КИВИ + КОМ = КИС - 24

• 44 388
  • 724
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте момичета  Hug

Мики м Честита ти именничка, да е здравичка, усмихната и щастлива

Люска Радвам се, че са се събрали паричките. Ти ще успееш  Hug

Зиче стискам палци да си намериш скоро работа...знам колко е трудно

Хубава вечер сладурчета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 11:27 от Киковата Мери

# 301
  • На планетата земя
Здравейте момичета!
Да мина и аз да се разпиша в тоя мразовит ден.Такъв вятър ,такова чудо все едно сме януари.
Луси,радвам се ,че си събрала сумата,наистина най-добре не закривай,винаги изникват непредвидени разходи.Хапвай смело и дръж здраво,ще чакаме добри новини. Hug
Зиче,не се отчайвай,пускай сивита смело ,незнам за каква работа кандидатстваш,но все ще излезе нещо рано или късно,само здраве да е!!
Киковата Мери,не си насаждай чувство за вина,от това полза нямаш.
Днес измежду задълженията и домакинската работа ходих на маникюр и така направих нещо за мене си. Simple SmileНашия ученик цял следобед пише домашни ,постоянно трябва да го подканям иначе може и без домашно да отиде.Много го мързи и все е на телевизора залепен.
Спокойна вечер,дами! Hug

# 302

Е, това са ми тревогите...оплаках се. .....

Че малко ли са ти тревогите бре!  spoko

Всичко ще се нареди не се притеснявай! Имаш добър съпруг и грижовен,щом така мисли за вас,въпреки,че е в тежко положение и го боли!......За него ще е по-спокойно,че сте на сигурно място,докато той се възстановява......А ти не изпитвай чувство за вина - няма полза от това.......Човек си носи кръста и трябва да изживее разни препятствия по пътя си.......То и при него да си - все тая.....Като има нещо да става ще стане даже и да е под носа ти......
Така,че ....Горе главата и тва е!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Бубе,така са повечето деца сега.....ТВ,Интернет и т.н. ....домашните - кучета ги яли.... Mr. Green Трябва контрол и тва си е!
Честит ти маникюр! (аз с такова нЯщо никога не съм ходила....Няма и да ходя  Mr. Green Laughing....Щот съм действащ музикант и ноктите пречат при свирене....  Crazy )

# 303
  • Пловдив
Мери, казали са ти момичетата ,че вина в такива случаи няма!
Дано всичко да е наред и да го изпишат,и тогава отивайте и вие.

Бубе аз съм на 55г. и през живота си на маникюр не съм ходила Embarassed Embarassed може и да ми се смеете но това е положението. Масеронки поне има извинения а аз нямам . Embarassed Embarassed Embarassed
Иначе за работата на всичко съм съгласна даже и чистачка някъде само да не съм в къщи ,че ще откача вече . ooooh! Мен не ме е срам от каквато и да е работа, само да е нормално заплатена. Peace Та така ,но като кажа на колко съм години се цупят веднага. Rolling Eyes

# 304
  • На планетата земя
Хех,момичета аз да си призная честно на маникюр днес ходих за втори път в живота си. Simple Smile
Сложи ми някакъв гел дето не съм го и чувала от който уж ноктите ми трябва да издържат цял месец без да се обелят.Като изтървах килограмите окончателно гледам от друго да го докарам. Laughing Laughing Laughing
ЗИЧЕ,то в БГ има ли добре заплатена работа? ooooh!

# 305

Бубе аз съм на 55г. и през живота си на маникюр не съм ходила Embarassed Embarassed може и да ми се смеете но това е положението. Масеронки поне има извинения а аз нямам . Embarassed Embarassed Embarassed
Иначе за работата на всичко съм съгласна даже и чистачка някъде само да не съм в къщи ,че ще откача вече . ooooh! Мен не ме е срам от каквато и да е работа, само да е нормално заплатена. Peace Та така ,но като кажа на колко съм години се цупят веднага. Rolling Eyes

Да бееее.....Имала съм извинение....  smile3534 ....Кат ходя да ме подстригват винаги маникюристката ме хока,че можело било и на къси нокти да се прави.....Да се поддържали....Как щяла да ми ги намаже с нещо си,после да ми ги оформи....Да ми оправи кожичките и т.н. ....И ВСЕКИ ПЪТ кат ида да ме подстригват - едно и също се случва и едни и същи приказки.... Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

Викам им бе я майната ви бе!.....Не ща и толкоз! кО само ме тормозят....
Последният път даже заплаших,че ще сменя мястото да ме подстригват,ако продължават да ме тормозят.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Все ми е тая за ноктите.....Те са изрязани до дъно,така,че все тая колко са красиви..... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

А и не се притеснявам като си върша домакинската работа...... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

За взимането на работа.....кУ ми беше тука в София - веднага съм те наела шЪ знаЙш..... Hug Hug Hug Hug Hug Hug

П.П. Бубе,радвай им се на ноктенцата бе!....Важното е удоволствие да има в тоя жУвот!

