А аз съм сигурна ,че двойно повече работа ще свърша от някоя млада жена. Но както и да е каквото мога да намеря ще почна без даже и да претендирам за каквото и да е.

нали всички се борим заедно да се оправиш?
Ако са се събрали да я затворим и отключим 
та само ще ви прегърна всичките

да се насилвам да хапвам повече и ако трябва
и пак ядене,до края
Направо съм като бременна
,само дето не съм
Ужас някакъв...
лека и спокойна нощ!
Мисли си, че има смисъл да изтърпиш всичко това, че в края на мъките ще има възнаграждение - здрава майка за децата ти, здрава жена за мъжа ти, здрава дъщеря за майка ти и една здрава и лъчезарна Луси за нас. А, кажи сега ще ядеш ли от утре?

Мисли си, че има смисъл да изтърпиш всичко това, че в края на мъките ще има възнаграждение - здрава майка за децата ти, здрава жена за мъжа ти, здрава дъщеря за майка ти и една здрава и лъчезарна Луси за нас. А, кажи сега ще ядеш ли от утре?

Още никой не се е появил та да сервирам кафето и чайчето , хайде моля, кой каквото обича да си вземе

Хубава новина, зарадва ме, дано днес да си добре и да мине леко и след това вливане

Нещо напоследък съм в кулинарна криза

Ти писа ли им там за да знаят хората ,...впрочем сега ще ида да видя. 
ЧЕ СЪБРАХМЕ СУМАТА, МНОГО СЕ РАДВАМ ,ЧЕ СЕ ЧУВСТВАШ ПО ДОБРЕ, МНОГО СЕ РАДВАМ ,ЧЕ СИ БОРБЕНО МОМИЧЕ !!! 
Много се радвам,че си добре и,че паричките са събрани!!! 

После може някакви лекарства за поддържане да трябват, от сега не може да се каже със сигурност че това ще е достатъчно.
После може някакви лекарства за поддържане да трябват, от сега не може да се каже със сигурност че това ще е достатъчно. 
Препоръчани теми