КИВИ + КОМ = КИС - 24

• 44 407
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
Добро утрооооо! HugВреме е за съботният пост Mr. Green
малко окъснях, ама не спах добре нощес. този вятър ме побърква. Друга година не е имало такива ветрове... Бучи, вие.... летят предмети тропат. И този студ в костите...който е точно внушение, обаче ми действа побъркващо.
Днес съм планирала къщата да чистя , защото навън не е за хора. Още вилнее пустият.... как не спря. ooooh! Но нищо де , тъкмо ще свърша домашната работа. Вчера си купих и два джолана, ама щото мислех че имам още един буркан със зеле... ама снощи като се прибрах се оказа че няма. Сега се чудя с какво ще ги готвя newsm78 вероятно с картофи.... макар че не обичам с картофи.
Сега да се похваля.
Вчера получих от либето "подарък" , казвам подарък, защото нищо че е машина за офиса ще го ползвам вероятно само аз! Оказа се, че въпреки че е не по голям от ламинатор, и тежи 2кг....цената е близо 800лв.
http://www.adcom.bg/%D0%A0%D0%B5%D0%B6%D0%B5%D1%89%D0%B8-%D0%BF% … tml?keyword=cameo
Абсолютно домашен продукт с много интересни опции но не мога да го класифицирам като професионална техника.Най неприятното е че въпреки солидната му цена упътване на български намя. Ей, побърквам се като видя че са си спестили някоя стотинка и не са мушнали дори най елементарните упътвания. Има книжка на англ. Но там са написали всички "изключително" важни неща като как да свържеш кабела и да внимаваш косата ти да не влезе в машината... но не и конвертирането на файловете и необходимите разширения при тях. Тай тъпото е че самият програмен продукт... настройките на рязането са на .... китайски Twisted Evil е, мама му... да не продължавам. Писах им писмо вчера да им поискам елементарни сведения за машината но!!!Ни вопъл ни стон!!!!Та така. От прилежащата библиотека към машината изрязахме разни неща. но идеята не е да режем готови неща, а неща които ни са необходими. Ние имаме 2 големи професионални плотера, но искахме едно настолно за бързите дребни неща. Е, да ама... не!
Затова и казах подарък, шото с тези си възможности за сега , ще режа май само пеперудки за пок
ани Twisted Evil Twisted Evil) А аз си имам машина за щанци и дори това не ми е необходимо.
Та нещата в БГ са така. Важното е да ти вземат парите да нещо, а после си бий главата....
Айде наоплаках си! Hug
Честит ви тодоров ден!Честито на всички именници и на нашето Мамче и на нашето Теди! Теди , дека си????
Мамче,  Crossing Armsааа.... тия да ги нямаме!!! Първо няма 11 часа , и второ не пия Виски бееее..... само биричка!!! И отскоро и по чашка винце! Ама айде , ще си затворя окото за това "ранно престъпление"
Ели, миличка , какво е това чудо, какво е това нещо!? newsm78Как така допуснаха тия ваши лекари да се разпространи заразата и на другото око. И там ли като нас бее... пазят си талоните до последно. Едва ли една сестра може да лекува очи. Защо не те пратиха веднага на специалист?! #Crazyдано сега като си на АБ да се пооправят нещата. Че това е голяма мъка и голяма болест!
Ей, Хейли.... ма много хубава работа!!! Hugосвен храни и пясъци вярвам че има и "гадинки" при теб. Много забавно Mr. Green и много интересно! Поздравления за хубавата работа.
Паце, принтирах си кремчето, мислех след работа да мина през дрогерията ама забравих... в понеделник ще е. Благодаря ти за инфото. Имам нужда от точно такова вълшебно кремче!
Мастеронки NaughtyтЪквиЗ да ги нямаме!!!! Ние тук сме голяма агитка... и докато не ви видим щастливи новодомци нЕма да мирясаме! Особенно аз!!!! Mr. Green
Луси - бряво - събраха се паричките. А ти толкова се притесняваше! Сега чакаме най хубавите новини и резултати!!!И знаем че ще са най-хубавите!
Бубе, завид, завид за масажа Blush и аз искам масаж. И не само на краката... Преди няколко години една приятелка ми подари масаж. Ма така ми "смаза" кокалите че се чувстрах прекрасно. И сега съм се схванала тук там и имам нужда от масаж... но време за това - никакво!:tired:
Мери... как мина рожденият ден?

Зичка, Анкасче, Жаки, Рози, Теди,  , дека сте бре?????

Аз сега отивам да правя закуска на домочадието, обаче после ще вляза да видя дали сте ми дали предложение за джоланите Mr. GreenМоже пък някой да знае някоя супер рецепта без зеле/ щото нямам. Hug

Последна редакция: сб, 23 мар 2013, 10:23 от JuliS

# 256
  • На планетата земя
Добро утро!
Честито на именниците в темата,да са здрави,да са обичани и щастливи!
hailie,честито ти лап топ!Със здраве да си го ползваш дълги години!
Елица Сестрица,и на мен така ми стават ръцете зимата в студа,даже незнаех,че е студова алергия.Мажа с боров вазелин,а самите пукнатини вечер преди лягане ги мажа с дипрозон крем или с елоком и ми минават.Опитай!И наистина вземи отиди на специалист,че както ги описваш нещата не е шега работа.
Julis,освен да отидете до магазина и да ги накарате на място да ви обяснят как работи,за друго май не се сещам.Честито!
Ние днес сме в къщи.Ще готвя,ще правя палачинки и ще пишем домашни.Май за излизане навън няма да става.
Желая ви усмихната събота! Hug

# 257
Ох, Бубе... де да можех....
аз съм от Севлиево... няма как да ида в София при фирмата вносител да ми обяснят как работи.
Поръчахме го по интернет. Пристигна по куриер...

# 258
Добро утро мили приятелки   bouquet  Hug

МАМЧЕ, ТЕДИ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ НОСИТЕ ИМЕТО, МНОГО КЪСМЕТ И УСМИВКИ ЗА ВАС И  ЛЮБИМИТЕ ВИ ХОРА   Heart Eyes Hug Hug Hug

Момичета, пожелавам ви едни хубави, хубави почивни дни, усмихвайте се и се обичайте  Hug  lovekiss lovekiss lovekiss  Hug

# 259
 Hug Hug Hug

Честит имен ден на Теди и Мамче.Много здрави момичета, много щастие и прекрасни мигове с любимите ви хора  Hug

Хейли честит ти нов комп.Той явно нарочно не ти е почистил стария мъжът ти  hahaha

Анкасче  Hug Hug Hug

Юле в нашата къща много уважаваме джолан с нахут, и само така правим джоланче  Hug

Отиванм да се приготвям, че довечера сме на имен ден  Flutter

# 260
аз докато чакам рецепта на джолана - наготвих тиквички с ориз Mr. Green
Ели кажи сега как се готви джолан с нахут. Имам 1 конссерва нахут в шкафа...

# 261
Юле щом е консерва, предполагам е сварен нахута.

Та сваряваш си джоланчето в херметика с морковче, лук и черен пипер.Като се свари слагаш и нахута и оставяш да поври заедно известно време.Сол и готово.Ако го обичате по-гъстичко може да добавиш разтворено с вода брашно и да поври, докато се сгъсти.Може и с нишесте.

Аз обикновено го правя със суров нахут.Слагам всичко в херметика и варя 30-40 минути.После само добавям брашно, сол и черен пипер и сгъстявам.Туй то  Hug

# 262
Тодоровден
Помислих, че ще яхна днес жената.
Бог отредил за този ден езда.
На писта ще превърна аз кревата
и ще преследвам титла най-добра.

Подготвих всички нужни атрибути.
Вземах си душ. Нахъсах се добре
и абстрахирах всичките заблуди,
че няма да се гонкам със коне.

