СЕДМИ клас - втори срок - 10 тема

• 28 455
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
  • I want it all and I want it now.
И аз се притеснявам за материала. Ние още сме на "Българският език". Сега са правили тест на Вазов. Затова мисля в къщи да взимаме материала напред ,че не остана време.По математика също са за циклили и са доникъде.  Crazy

# 241
Mамо Раче, аз работя в близост до хотела, мобилна съм - моля те, ако имате нужда от някакво съдействие за каквото и да е свързано с престоя на детето, пиши ми, ще се отзова незабавно.
Ели- пиши какво се случва с  момчето ти. Да му прегледате  очите обезателно ! 
Ние по български имаме още два урока ( наклонения и още нещо) и свършват. После вероятно ще работят само литература и  ( надявам се)  тестове по български. Не остана момичета, не остана. А синът ми не може да отлепи от 5 нагоре на пробни.... Sick

# 242
  • в полите на Балкана
slon, G..D..  Благодаря  bouquet Нямат нужда от нищо. Сега се чухме, настанени са в достъпна стая, проблем с асансьора нямат и конферентните зали са достъпни. Съпруга ми се шегува, че щял да си почине по-добре от мен защото ще го придружава само в ресторанта Wink

Нашите по л-ра са на "Бай Ганьо". От утре имат задължителна консултация по БЕЛ като 7ч да се готвят за изпита. Ще правят преразказ и ще решават тестове. Продължителността ще му е един астрономически час. СИП си върви пак в сряда след обяд. Много БЕЛ ще му се събере в сряда, дано му попие нещо в главата.

# 243
  • София-България, Израел - където си поискам
И аз стискам палци всичко да е наред и по-бързо да му мине.  Praynig Точно за това, когато моето момче е навън с колелото или скейтборда не съм спокойна и само се моля нищо лошо да не се случва.
стиснати палци и от мен, Ели! Дано бързо се оправи и не е нещо сериозно!

Аз вече видях два справочника за кандидатстване след 7-ми клас през 2013 Thinking чудя се имали значение на кое издателство ще е?

# 244
Миналата година май хвалеха този на Ню импрес.

# 245
  • Вече на светло в София
И аз стискам палци всичко да е наред и по-бързо да му мине.  Praynig Точно за това, когато моето момче е навън с колелото или скейтборда не съм спокойна и само се моля нищо лошо да не се случва.

Аз вече видях два справочника за кандидатстване след 7-ми клас през 2013 Thinking чудя се имали значение на кое издателство ще е?

Аз видях този
http://www.book.store.bg/p97890/spravochnik-2013-za-kandidatstva … lvia-velkova.html
но казаха че чакат някаква притурка към него. Що са го пуснали толкова рано  newsm78
Ще чакам този на Ню импрес

# 246
  • София-България, Израел - където си поискам

МАД 65, и аз видях този и един зелен, но не  се загледах на кое издателство е Sad

Аз видях този
http://www.book.store.bg/p97890/spravochnik-2013-za-kandidatstva … lvia-velkova.html
но казаха че чакат някаква притурка към него. Що са го пуснали толкова рано  newsm78
Ще чакам този на Ню импрес

# 247
  • София
Здравейте, след пробния в неделя моята хубавица е болна и втори ден не е на училище. Сега лежи с хрема и главоболие. Мисля, че не е грип, а настинка. Умората също си казва думата.

# 248
Бързо оздравяване на болните  Peace

Вчера го питам как иска да реди ме желанията  Wink
Отговора, беше както ти искаш  Shocked Все едно аз ще уча следващите 5 години  Laughing
Затова и аз искам книжка за да може да обсъдим възможностите.  Wink

# 249
  • Варна
anibor ,да оздравява бързо умната ти девойка! Peace

Божке,аз доживях 6ца по математика на 2то контролно от геометрията,без грешка. Party Дано е все така до края. Laughing

За Ню импрес доколкото схванах вътре има и статистиките за трите града -София,Пловдив и Варна от миналите години,та поне всичко ще е накуп. Crazy

# 250
Деска,Честито   bouquet
Дано да прихванем и ние.  Laughing

# 251
Преди три години карах цялата кампания по кандидатстването само с информация от форума и не купих справочник.

Сега, като ви четях че вече търсите, реших да го погледна този на Ню импрес в нета и останах доста впечатлена. Много допълнителна информация, че дори и съвети за преди, по време и след изпитите.

Замислих се, че е написан с много мисъл от човек, който има желанието, а явно и опита за да помогне на родителите.

Имам някакъв смътен спомен , че съфорумка има пръст в това дело, ако не се лъжа де. Hug

# 252
Ако попаднете на книжка с градове в провинцията, моля,дайте линк, че повечето книжки се ограничават до София.

# 253
Деска, браво на детето  Heart Eyes

Какви справочници бе, не ме ядосвайте, аз си записах 7-те паралелки у нашто село и съм готова  Mr. Green

# 254
    Явно всичко, освен датите за ВО, още е забулено в мъгла. А за НПМГ дори и датите не са дадени. Обикновено математиката е в първия неделен ден на юни, но засега няма потвърждение, а заради служебни планове трябва да съм наясно...!
     В неделя вечерта изгледахме филма за Малкия Никола /от Замунда/, чуден е!
как е точното му заглавие?

Общи условия

Активация на акаунт