КИВИ + КОМ = КИС - 24

• 44 390
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
еЙ мЪ! ....пУявих сЪ! .... reverance

мА не с такъв реверанс де(кат на емотиконката)....По-скоро опърпана и одърпана от подреждане на багажи (пак!) ......Ама поне вече се изкъпах и ми олекна,че иначе бях кат парен локомотив и около мен не се седеше от мрънкане,че съм мокра и не ми е комфортно.... Mr. Green...Така каза ПоловинЪт де......Викам кат не ти Аресва що ме искаш за жена,а?! .....Докат ми е събран багажа да се мятам на един бус под наем и да се местя във Варна......Поне там НАИСТИНА ще съм си в къщи и никой "копче" не може да ми каже.....

Явно нещо са ми избили балансите вече,щото млъкна и само ходи около мен,помага и ми носи веднъж фрешче от портокалче....После водичка с ледче(ама само едно да не ме пресечало  hahaha ooooh!)

сЯ прави в кухнята принцески...... rotfImbo и чувам разни "майни" раздава на ножа,че не режел...щот не моЕм да намерим точилото.....мА май го е наострил с едно парче от точилен камък......Абе голяма сме картинка в момента....

А,ДА ВИ СЕ ПОХВАЛЯ....За който му е интересно де......Днес си купихме хладилник вече....."Зануси" ....голям с фризер.....Утре ще го докарат....мА докат не го видя у нас - нищо няма да черпя.......Нека дойде и ще почерпя за да е хаирлия...Пфууууу....Много писах моите "Радини вълнения".....шЪ мЪ прощавате!  Embarassed

Юле....както образно си описала...... rotfImbo newsm53 ....Имаш дар слово.....Признала съм те не само за вкус,а и за писане.......Обаче да си призная ме е срам да постна снимки от квото и да е било щот със Зичето ще ме разкостите бре!........При мен не е така идеално както при вас(не ме бийте много де.....майтапче).... boo boo boo boo boo boo

# 271
Момичета, вчера сме имали две  именнички- да са ни живи и здрави , от здраве и щастие да не се отърват!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug   bouquet   bouquet

Аз днес чистих вкъщи като за световното, че с моето работно време прахоляк имаше от седмица-две  Embarassed. Прах пердета, тупах килими, банята, фаянса и т.н.. Даже саксиите изкъпах- това вкъщи си е ритуал, защото те са доста, но като ги наплацикам хубаво с душа в банята и все едно са нови.  bowuu

Мастерче, много ти се радва половинчо и така да сте още 100 години! Щом имате и голям хладилник, семейното огнище е готово! Сега ви пожелавам все да е пълен и много да си угаждате, оставете едно рафтче за бебешки пюренца  Joy !  Hug

Юле, ама наистина разказваш, все едно гледам филм!  Heart Eyes За квартиранта..ние се отървахме миналата година с едни много елементарен начин, ама не знаехме преди това. Комшиите ни посъветваха, а то е: взимаш празни пластмасови шишета 1,5л, отрязваш им дъното и с острата част забучваш във всяка дупка по едно. От вятъра, от свистенето под земята гадинките всичките изчезнаха- измряха ли, избягаха ли, но вече втора година се рахатясахме , иначе полянката пред вилата ни беше вечно разкопана.

Хейли, мерси за кафенцето и вкусните бонбонки, за кучето..ами ..мисли първо за новата работа, кучето дано не е отмъстително, Нашето, като го оставяхме само, намирахме изненади- нагризани дрехи от коша за пране, раздъфкана тоалетна хартия в огромно количество, изядени краката на пианото и т.н. екстри  Mr. Green

Мери, бързо оздравяване на мъжа ти- дано зарастне успешно!

Лусе, стихчето е супер! Живота е една езда- или си ездача или теб те яздят.  Hug На теб хиляди прегръдки и се пази, миличка!   bouquet

Биби, с копривата има разни трикове, ще питам мама, тя я прави супер! Аз правя парена коприва на салата и става..ммммм.. с киселец, чесънче, сирене, варено яйце, зехтин и лимон, може и с орехи да се поръси. Става вълшебно пролетно чудо за организма- вкусно и полезно!