Посрещна ме във спалнята щастлива:
- Готова съм! Да идем на пазар!...
Погледна ме с очи немилостиви...
Усетих, че се падна губещ зар.

И тя ме яхна горда и пришпори.
Не бе преграда никой магазин.
Финала тъй далече ми се стори.
След всеки пункт повтарях си - Амин!

Езда житейска дявол да я вземе.
Честит да бъде празника ни в тръст.
Нека да не яздиме проблеми
и губещият нека... не изпитва мъст.

автор Валентин Йорданов
Тва го скраднах от ФБ,но много ми хареса...

# 263
Честита ни първа пролет, девойки   bouquet  Доживяхме я (не, че зимата иска да си ходи де  Mr. Green) Такъв ветрилник е при нас от два дни, чак е страшно - фучи, вее, студено е ... На работа външната вратата сама се отваря и затваря  Laughing Прахолят до ушите ... Днес уж слънчице имаше, но пак си беше студено.
Нека пролетта да донесе здраве на всички и бебета на тези, които ги желаят  Praynig

Аз съм си пуснала топличкото, след малко лягам с книжката и когато ми се доспи ....  Утре е неделя, ден за мързелуване.
Юле, джоланчето и печено с картофки става (и без картофки пак става  Mr. Green). А може и да го сложиш в гювеч, да му нарежеш вътре картофи, моркови, гъби ако имаш, малки главички лук може да пуснеш ... Така най-вкусно става (и най-лесно щото не се въртиш около него  Mr. Green) Между другото и на мен копривата ми боде всякак, мислех си че само аз си въобразявам  Mr. Green Пък то имало и други като мен ...
Ели, това с нахута не го знаех, но ще го пробвам. Много обичам нахут, но тук много не е популярен.
Луси, много се радвам че сумата е почти събрана. Има още много време, парички още се се съберат. Ти си преценила една сума, но е добре да имаш подръка повече, че винаги нещо излиза непредвидено (за съжаление в нашата държава е тъй). Не бързай да закриваш сметката, когато се събере нужната сума. Аз другата седмица ще  пусна парички  Peace
Спокойна вечер на всички  Hug

# 264
Здравейте момичета,

Честит праник на Мамчето и на Теди, да сте живи и здрави и каквото си пожелаете да се превърне в реалност

Благодаря за прекрасните пожелания!  Hug
Беше невероятен праник. Ангела беше мнооооого щастлива. А тортата я правих сама и като а първи път с фондан смятам да го броя за успешен. А най-важното, че Али я хареса  Simple Smile

Хубава вечер момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 11:26 от Киковата Мери

# 265
Честит Имен ден на Тедитата!  Hug Hug Hug Hug Hug

Да сте здрави и много щастливи!

Мери... ooooh! Голяма беля е станала с мъжа ти,ама Слава Богу,че е поправима..... Бог да ви пази всичките! Айде да минава по-бързо травмата и да се раздвижи безпроблемно.....Тююююю да му се не види!....

Хейли,честита ти нова придобивка! Браво на мъжО! ЯВНО НЕ МУ СЕ СПИ ВЕЧЕ В ДРУГАТА СТАЯ..... Joy hahaha

оФФФФФФФ.....Тва го пиша от сума ти време....Още не са ни прекарали НЕТ на новата къща (в Понеделник ще идват) и сега крадвам от където хвана...... Mr. Green Затова да ми простите,че не чета всичко...И не съм коментирала всички..... ooooh!
Обаче пък ви гушкааааааааам ......ПОдред всичките! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 266
Здравейте, момичета!
Прибрах се от работа, голям кеф с кола да те водят, с кола да те прибират Mr. Green . Милото работи съвсем близо до мен и двамата с кола ни е по-евтино от градския Crazy .

Юленце, браво за новата придобивка, да си ползваш дълго време безаварийно. Провери ли чичко Гугъл какво каза по въпроса с упътването? Дали го няма на БГ нейде из необятното нет пространство?

Eли, за студовата алергия сега съм много доволна от серията Soft на Nivea. Много меки кремове, добре попиват и отлично хидратират. Дали от меката зима или от крема, но не мога да се оплача тази година, ръцете ми са почти отлични, други години все в рани болки си ходех и въпреки намазани с крем, ги усещах много сухи.
Ти днес как си? По-добре ли си?

Ех, Мери, много съжалявам Hug , дано бързо се възстанови мъжа ти Praynig

Честит имен ден на Мамче и Теди, бъдете здрави, много щастливи и успех във всяко начинание

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 00:44 от hailie

# 267
  • На планетата земя
Добро утро,момичета!
Къде сте?Голяма тишина е днес тук. Hug

# 268
Ейй, видяхте малко слънчице и побегнахте навън, а? Mr. Green
Моите мъже заминаха за няколко дни извън София и аз днес се отдадох на якото мързелуване - пуснах 2 перални, 2 съдимиялни, ама няма сега кой да простре Laughing .
Утре цял ден няма да съм вкъщи и ще се прибера вероятно към 23:30, кучо ще е цяяял ден сам и не ми се мисли.... Много ми е мъчно за него.

Хайде на топло кафенце и вкусни бонбонки Grinning

# 269
Бе как така ви нЕма цял ден бре?! Mr. Green
Аз почнах от сутринта... сложих гювеча с джоланите, щото знаех че децата ще идват на обад. Взех кофата и мъжо и тръгнах да сея малини Mr. GreenТъкми качих баира... и гредам отдолу се движи група - мама , тате и кака Joyза тях не знаех че ще дойдат. И се върнах. Понеже снощи отказах да ида на село, под претекст че днес ще сея малини... те решили да дойдат тате да посее малините Joyсбъркана работа ви казвам. Пратих в града кака да купи брикети за барбекюто и замесих една кайма. Щото джоланите нямаше да стигнат за всички. И докато Галин и тате сяха малини... аз приготвих и картофи и кюфтета и салата. Та  без да искаме спретнахме една трапеза.... че до преди час Mr. GreenКво да правиш - като се съберем родата ни е добре.
важното  вече малините са посяти. Нищо че татко каза че от нас земеделци не става щото не сме си били подготвили терена за малини... Mr. Greenма как да му обясня че малините ги искам до оградата по скоро за един вид плет, отколкото за компоти.  И да се похваля докато разчиствахме едни драки нагоре по ливадата попаднахме на едно гнездо божури. Така хубаво избили... преместихме ги с една туфа пръст. Дано се аклиматизират безстресово.
Нямам търпение вече квартиранта / дето го наследихме като купехме парцела, да се изнася от къщата за да мога да си се заградя отвсякъде и да не е всичко на камара.Уж трябваше да освободи до края на месеца... ама като гледам яма да стане в близката седмица... Tired
А тревата почва да расте.. и багер за изравняване исках да вкарам.. но няма как докато вещите му са по двора...
И тъй де.
Порасърдих ПАК свекърва ми.... ама ще и мине.
Не може с кака и Мима да разпределяме чинии и порции и тя да се бута в кухнята ми 2х2 да помагала...И види колко сме хора... ама отърване няма. Да не говорим че голямо молене на Яни да се обуел... ма той Яни събота и неделя си ходи бос и по пижама.... у нас е достатъчно топло да си се чувства добре така... И ТЯ естествено знае че той така си стои през почивните дни, ама сега пред мама - авторитет ли показваше... не знам.. Twisted Evilне че я е чул де. Ама и аз не се намесих.
Та те така! Hug
Пожелавам ви лека вечер и спорна седмица!Дано вече изпратим гадното време и кошмарният вятър и да идва в действително пролетта  bouquet
Фейке, земи се в ръце моля и прогони тез облаци и ветрилници!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт