КИВИ + КОМ = КИС - 24

• 44 385
  • 724
  •   1
Отговори
# 285
Сега buba_koko като писа се сетих, че преди години, като оперираха на татко тумора на гласните връзки изпи маса сок от моркови.Люска дали е в списъка с разрешените храни фреш-ът?  newsm78

# 286
  • Пловдив
Не ми се пише нещо ми е подтиснато и тъпо. Ходя да си търся някаква работа и се отчаях колко неоправдани сме старите хора ooooh!А аз съм сигурна ,че двойно повече работа ще свърша от някоя млада жена. Но както и да е каквото мога да намеря ще почна без даже и да претендирам за каквото и да е.
ЧЕСТИТО НА ПАТЕРИЦИ НА ИМЕНИЧКИТЕ!
ЧЕСТИТО БЛАГОВЕЩЕНИЕ, ДА ПОЛУЧИТЕ НАЙ БЛАГАТА ВЕСТ ДНЕС!
Мастеронки със здраве да си ползвате хладилника.Студена ракийка и мезета да го пълниш ,а фризера пълен с мръфкалъци. Wink Wink Wink

Ели много се радвам че си по добре тъкмо си мислех да ти пиша на ЛС да питам как си ,притесних се за теб и нощес съм те мислила даже.

ЛЮСКА,слушай и изпълнявай  Naughty нали всички се борим заедно да се оправиш? Hug
Като се пооправиш намини в банката да видим сумата ,че питат в темата Peace Ако са се събрали да я затворим и отключим Peace

И тука е адски студ чак на мен ми е хладно  Mr. Green
Момичета няма да ви изброявам, че нямам мисъл никаква , Whistlingта само ще ви прегърна всичките Hug Hug kiss kiss kiss kiss kiss kiss

# 287
Хахаха, Фейче ,звучиш като приятелката ми,дето всеки ден ми дудне на главата,че ще се оправя.И тя днес ми каза това,ако трябва ядеш,повръщаш и пак отначало.Обещавам от утре  Peace да се насилвам да хапвам повече и ако трябва  Sick и пак ядене,до края  Mr. Green
Мастерче ,фрешове може стига да не са от забранени плодове.Сок от моркови пия тия бебешките,на ТЕДИ или СОНДА,че нямам сокоизстисквачка  Embarassed Проблема е в храната.Картофи вече не мога да кусна никакви.Само като ми замирише на тях и съм готова да бълвам.Вчера готвих лапад с ориз,така му се точех,но като ми замириса и пак  Sick Направо съм като бременна  ooooh! ,само дето не съм  Mr. Green И въобще гладна съм,а като ми замирише на ядене и ми се повдига и не мога да хапна.Днес по обяд реших с риск да ме боли да изям едно кебапче.Цял следобяд ми се повдигаше и ахааа да ...ама се разминавах на няколко пъти.Тая вечер ядох само кисело мляко.Е,как да напълнея с кисело и прясно мляко не знам.Че и преди пиех алое и ми беше добре,а сега и от него ми се повдига.  ooooh! Ужас някакъв...
Зиче ,утре ще се опитам да проверя колко са паричките в сметката,но мисля,че вече би трябвало да са стигнали 3 хил.лв. Докато не съм забравила,нарочно не го пиша на лични,но Светла е съседката ми/едно на ум/Много от нещата,които пише и казва,са си нейни фантазии/да не се изказвам по-грубо  Twisted Evil
Амиии на всички ви  Hug lovekiss лека и спокойна нощ!

# 288
Луска, и по-зла мога да бъда.  Mr. Green  Докторска щерка съм.  Twisted Evil
Ще ядеш, ще си запушваш носа, ако трябва, ще си мислиш за нещо друго, докато ядеш, ще намериш начин да хапваш някакъв минимум по няколко пъти на ден. Щом са ти казали, че трябва да ядеш за по-добър ефект от лечението, значи трябва! Все пак говорим за лечение - ясно е, че е гадно. Дядо ми казваше, че при лечение боли и горчи - затова се казва "болница", иначе щеше да е "сладкарница".... Сещай се.  Wink Мисли си, че има смисъл да изтърпиш всичко това, че в края на мъките ще има възнаграждение - здрава майка за децата ти, здрава жена за мъжа ти, здрава дъщеря за майка ти и една здрава и лъчезарна Луси за нас. А, кажи сега ще ядеш ли от утре?  Hug  Heart Eyes

# 289
  • Пловдив
Луска, и по-зла мога да бъда.  Mr. Green  Докторска щерка съм.  Twisted Evil
Ще ядеш, ще си запушваш носа, ако трябва, ще си мислиш за нещо друго, докато ядеш, ще намериш начин да хапваш някакъв минимум по няколко пъти на ден. Щом са ти казали, че трябва да ядеш за по-добър ефект от лечението, значи трябва! Все пак говорим за лечение - ясно е, че е гадно. Дядо ми казваше, че при лечение боли и горчи - затова се казва "болница", иначе щеше да е "сладкарница".... Сещай се.  Wink Мисли си, че има смисъл да изтърпиш всичко това, че в края на мъките ще има възнаграждение - здрава майка за децата ти, здрава жена за мъжа ти, здрава дъщеря за майка ти и една здрава и лъчезарна Луси за нас. А, кажи сега ще ядеш ли от утре?  Hug  Heart Eyes

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501

# 290
Добро утро момичета   bouquet  Още никой не се е появил та да сервирам кафето и чайчето , хайде моля, кой каквото обича да си вземе Hug Hug Hug

ЛюскаHug Hug Hug  Хубава новина, зарадва ме, дано днес да си добре и да мине леко и след това вливане  Peace Praynig 

Мастерче, честити придобвки и със здраве да си ги ползвате , ама друго си е сега  като си турнала тая  хубава почерпка  bowuu Heart Eyes   Hug Hug

Момичета, не знам при вас, ама тук времето е просто отвратително  Mr. Green Ще го изтърпим кво да правим, но ми е нервно чак. Една приятелка ме вика на кафе, но отказах, дано се оправи, че много гадно въздейства  Sad

Въпреки лошото време пожелавам ви поне веднъж да се усмихнете днес  Hug Hug Hug

# 291
Здравейте, момичета! Hug
Днес моята дъщеричка има имен ден! Да ми е жива и здрава! Както и всички именници! Почерпете се!

Прегръщам ви всички!  Hug
Нямам време да пиша, но от време на време ви чета и преживявам с вас радости и неволи! Радвам се за Люската, за Мастерчето! Hug
Зиче, горе главата, не се предавай, все ще изскочи нещо!
Пожелавам ви мноооого усмивки през днешния ден! Hug Hug Hug
Бебо се събуди...май каката помогна, ама...севте... Tired Mr. Green
 Hug Hug Hug

# 292
Къде сте бре, ни за кафе ни за чай никой няма Sad, и почерпка ви сложиха и пак ви няма   newsm78  Thinking   Heart Eyes Hug Hug Hug

Мики, не знам днес какъв ден е, в смисъл кои са именниците и не знам и как се казва твоята принцеса  Embarassed, но да ви е жива и здрава, да е късметлийка, да расте безгрижна и много щастлива   Hug

# 293
Анкасче, чичко Гугъл каза Габриелите празнували  Laughing

Мики, чистит имен ден на момиченцето ти! Да е жива и здрава, да ви е радост голяма! Весел празник!
Мастерче, честита придобивка. Тепърва ще имате още придобивки, живот и здраве само да е! Когато Човекът е до теб, всичко останало просто е е едно прекрасно допълнение  Peace

Вчера на мой приятел кучето е яло нещо отровно, та снощи беше малко по-напрегнато при нас. Слава богу, днес вече куча е добре. Само дано да не е увреден черния дроб, не се знае какво е яла.

Хубав следобед, аз вземам книжката и се мушкам в леглото. Както е казано "Няма нищо по-хубаво от лошото време!"  Mr. Green

# 294
Привет момичета.

Мики честит имен ден на Принцесата.Много да ви е здравичка и щастлива

Люска как си днес мила, дано леко понасяш вливката  Praynig

Анкасче да те успокоя, че и тук е такова времето.Цяла зима не съм слагала чорапогащник на дребната, не е било толкова студено.Ама от седмица насам е кошмар  Close

Зиче успех миличка, знам, че ще излезе нещо  Hug

Аз трябва да измисля какво да готвя  Banghead Нещо напоследък съм в кулинарна криза   chef newsm78

Лек ден на всчики   bouquet

# 295
Здравейте!Ходих до банката,че мои приятели ми дадоха на ръка пари/нямали възможност да идат да ги внесат/ и в крайна сметка сумата вече е 3 556,59 лв.От сигурен източник знам,че една група от мами,с чиито деца малкия играе на детската площадка край блока също е събрала 300лв.Приятелката ми от стария ни квартал и тя каза,че там събирали пари,но ще ги внесат накуп,да не ходели един по един.В градината на малкия също събират пари.Така че сумата не само е събрана,ами е и от горе.Сметката,по която вие събирахте пари ще я закрия чак когато ги изтегля да плащам процедурата/не искам толкова пари в къщата си,там малко или много са на по-сигурно място,пък и може направо по банков път да им платя/.
Аз съм долу-горе добре.Днес съм закусвала и обядвала кус-кус със сирене  Mr. Green Това е огромно постижение имайки предвид предните дни.Все още не ми се е гадило,не съм се и чувствала крайно отпаднала,но има време  Mr. Green
Мики ,честит имен ден на куклата!Да е здрава преди всичко!Да расте весело и щастливо дете,и занапред повече да ти помага отколкото пречи  Mr. Green !Весел празник!

# 296
  • Пловдив
Аз се прибрах от ходене по работотърсене. Времето е отвратително и студено но няма как обикаляхме с дедко .Ще видим обещаха да се обадят ама докато не видя не вярвам .

Люска да затворим темата тогава там ако са достатъчно паричките вече. newsm78 Ти писа ли им там за да знаят хората ,...впрочем сега ще ида да видя. Peace
МНОГО СЕ РАДВАМ ДА ЗНАЕШ , HugЧЕ СЪБРАХМЕ СУМАТА, МНОГО СЕ РАДВАМ ,ЧЕ СЕ ЧУВСТВАШ ПО ДОБРЕ, МНОГО СЕ РАДВАМ ,ЧЕ СИ БОРБЕНО МОМИЧЕ !!! Hug

МИКИ, да е свято името на дъщеричката ти!
Много да е щастлива и много здрава!

# 297
Браво Люскаааа.....  dance Много се радвам,че си добре и,че паричките са събрани!!!  newsm44

Мики,Честит Имен Ден на дъщеричката ти!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Зичка,прегръщам те силнооооооо!!! Не изпадай в депресии и отчаяние! Ще се наредят нещата...Само здраве да има!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Мен днес ме водиха до Бояна да сме дишали малко чист въздух......Макар да беше малко усойно хванахме хубаво време....Щот като се завръщахме и запръска....Ама докат бяхме там беше добре......Днес не съм на работа и затова се поразходихме ....Добре ми дойде....

Момичета гушкам всички ви!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 298
Зиче, не бързайте да затваряте темата. Нека се съберат още парички, всичко се случва, непредвидени разходи все ще изникнат. Нека да има повече, та да е спокойна и Луси. Така или иначе съм сигурна, че всичко което се събере ще го изразходват за нея, нека да има повече в сметката  Praynig После може някакви лекарства за поддържане да трябват, от сега не може да се каже със сигурност че това ще е достатъчно.
Така де, това е моето мнение. Ако Луси реши, че е редно да затворите темата, тогава ок  Peace

# 299
  • Пловдив
Зиче, не бързайте да затваряте темата. Нека се съберат още парички, всичко се случва, непредвидени разходи все ще изникнат. Нека да има повече, та да е спокойна и Луси. Така или иначе съм сигурна, че всичко което се събере ще го изразходват за нея, нека да има повече в сметката  Praynig После може някакви лекарства за поддържане да трябват, от сега не може да се каже със сигурност че това ще е достатъчно.
Така де, това е моето мнение. Ако Луси реши, че е редно да затворите темата, тогава ок  Peace

Бистре, няма да се затваря темата само ще я отковем така трябва. Аз писах който иска да си привежда пари тъй че ....

Общи условия

Активация на акаунт