СЕДМИ клас - втори срок - 10 тема

• 28 455
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
A aз искам да увеличат  времето за 1 модул с 30 мин!

Недоумявам защо е това кратко време и бързане?!

Peace

Да попитам някои от вас има ли впечатления или информация за частна езикова гимназия в София, като изключим АК? Освен в държавни училища ще кандидатствате ли и в частни?    

# 616
Хей ало, що забравяте теста по бел, а  Wink Може ли да си поръчам той да е лесничък Grinning

Ако ще поръчваме да си кажа и аз -  ако може да е без тезата.  Wink

# 617
Аз викам, ако може, който където иска без изпит.  Mr. Green
Мечти... Вие поне знаете какво ви чака, а ние ( шестокласните) майки дори не знаем кой ще е министър по времето, когато ще се решава, какво, кога, как, защо... Confused

# 618
  • Там, където ме обичат
Аз викам, ако може, който където иска без изпит.  Mr. Green
Мечти... Вие поне знаете какво ви чака, а ние ( шестокласните) майки дори не знаем кой ще е министър по времето, когато ще се решава, какво, кога, как, защо... Confused

Хич да не се кОсиш, все ще е недолюбван.
Ние на колко министри сме сърбали супата..  ooooh!

# 619
Ти министъра го остави, мен от замовете по ме е страх.  Joy

# 620
  • Там, където ме обичат
Ти министъра го остави, мен от замовете по ме е страх.  Joy
Права си, за жалост.
Нямам нищо общо с образованието, иначе досега да съм се кандидатирала за зам.
Всъщност, то това май не е от значение. Там все едни неподходящи - преводачи, филолози, и какви ли не.

# 621

Аааа, и за нас нищо не се знае, виж как бързо върви опашката пред министерски съвет.   Crazy
(това е от един виц)

# 622
  • 1st floor
Вие добре си поръчвате, ама не видях някой да събира поръчките ви!!!  Laughing

Има логика в това да не е супер лесен теста...ама и ако задачите са много засукани, пак ще са на зле нещата... Mr. Green...поне при нас...

# 623
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5618211

Променят почивните дни около изборите.

# 624
Toва децата няма да ги касае, нали?

# 625
A aз искам да увеличат  времето за 1 модул с 30 мин!

И на моята не и стига времето  Peace

# 626
Ами как ще му стигне на моя хубавец времето по бЕЛ, като се опитва да научи текста за да отговори на въпросите - от 1 седмица решаваме заедно за да го уча да търси информацията от текста, не да се опитва да я възпроизведе

# 627
  • my own world....
Ами как ще му стигне на моя хубавец времето по бЕЛ, като се опитва да научи текста за да отговори на въпросите - от 1 седмица решаваме заедно за да го уча да търси информацията от текста, не да се опитва да я възпроизведе
Ох, милия  Grinning Нищо де, до изпита ще изчистите тоз проблем, а пък и така се тренира да заучава - за преразказа си е добре  Sunglasses Пробвай го да оставя тоз текст за накрая и му засечи времето за справяне. Може пък да окаже влияние...

Гани, таз задача не можах да я реша  Embarassed Дай жокер  Mr. Green

# 628
A aз искам да увеличат  времето за 1 модул с 30 мин!

Peace

Да попитам някои от вас има ли впечатления или информация за частна езикова гимназия в София, като изключим АК? Освен в държавни училища ще кандидатствате ли и в частни?    
Нямам инфо, няма да кандидатстваме в частни.На мнение съм, че за средно образование е безсмислено да плащам Grinning.Това си е моя гледна точка, сега да не обидя някой Simple Smile
Ако му стигнат силите и ако има късмет , ще влезе в желаното уч-ще, ако не в първото, надяваме се във второто WinkА и в крайна сметка, каквото е, здраве да е!
 Hug

# 629
  • София и там където не се пуши
Честита пролет, като гледам днас никой не открил темата да пише за изтезанията на децата.
В нов подфорум сме   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт