мА не с такъв реверанс де(кат на емотиконката)....По-скоро опърпана и одърпана от подреждане на багажи (пак!) ......Ама поне вече се изкъпах и ми олекна,че иначе бях кат парен локомотив и около мен не се седеше от мрънкане,че съм мокра и не ми е комфортно....
Явно нещо са ми избили балансите вече,щото млъкна и само ходи около мен,помага и ми носи веднъж фрешче от портокалче....После водичка с ледче(ама само едно да не ме пресечало
)сЯ прави в кухнята принцески......
и чувам разни "майни" раздава на ножа,че не режел...щот не моЕм да намерим точилото.....мА май го е наострил с едно парче от точилен камък......Абе голяма сме картинка в момента....А,ДА ВИ СЕ ПОХВАЛЯ....За който му е интересно де......Днес си купихме хладилник вече....."Зануси" ....голям с фризер.....Утре ще го докарат....мА докат не го видя у нас - нищо няма да черпя.......Нека дойде и ще почерпя за да е хаирлия...Пфууууу....Много писах моите "Радини вълнения".....шЪ мЪ прощавате!
Юле....както образно си описала......
....Имаш дар слово.....Признала съм те не само за вкус,а и за писане.......Обаче да си призная ме е срам да постна снимки от квото и да е било щот със Зичето ще ме разкостите бре!........При мен не е така идеално както при вас(не ме бийте много де.....майтапче)....

!
За квартиранта..ние се отървахме миналата година с едни много елементарен начин, ама не знаехме преди това. Комшиите ни посъветваха, а то е: взимаш празни пластмасови шишета 1,5л, отрязваш им дъното и с острата част забучваш във всяка дупка по едно. От вятъра, от свистенето под земята гадинките всичките изчезнаха- измряха ли, избягаха ли, но вече втора година се рахатясахме , иначе полянката пред вилата ни беше вечно разкопана.
и прочетох, че не е минало без нея
), чакам за почерпката и тогава ще ти река честито 

Обади се
Много те гушкам
. Тъй са свекитата
.
нас съвсем ни подмина ей. Едни снегове, ветрове студове.Смили се. Няма край тая зима тука баси.Замръзна ми душичката вече. Така искам да пекне, да се стопли, да ми огрее навсякъде