Сега ви пожелавам прекрасна вечер!  Hug

# 272
Ха добър вечер и от мен  wavey

Напоследък нещо изтрещявам и не се понасям, да знаете и, ако нещо тука сгафя, моля да ме прощавате и да ме завръщате у правилния път  bowuu

Юле, и аз те чета с голям кеф  Heart Eyes Hug, та и сега чета чета и вече тъмън си бях намислила да те питам  свекито ни доди ли newsm78 и  прочетох, че не е минало без нея  Wink  hahaha

Мастеркони,  Hug Hug Hug, да престанеш да се извиняваш за квот и да било, ейй виж я моля ти се, била ни занимавала с нейните .... абе сопри се бре, ние тука чакаме и умиргаме от либупитство кво става, до къде си я докарала тяяяя.... Виж сига снимка искаме и толкуз и аз искам и аз съм нахална  Mr. Green, никой няма да ти гледа  наредбите - фотайте се гушнати на едно диванче и е достатъчно  Heart Eyes Hug Hug Hug  Сега нема да ти честитя Занусито (и ние сме със зануси пък нъ нъ нъ   ppp), чакам за почерпката и тогава  ще ти река честито  Simple Smile

Мери, как е половинката ти, имаш ли новинки? Дано няма усложнения и бързо се възстанови, за тебе много  Hug Hug Hug и се дръж момиче  Peace

Хейли, какво е това работно време , та чак  до 23 ч.  newsm78  Лека работа тогава от мен  Hug Hug

Бистре, хайманицо такава  Heart Eyes, абе хойкай си бе , ама минавай и оттук по-честичко, че да не те мислим  Hug Hug Hug

Люска, как си, днес те няма  Thinking  Обади се  Praynig  Hug Hug Hug

Ели и ти не казваш какво става с теб  newsm78, гледам и каква зима при вас се е развихрила, дано да може да си стоите с Анитка на топличко поне  Hug Hug

Зичето и Жакито също се губят и те нещо  newsm78, дано да сте по задачки или разходки  Peace  Hug Hug Hug

Паци, Бубе, Мики, Теди, Мамче   Hug Hug Hug Hug

Хубава вечер на всички  Hug

ПП  Хейй Паци, писали сме едновременно, ама ти си ме преварила   Simple Smile  Heart Eyes Hug Hug Hug

# 273
Тук съм, Анкасче тук,но не ми се пише.Нещо депресия ме е обхванала и само ви чета.Едни черни мисли се разхождат из главата ми,но не искам никого да занимавам с тях...Утре започвам втория курс по ХТ,първо вливане.Да видим как ще мине тоя път.От два-три дена нещо не се чувствам както трябва.Не мога да ям,непрекъснато ми се повдига и повръща  ooooh! ,а последно бях преди две седмици на вливане.Би трябвало да съм добре,но... ooooh! какво става и аз не знам.Та така,притеснено ми е,криво и пр.
Иначе се радвам четейки и Юлето и Мастерчето.Чакам да видя на снимки  Mr. Green брезичката под прозореца и новодомците  Heart Eyes
И понеже утре заран ще бързам за това от сега ще ви постна сутрешното ми кафе

# 274
Здравейте момичета

И ние си имаме къртички в двора и всичко е в къртчини. Искам да ги прогоня в съседния двор, където не е обитавано  Mr. Green, но категорично не искам да ги убивам. Ще пробвам това с шишетата.

Люска  Hug
Хайде момичета. Лека вечер

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 11:27 от Киковата Мери

# 275

Честит празник, милички! Бъдете благословени Hug Hug Hug

Всички именници да си носят името със здраве, да им носи само щастие и успехи!

Паце, пЦето като е само е с намордник, че иначе не мога да изчистя къщата по 2-3 дни от белите му, а седи само в коридора ooooh! .

Анкасче,
от 10 до 22 ми е раб. време, но пътя ми е около час и нещо. Ще видя как ще се подредят нещата...
Няма да изтрещяваш, ей! Naughty Много те гушкам Hug

Луска, с теб съм днес! Дано след вливането започнеш да се чувстваш добре, може вече да минава действието на лекарствата и за това да ти е зле Hug

Юле,  Hug важното е че малинките са посадени Grinning . Тъй са свекитата Mr. Green .

