекчиш!

Аз май намерих книгата,но не знам къде мога да й видя съдържанието, за да съм сигурна, че е тя. Нашият татко е техничар/майстор и такова упътване на познат език ще му е много от полза или най-малкото ще му е приятно да го чете.

Загледах се и в тази, но и нейното съдържание искам да видя:

Някой да знае къде има и съдържанията на книгите?

http://www.booktraffic.bg/userfiles/Rykovodstvo_mlad_tatko.pdf
http://www.booktraffic.bg/book/%D0%B4%D0%BE%D0%BC-%D1%81%D0%B5%D … D0%B5%D0%B1%D0%B0

А аз съм със синузит  Tired
Така се надявах, че до есента поне ще ме забрави, ама на

# 578
Amelly, ако се сетиш как се казва, сподели. Ако я има в библиотеката ще си я снимам. Особено въпросите за закаляването силно ме интересуват.

Благодаря за линковете, момичета. Веднага това ръководство го поръчвам за подарък  Mr. Green Другата не ми хареса.

ku4o, с какво ще го лекуваш сега това твоето чудо? ooooh!

# 579
Книгата беше от скандинавски автор и да се сетя е нереалистично.
Просто ще отида с оскъдните си спомени при някоя библиотечна служителка и ще се надявам да я уцеля благоразположена, за да се размърда да намери нещо по други критерии, като напр. тема, година на издаване и т.н.

# 580
Amelly има няколко антикварни книжарнии в нета - напр. http://www.kutlovica.com/  и http://hralupa.com, ако искаш пробвай да ги потърсиш, на мен също ми стана интересно.

# 581
New leaf  миличка пия Дуфалак почти от началото. Аз също имам такива проблеми. Преди с кафето и цигарата се оправяха , но като спрях цигарите и от тези хормони беше ужас. И аз пробвах какво ли не. Дори имаше моменти , в които и Дуфалака не помагаше. Но от скоро ,сигурно хормоните са се поуспокоили, ми олекна малко Simple Smile А иначе сиропчето е  безвредно, дори на малки бебчовци знам че го изписват.
 Ku4o   кажи какво го правиш твоя нос, защото аз вече в чудо се виждам. Даже май скоро и  на специалист ще ида, че не се трае и бабината медицина не помага.

# 582
Благодаря ви момичета за пожеланията за синковеца  bouquet
ku4o аз за малкия за синусите му правя затоплена морска сол в кърпичка слагам и на синусите, но навсякъде пишеше че да не е повече от 7 мин на ден. И другото, което също му помага е Цинабсин, това са хомеопатични за синузити.
За втори път му правихме сега февруари и физотерапия с кварц и определено след първата имаше голям ефект, но тя се прави пролет и есен за да има ефект. Но неговото се надяваме да израстне, всеки това ни успокоява, дано при теб не е хронично и да съм ти помогнала поне малко.
Друго което също много помага, но моя син милия какво ли не е видял от лудата си майка и трая, но е гадно е намачкан лук много увива се в кърпа и се диша. И другото още по-гадно е смачкан чесън няколко капки разредени с вода и се капи в носа.
New leaf не мога дам съвет за това, на мен ми помага банан и яйца, нищо че уж банан запича:) Дано да ти помогне всико което вземаш, че да не го мислип утре по пътя Hug

# 583
Кучо и аз така ooooh! С какво се спасяваш? Аз с топли компреси и солен р-р  Mr. Green
Като стана дума за стари книги майка има една на вилата мнооого стара ,ще и кажа да я свали като ходи Heart Eyes
Нинка пробвайте с Осцилококцинум ,аз с него се дигнах след АБ ,а бях много зле с Т и гърло и на 3та ампулка край Hug
Днес е ден за мързелл Hug
Аз все да питам и  ooooh! някой хапва ли сусамов тахан, в първите теми се коментираше и аз си купих ,но доскоро като го видя и Sick .Сега не изпитвам такива чувства ама как да го ям това  newsm78 Тук го ядат с лимон и зехтин ,но не ми звучи вкусно Thinking

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 13:40 от tuitito

# 584
  • Gone with the wind
Сега си правя инхалации с морска сол или сода, и ако не ми поолекне до утре ще ходя до личната да видим. Иначе пия синупрет, той също е хомеопатичен, обаче в листовката си пише само след консултация с лекар, та предпочитам да не рискувам.

Общи условия

Активация на акаунт