Последна редакция: вт, 26 мар 2013, 21:35 от TheNMaster

# 306

все ми е тая за ноктите.....Те са изрязани до дъно,така,че все тая колко са красиви..... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

А и не се притеснявам като си върша домакинската работа...... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green :mrвreen: Mr. Green Mr. Green

Мастер, не е задължително ноктите да са дълги за да са красиви  Peace Това само по себе си не е предпоставка за красота  Mr. Green Може да изрязани до дъно, но като не стърчат кожички, като са добре оформени и отгоре има дори само безцветен лак е вече съвсем друго. Да не кажа, че така ноктите са сто пъти по-красиви и естествени отколкото с декорация. Така, че не се ядосвай, не ти го казват там с лошо. А и погледни го от добрата страна - ходи на маникюр, когато не си на фризьор, така ще имаш още половин час време отделено само за теб  Wink

Ха сега добро утро и спорен ден от мен. Аз закусвам кекстче и кисело мляко и бягам, че трябва да се трудя  ooooh!

# 307
Бистре,права си.....Моите нокти си изглеждат добре и без да съм била на маникюристка.....А при повод и сама мога да си сложа безцветен лак....Може би съм от типа хора дето мразят да отделят време за себе си извън необходимото.....

Аз и козметичките ненавиждам....По простата причина,че досега не съм видяла жена дето е ходила на козметик,за да й оформят(почистят) веждите примерно и да не са променили формата(естествената),която е характерна ...... Всичките са под някакъв шаблон направени.....мИ не ми харесва така....
Хем имам приятелка от детството дето сега това работи......И все ме убеждава,че така било по-красиво.....Тц!

Виж,ако има нужда от корекции - ДА! .....При мен няма нужда....

хА ДОБРО ВИ УТРО!

Че нещо много зачесах досадна тема..... Laughing

Хубав ден на всички пожелавам!

# 308
Добро утро,добро утро казвате,а няма кой едно кафе или чай да сложи мммм  Mr. Green
Crossing Arms на Баба Марта.Ама как може така в края на март сняг и студ  #Cussing out Гледаш дръвчетата цъфнали,а сняг прехвърча.Малкият,тази сутрин ми вика като гледа бръсналия снежец по тревата-Мамо,мамо снегът прилича на мляко,а тревата на краставички и става...таратор  Joy
При нас не е много снега,но достатъчен да се пързаляш,че и продължава макар и ситен да се сипе.На 42 г. съм,но не помня в края на март такова нещо.Вярно,че преди десетина години на осми март такъв сняг бе навалял,че в Силистра правихме тунели,за да се придивижим до магазина за хляб,но сега  Rolling Eyes Абеее,с две думи-искам пролет,да е по-топло.
На всички ви пожелавам безавариен и успешен ден!

# 309
  • На планетата земя
Добро утро,момичета!
Люси,благодаря за кафенцето.И аз искам пролет да му се невиди и студа,април месец идва а сме още в ботуши.
Мастер,щом не ти доставя удоволствие наистина просто не го прави.Аз и на козметик не съм ходила сигурно от 4 години,но тези дни се каня и това да направя.Вежди не давам да ми скубят сама си ги скубя,но просто нещо за лицето да направя.Иначе за ноктите и моите са къси.
Хайде пожелавам ви усмихнат ден,въпреки лошото време! Simple Smile

# 310
Здравейте, дами.
Чета, чета тука, а като река да пиша, все нещо се случва и не стигам до писането.... Ама сега  smile3508

Люска, новините ти са чудесни!  Hug Знаех си, че ще се съберат паричките. Тук са събирани петцифрени суми в евро за операции в чужбина, та тези ли нямаше да съберем?! Добре, че започваш да се храниш по малко. Колкото и малко да е, все е нещо. Пък и от ден на ден ще се увеличава количеството, ще видиш. Дано се топи по-бързо тая гадост, после да я доубият в Плевен и всичко да остане само един далечен лош спомен.  Praynig
Да не забравя - благодаря за кафето. Това ми е най-любимата напитка. Само желязната ми воля  Mr. Green не ми дава по цял ден да се наливам с кафе.