Аз чакам шефа ми да дойде до нас да ми донесе договора и трудовата книжка и да ходя до бюрото по труда да се отпиша. Нали съм вече работещ човек Crazy .

# 276
Добър ви ден милички и честит празник  Hug

Люска много стиснати палчета от мен да понесеш леко вливанията  Praynig

Фейчееееееееееееееееееееее  smile3511 нас съвсем ни подмина ей. Едни снегове, ветрове студове.Смили се. Няма край тая зима тука баси.Замръзна ми душичката вече. Така искам да пекне, да се стопли, да ми огрее навсякъде  Sad

На мен ми просветна малко.Червени ми са още очите ама започват да се оправят вече.Направо се измъчих ви казвам.Дано вече да се спират тия болести, че да се видим здрави.Анитето в четвъртък излизат във великденска ваканция и се надявам да устиска здрава и тя.И така.Започваме да влизаме в релси.

Хейли кофти ти е раб. време, 12 часа.Пък и пътуването катоо добавиш.Ама пък все е работа, ще пада по някой лев.Стискам палци да влезеш в ритъм лесно и бързо  Hug

Анкасче
и от мен много гушки. И дано скоро и ти намериш работа и никакво изтрещяване  Hug Hug Hug

Мери много лошо с мъжо е станало.Дано се възстанови бързо.Ти не се чувствай виновна.И там да бяхте, то като е писано да стане, пак щеше да стане.Сега да се оправи бързо и вие като си идете всичко ще е наред.  Hug

Юле голям сте смях  Hug Ама така е с родата-все е весело.Айде честити ти малинки и брезичка, и божури, да се хващат и да ти красят  Heart Eyes

Паце и аз съм в твоя отбор.Нещо ме удари музата напоследък и поизчистих основно.Като поспре да вали и прозорците ще метна.

Мастеронки не ти вярвам, ама хич  Naughty Сигурна съм, че всичко е много хубавко, нареденко.Като оправите и багажите окончателно и съвсем ще стане супер.И никакви бусове за Варна ей.Да вземеш да си починеш малко викам аз, а?Недей все така търча напред-назад.Помисли и за себе си. И аз съм нахална за снимка.Може и на лични да ги разпратиш-ама искам да си гушнеш половинчо и да си направите една много хубава снимчица.Къщата ти не ща да гледам-само вас щастливи и усмихнати  Hug И честитото за хладилника ще чакам да кажеш кога  Laughing

Зиче, Жаки, липсвате бре девойки newsm78 Дано всичко е наред  Praynig

Бисе аз нали съм от сто краища на България, та в Асеновград баба ми и майка ми го готвеха това нещо с нахута.Свекитата в Добрич не бяха яли докато не им сготвих аз.Много го ядем зимъска това.  Grinning

Айде зачезвам, че цял роман изписах.

Усмихната и успешна седмица на всички ви пожелавам.

# 277
  • Видин
Здравейте, момичета! Hug

Честито Благовещение!

Еййй, голям студ ви казвам! CrazyНе съм ви чела признавам си, ужасно ме боли глава, толкова ядове миналата седмица с тая проверка... но мина.Обаче още немога да си почина Crazy
Няма да ви изброявам, но ви гушкам всички! Hug

Мастеронки Hug и аз искам снимка!!! Wink

# 278
  • На планетата земя
Честит празник,момичета!
Бъдете благословени!
Бъдете здрави,нека има толина и любов в семействата ви!
Люси,да минава по-бързо и по-леко ХТ!Не се отдавай на депресивни мисли.

# 279
Мтъъъъй......Ей мЪ!

чЕСТИТ ПРАЗНИК на всиччки! Бъдете благословени!

