Мики м Честита ти именничка, да е здравичка, усмихната и щастлива
Люска Радвам се, че са се събрали паричките. Ти ще успееш

Зиче стискам палци да си намериш скоро работа...знам колко е трудно
Хубава вечер сладурчета

Нашия ученик цял следобед пише домашни ,постоянно трябва да го подканям иначе може и без домашно да отиде.Много го мързи и все е на телевизора залепен.

)
Мен не ме е срам от каквато и да е работа, само да е нормално заплатена.
Та така ,но като кажа на колко съм години се цупят веднага. 
Мен не ме е срам от каквато и да е работа, само да е нормално заплатена.
Та така ,но като кажа на колко съм години се цупят веднага.
....Кат ходя да ме подстригват винаги маникюристката ме хока,че можело било и на къси нокти да се прави.....Да се поддържали....Как щяла да ми ги намаже с нещо си,после да ми ги оформи....Да ми оправи кожичките и т.н. ....И ВСЕКИ ПЪТ кат ида да ме подстригват - едно и също се случва и едни и същи приказки....

Това само по себе си не е предпоставка за красота 
на Баба Марта.Ама как може така в края на март сняг и студ
Гледаш дръвчетата цъфнали,а сняг прехвърча.Малкият,тази сутрин ми вика като гледа бръсналия снежец по тревата-Мамо,мамо снегът прилича на мляко,а тревата на краставички и става...таратор 

Знаех си, че ще се съберат паричките. Тук са събирани петцифрени суми в евро за операции в чужбина, та тези ли нямаше да съберем?! Добре, че започваш да се храниш по малко. Колкото и малко да е, все е нещо. Пък и от ден на ден ще се увеличава количеството, ще видиш. Дано се топи по-бързо тая гадост, после да я доубият в Плевен и всичко да остане само един далечен лош спомен.

Ми право си е детенце-на таратор прилича, даже и на млечна салатка 

Очаквах както преди на третия ден след вливането да съм парцал,но не би.Ааа, и давам отчет-сутринта закусих мюсли с активия с арония и боровинка.Обядвах пиле с ориз и салата домати.Мдааа,може по малко да е,но в срвн. с предните дни си е баш постижение.По-често ме навиквайте да се срамувам и...с ваша помощ ще морим осмокракото 

Препоръчани теми