Време е за съботният пост малко окъснях, ама не спах добре нощес. този вятър ме побърква. Друга година не е имало такива ветрове... Бучи, вие.... летят предмети тропат. И този студ в костите...който е точно внушение, обаче ми действа побъркващо.
Днес съм планирала къщата да чистя , защото навън не е за хора. Още вилнее пустият.... как не спря.
Но нищо де , тъкмо ще свърша домашната работа. Вчера си купих и два джолана, ама щото мислех че имам още един буркан със зеле... ама снощи като се прибрах се оказа че няма. Сега се чудя с какво ще ги готвя
вероятно с картофи.... макар че не обичам с картофи.Сега да се похваля.
Вчера получих от либето "подарък" , казвам подарък, защото нищо че е машина за офиса ще го ползвам вероятно само аз! Оказа се, че въпреки че е не по голям от ламинатор, и тежи 2кг....цената е близо 800лв.
http://www.adcom.bg/%D0%A0%D0%B5%D0%B6%D0%B5%D1%89%D0%B8-%D0%BF% … tml?keyword=cameo
Абсолютно домашен продукт с много интересни опции но не мога да го класифицирам като професионална техника.Най неприятното е че въпреки солидната му цена упътване на български намя. Ей, побърквам се като видя че са си спестили някоя стотинка и не са мушнали дори най елементарните упътвания. Има книжка на англ. Но там са написали всички "изключително" важни неща като как да свържеш кабела и да внимаваш косата ти да не влезе в машината... но не и конвертирането на файловете и необходимите разширения при тях. Тай тъпото е че самият програмен продукт... настройките на рязането са на .... китайски
Затова и казах подарък, шото с тези си възможности за сега , ще режа май само пеперудки за пок
ани
Та нещата в БГ са така. Важното е да ти вземат парите да нещо, а после си бий главата....
Айде наоплаках си!

Честит ви тодоров ден!Честито на всички именници и на нашето Мамче и на нашето Теди! Теди , дека си????
Мамче,
ааа.... тия да ги нямаме!!! Първо няма 11 часа , и второ не пия Виски бееее..... само биричка!!! И отскоро и по чашка винце! Ама айде , ще си затворя окото за това "ранно престъпление"Ели, миличка , какво е това чудо, какво е това нещо!?
Как така допуснаха тия ваши лекари да се разпространи заразата и на другото око. И там ли като нас бее... пазят си талоните до последно. Едва ли една сестра може да лекува очи. Защо не те пратиха веднага на специалист?!
дано сега като си на АБ да се пооправят нещата. Че това е голяма мъка и голяма болест!Ей, Хейли.... ма много хубава работа!!!
освен храни и пясъци вярвам че има и "гадинки" при теб. Много забавно Паце, принтирах си кремчето, мислех след работа да мина през дрогерията ама забравих... в понеделник ще е. Благодаря ти за инфото. Имам нужда от точно такова вълшебно кремче!
Мастеронки
тЪквиЗ да ги нямаме!!!! Ние тук сме голяма агитка... и докато не ви видим щастливи новодомци нЕма да мирясаме! Особенно аз!!!! Луси - бряво - събраха се паричките. А ти толкова се притесняваше! Сега чакаме най хубавите новини и резултати!!!И знаем че ще са най-хубавите!
Бубе, завид, завид за масажа
и аз искам масаж. И не само на краката... Преди няколко години една приятелка ми подари масаж. Ма така ми "смаза" кокалите че се чувстрах прекрасно. И сега съм се схванала тук там и имам нужда от масаж... но време за това - никакво!:tired:Мери... как мина рожденият ден?
Зичка, Анкасче, Жаки, Рози, Теди, , дека сте бре?????
Аз сега отивам да правя закуска на домочадието, обаче после ще вляза да видя дали сте ми дали предложение за джоланите

.