Ето тука една почерпчица за новият хладилник,че днес го докараха и даже го качиха до вкъщи.... Shocked ИзненадАх се приятно!  Laughing

Дойдоха и от интернета и тАлавизията,та и там вече всичко е У ред.....Брях! Всичко в един ден стана готово.....Кат за наш'та държава се изненадах тоя път приятно....
Скрит текст:

# 280
Пфууу,покапах съ,  Мастерче  Mr. Green  Айде със здраве да си ползвате ладилникот,вечно да е пълен до горе! И ся веке кат имаш интернет,по-често да ни навестяваш  smile3521
Честито ви Благовещение!
Не знам какво да ви пиша.Нищо интересно при мен.Бях на първо вливане от втория курс.Лежах цял следобяд,че ми беше кофти.Имам дати за третия курс.Докторката ми,каза че изследванията ми са много добри,но искала да ям,за да са и занапред такива.Аз и казах,че напоследък ми се гади и пр.,а тя-трябва да ядеш начесто и по малко,като бебетата.Е,да ама като ми е кофти как да ям  Rolling Eyes
Ами това е.Друго не се сещам.Не ми се мърда наникъде,че голям студ.Ще каже човек,че не пролет и лято,ами зима идва  ooooh!

# 281
Люсееее....Браво душа!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Слушай сЯ.......По една хапка ще хапваш ако трябва......Но не бива да не ядеш.....Забравих точно какво ти беше забранено,но ако можеш да пиеш фрешове....те чистят организма от химикалите........Има една аптека "Здраве от Изтока" ....Там може да си купиш или поръчаш една гъба МАЙТАКЕ се казва.....Капсули са,не дразнят стомаха и много помагат при ХТ .....За имунната система....Също поддържат организма и не дава да падат показателите.......Мисля,че и друг пък съм ти писала за нея......

Ето проверих имат фирмен щанд и във Варна...
http://www.tnt-21.com/?lang=bg&page=248&title=%D1%84%D0% … D0%BE%D0%B2%D0%B5

20 лв струват 90 капсули.....Което е нищо в сравнение ефекта,който имат....

# 282
Люска  Hug Дано не ти се гади.Ама наистина трябва да ядеш  Naughty

Мастерче ай честит ви хладилник и нет и ТВ, и всичко.Да си ги ползвате със здраве  Hug

Божеее няма такъв студен вятър  ooooh! едвам се прибрахме от градината с Анита  cold cold cold

# 283
Люска, новините са чудесни. Важното е, че изследванията са добри. Щом трябва да ядеш, ще хапваш по мъничко, както ти е казала Мастерчето - по една хапчица, ама да ядеш нещо. Организмът има нужда от сили, за да се пребори. няма да се даваш заряди едно гадене, я! Ако трябва ще ядеш, ще повръщаш и после пак ще ядеш. Звучи жестоко и гадно, знам, ама и това ще мине. Ти си силна, ще успееш. Ние сме с теб.  Hug

Мастерче, честити придобивки. Да си ги ползвате и да им се радвате със здраве. И аз искам снимки.

Ели, какъв беше тоя конюнктивит, какво беше това чудо?! Дано вече минава бързо.  Hug

Мери, пак малкият дявол е бил. Знам, че отдалече нещата изглеждат още по-страшни, но се опитай да си по-спокойна - необходимо е и за детенце, и за мъжа ти да не се тревожи и за теб. Нали знаеш, жените трябва всичко да поемаме и на всичко да издържаме.....

Момичета, най-официално поемам вината за лошото време. Аз съм виновна, че не не мога да доведа Пролетта. Нито мога да се организирам  напоследък, нито ми стига времето, нито имам настроение за каквото и да било, а за разкош имам работа, наближава рожденият ден на Поли и мъжът ми ще заминава в командировка след 2 седмици  ooooh!  ooooh!  ooooh! ..... И те така.
Ама обещавам да направя всичко възможно по-скоро да се освестя, да вляза във форма и да си изпълня задълженията.  Wink
Засега мога да ви дам само това:

Последна редакция: пн, 25 мар 2013, 18:37 от Пролетната Фея

# 284
  • На планетата земя
Люси,както е казала Мастер,натуралните сокове са много полезни и по-конкретно сокът от моркови действа много мощно противораково.
Мастер,честито ти нов хладилник!Да ти служи верно дълги години. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт