КИВИ + КОМ = КИС - 24

• 44 413
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
# 241
Феичке, ааа, не така Naughty . Laughing Laughing ама ме развесели  Hug
4ката не е лоша оценка Grinning . Те умните деца не изкарват 6ци Wink . Hug Hug

Добре мина първия ден, но много се уморих. Загубила съм тренинг, но се надявам бързичко да свикна Praynig .

За проблемните ученици - моят племенник е много проблемно дете, за 5г. 2 училища и 4 класа смени, сега що-годе са започнали да се нагласят нещата, но леля ми каза, че много работят с психоложката в училище, посещава я 2-3 пъти месечно и отделно го водят на психолог. Но е започнал да израства проблемите вече.

Много, много ви благодаря за пожеланията за новата ми работа. Тя не е нищо особено и е много уморителна физически, но пък аз си я харесвам. А можете ли да ми кажете нещо, което облекчава болките в краката - кремове, гелове, хапчета?

Аз след инженциите за болките в кръста и една седмица хапчета, бях позабравила, но днес много силно ме проряза пак и пак започнах да си пия хапченцата.

Луска, честита нова прическа Heart Eyes .

Лека и спокойна, милички! Много ви гушкам всички!!!

# 242
# 243

Добро утро и от мен!  Hug

Луска, честита прическа!   bouquet Мерси за кафето, да добавя и едни сладки от мен!

Хейли, честита работа! За болки в краката аз използвам един немски крем с червени лозови листа и див кестен- много е добър и като цена и като продукт:

Сега отивам на работа, въпреки бурята навън. Какво да се прави, природа!
Още веднъж хубав ден и много целувки от мен!  Hug

# 244
Добро утро!  bouquet

Паце, много ти благодаря! Аз имам от същата серия с невен за рани и проблемна кожа и съм мега-доволна! С ужасна кожа съм, освен това съм със студова алергия.

Мастърче, как е новият дом? Heart Eyes Разрешават ли се проблемите с хазяите?

# 245
А добър ден! Hug
ние снощи сколасахме да се приберем по по светло и посяхме брезичката.
Сега ще се молим да се хване Praynig че много , много искам брезичка под прозореца...
Хейли - Честита ти нова работа! Hug Я сподели каква е. Аз като една видна МАРА-подробна - направо си ме гризе отвътре. Mr. Green За поправката на компа - поздравления! Е , аз това не го мога!
Зиче - спря ли лавата? За силно главоболие пия ибупром синус - перфектно и бързо.
Паце - я дай откъде го купуваш тоз крем? Аз имам големи проблеми с краката. Вечер без аспирин не лягам, въпреки че знам че е вредно да пия всеки ден... ама как боли като се стоплят...не е истина просто. Рискът на седящите професии. Краката цял ден висят надолу.
Бубе, Пролетна... и децата имат пролетна умора. Все навън ги влече, не искат в къщи. Имам си един такъв хубостник... за Яни калпазани говоря. Така му е драго... че хич не му се пише. добре че е кака му да го строява!
Мамче - дека си Mr. Green???Наглеждам си те аз, наглеждам.... Че си податлива на дупки и настроения!
Мастерче - как е ?Искаме "семейна новодомска снимка накрая - да знаеш!!!!!! Crossing Arms
като казах снимки..та се подсетих... МЕРИ , чакаме те да ни разкажеш за празника вчера! Mr. Green
Жаки - мина ли проверката??? Дано всичко да е наред и сега да ти е по ненатоварено!
Теди, Рози, Биси, Анкасче Hug Hug
Желая ви спокоен петъчен ден девойки!

# 246
Мамче - дека си Mr. Green???Наглеждам си те аз, наглеждам.... Че си податлива на дупки и настроения!
Охоо тук съм, тук, Юле. Laughing
Досега един приятел ми прехвърляше филма за Последният Бонд(Skyfall) по скайпа, че вече го няма в Замундата, а той успял да си го дръпне. Mr. Green Та, и аз намазах.И може би утре ще се гледа.

Люска, Паце, благодаря ви за хубавите кафенца и сладките - зареждащи са и усмихнати като вас.  Heart Eyes

Един вятър ни е задухал, направо ... напомня ми като миналата седмица.
Само дано няма бедстващи райони и хора! Praynig
Лек и спорен петъчен ден, дами!

# 247
Юлето толкоз рядко пише и днес ме е пропуснала  Crossing Arms Tired ,сигурно заради брезичката  Mr. Green
Не ми се пише,тъжно ми е.Вчера станаха 5 месеца откак си отиде сестричката ми,а днес трябваше да навърши 37  Cry
И понеже бях обещала,а аз спазвам обещанията си-разходих се до банката.Сумата вече е 2933,59 лв.

# 248
...
Паце - я дай откъде го купуваш тоз крем? Аз имам големи проблеми с краката. Вечер без аспирин не лягам, въпреки че знам че е вредно да пия всеки ден... ама как боли като се стоплят...не е истина просто. Рискът на седящите професии. Краката цял ден висят надолу...
Юле, има го в аптеките. Аз имам много болни вени за операция, но не се решавам. Този крем значително ми подобрява усещането за "леки" крака. За Аспирина и аз вечер, ако се сетя пийвам, че се нагледах на бели от тромбози.( нали съм докторско чедо) Откакто ходя на йога не ме болят краката.  Heart Eyes

Момичета, сега се върнах от репетиция за малко..ама вятъра в Пловдив е безпощаден. Знамето от терасата се се беше скъсало!!! Дърветата се огъват до асвалта, в Концертна зала започна да пада мазилка от тавана от силният вятър!!!  ooooh!

Пак чао, че времето за почивка свърши. Цунки!

# 249

Мастърче, как е новият дом? Heart Eyes Разрешават ли се проблемите с хазяите?

МиИИИИ......Като нов дом.... Laughing Мирише на ново.....Нищо не мога да си намеря още......Има да се прави голям гардероб в антрето.....Маса за хранене и столове трябва да си купим......Матрак хубав да се купи(спалня да се прави)....Голям хладилник също ни трябва...... Whistling ooooh! Въобщееее......Голям смях.....

Хазаите още не са се обаждали......Само ми виси тва притсненеие,мА ПоловинЪт само ме успокоява и ми казва,че няма страшно и да живея спокойно..... Rolling Eyes

Мастерче - как е ?Искаме "семейна новодомска снимка накрая - да знаеш!!!!!! Crossing Arms

smile3534 smile3533

Ще има да почакааааш.... hahaha Joy

Люска ,и аз пратих днес най-накрая..... Hug

# 250
  • На планетата земя
Здравейте момичета!Да се разпиша и аз за днес.Навън е неприятно за разхождане време и общо взето се въртя в къщи и покай печката.Готвих,чистих и така.Гледам да болки в краката говорите,имах един ваучер подарък и днес го оплзотворих.Масаж за уморени ходила,много добре ми се отрази-релаксиращо.
Ученика ми с материала общо взето се справя,дисциплината му куца,но да ми е жив и здрав ще се оправи.
lucia,много тъжно Cry,господ не пита кой е млад,кой е стар. Cry Но сега бъди силна,защото ти ще оздравееш. Hug
Julisдано се хване брезичката,но ако не се хване ще си посъдите друга под процореца.
hailie,ако работата ти носи удоволствие значи всичко е наред.
TheNMasterсупер е в нов дом,да мирише на пряснобоядисано и на ново. Simple SmileОтдавна ми отшумяха тези емоции,пък и дечицата ми видяха сметката на новия дом много бързо. Laughing
Желая ви спокойна петъчка вечер!

# 251
Здравейте, момичета!

Моят мъж реши тази година да ми подари подаръка за рождения ден Grinning (който е др месец Laughing , обаче като има мерак човека... ) - та, хайде честит ми нов лаптоп Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes , ох, не мога да му се нарадвам... Ама, 6г и 3м със стария ми "бебок" и сега ми е мноогоо странно Laughing .
Е, ще си го изплащаме .... известно време Mr. Green , но нали вече имам работа Flutter Party .

Юле, моята работа много си я обичам, но гледам да не говоря много за нея, защото повечето хора ме гледат като голям камък Crazy и не разбират как може изобщо да се занимавам с подобно нещо.
Та, едно малко зоомагазинче с животинки (на мен животните са ми голяма страст и хоби от както се помня и след като завърших 12 клас си ги направих професия Grinning ).
Единственото лошо е голямото физ. натоварване - много часове прав, много физ. работа - подреждане, местене - чували с храна, пясъци за аквариуми. Но се надявам с кремчето за крака и хапчетата за болките в кръста да се справям лесничко.

Мастърче, това е една от най-готините емоции. Сега като се сетя колко нерви потроших с кухнята ми - първо да изберем кой да ни я направи, после като ми обявиха цената Shocked Shocked #Crazy - 2 седмици сън не ме хващаше ooooh! . После докато я монтират Crazy - е, няма такъв случай като нашия просто! Бяха ми направили горните шкафове 10см по-ниски, от колкото исках Shocked . Ама сега като си я гледам, толкова ми е миличко, много си я харесвам  Heart Eyes .

Луска, браво, мила! Много се радвам за сумата, че почти се е събрала Hug .
Много съжалявам за сестричката ти Flowers Rose Flowers Rose , мир на душичката й!

Днес е ужасен ветрилник ooooh! , дано утре малко се укроти.
Малкия ми се сърди, че не му давам да играе навън, а аз обяснявам, че не може, защото много духа и много е студено, и ще се разболее и пр, и т.н. Crazy Crazy Crazy а в неделя заминават на почивка с баща си и само му липсва да се разболее Stop .

# 252
 Embarassed wavey

Изтървах пак рожденици и поводи.

Да е жива и здрава Ангела, много щастлива и да носи само радост у дома.

Кой каза, че има студова алергия?!? Бързо да казва с какво да си мажа ръцете, че е голям ужас.Всяка зима зле ама тая е кошмар.Толкова ми е суха кожата, че се цепи и тече кръв.Какво ли не пробвах вече-крем Билка, Дунавски вълни, мас, на Ейвън един имам уж действа ма за момента.Мажа вечер като за световно, слагам ръкавици и така спя.На сутринта бива ама след две измивания на ръцете всичко си е същото.

Момичета моята одисея продължава.Днес се замъкнах до спешното в съседния град(личния така каза вчера) и не ме видя лекар пак.Само сестра.Аз съм на антибиотик от вчера.
Вчера цял ден ме тресе, температура имах 37.2, сливиците чак се надуха и на всичкото отгоре тръгва и на другото око.Направо ми иде да се гръмна.В понеделник пак ще ида при личния и ще му заявя, че няма да мръдна от кабинета, докато не ме прати веднага на специалист.
Та надали ще се вясвам често, щото е истинско мъчение с тия очи да чета от екрана.

Целувки на всички  Hug

# 253
Добро утро, момичета!
Днес е Тодоровден и минавам да ви почерпя за именният си ден.
Малко раничко е за такова питие, но Юлето ще одобри.Че само минаваме метър с тия кафета. Laughing

И да поздравя и другата именничка в темата.
Теди(адашке), да си жива и здрава, мила!Името да ти носи много късмет!(все пак сме дарени от Бога) Hug
Този букет е за теб.Пожелавам ти весел празник днес!

# 254
Честит имен ден на именичките в темата ни,а и на други именици ако има!Живи и здрави бъдете!Много щастие,късмет и любов!

Общи условия

Активация на акаунт