Мастерче, Бубе, интересен разговор водите. Аз винаги искам да ходя на "разкрасителни" процедури, ама като дойде моментът все си измислям причина да не отида.  Mr. GreenСамо на фризьор ходя и то когато нямам друг избор. Косата ми е дълга, права и равна, подстригвам я рядко и се научих да я боядисвам сама. Ми то друго не ми трябва. Нокти не мога да "отгледам", че непрекъснато мия нещо, а ноктите ми поначало не са много здрави. Не обичам безцветния лак, а на къси нокти цветен лак не ми харесва - изглежда ми като слугински маникюр. И така - няма угодия  при мен и си ходя натюр. Освен това така и не се научих да се гримирам. Един молив на очите си не мога да сложа, а толкова ми харесва. За сенки, пудри и т.н. дори няма да споменавам.  Но имам едно чекмедже, пълно с всякакви лакове и гримове!  Joy

Зиче, все ще изскочи зайчето. Щом човек търси - намира. Ти не си човек, който лесно се отказва, ще успееш и този път.  Hug

Мери, не си виновна ти, не се обвинявай. Такова нещо може да се случи навсякъде. Важното е, че нещата ще се оправят.  Сега гледай ти да си спокойна и всичко при теб и детето да е наред, за да не се тревожи мъжът ти и за вас.   Hug

Мики, честит имен ден на Габи, макар и със закъснение. Вчера точно три пъти сядах да честитя на детето и все нещо ставаше. Но и днес мога да й пожелая да е жива и здрава, много късмет да има в живота си, да има верни приятели, които да я подкрепят в добро и зло, да има воля, сърце и крила да преследва мечтите си.

Юле, как е брезичката? Хвана ли се?

Момичета, пролетта още не знае, че е дошла и навън вали, поне тук при мен. Но нека е пролет в душите ви, така по-бързо ще грейне слънцето и навън. Поли сутринта изпя песничка на слънцето да се покаже. При такава покана не виждам как ще откаже.  Heart Eyes

Хубав ден на всички!

# 311
Добро утро и от мен  Hug

Люска никой не слага кафета, щото това си е твоя работа  Hug Ми право си е детенце-на таратор прилича, даже и на млечна салатка  hahaha

Слънчо при нас се опитва да се показва, а дано вече  Praynig

И аз обичам да ходя на козметици и маникюри.Не ми се е случвало от много време.Ама веждите винаги ми ги прави някой друг.Аз никога не мога да ги направя еднакви.Сега съм си намерила едни мацки дето ги правят с конец.И ходя от време на време там.

Днес съм замислила пазаруване, че хладилника е празен.Ама първо да мина през кулинарния, че да ми дойде малко музата какво да готвя, за да знам и какво да пазарувам.

Лек ден милички   bouquet

# 312
Добър ви ден и от мен   bouquet

Тук има сняг, направо си натрупа, дръвчетата цъфнаха и сега  пак нищо няма да стане, направоо, ега си гадното време  Mr. Green 

Аз сутринта бях на зъбар и сега ми е кофти, боли ме, ама тя ме предупреди, че ще ме боли от лекарството. Крива съм, гадна съм и не съм добра компания  Sad

ОТ сърце ви желая да ви е хубав остатъка от денят, дано няма нерви и  имате повече поводи за усмивки  Simple Smile Heart Eyes Hug Hug Hug

# 313
Приемам поздравления  bowuu Очаквах както преди на третия ден след вливането да съм парцал,но не би.Ааа, и давам отчет-сутринта закусих мюсли с активия с арония и боровинка.Обядвах пиле с ориз и салата домати.Мдааа,може по малко да е,но в срвн. с предните дни си е баш постижение.По-често ме навиквайте да се срамувам и...с ваша помощ ще морим осмокракото  Mr. Green Сега мисля да си полягвам.Камината бумти,снега отдавна спря и се топи.Който има работа да си я върши  Mr. Green .Аз наготвих,прострях,напазарих и ми е ред да мързелувам  Whistling
По-късно пак ще ви нагледам  Hug

# 314
Здравейте, момичета!
И аз съм крива и унила тия дни и също не съм добра компания .. и затова си стоя настрани. Confused
Вече съм на принципа, че тъгата ще я съхранявам в себе си, а радостта ще я дарявам на другите.
Благодаря ви за пожеланията за именният ми ден! Hug Hug Hug
Утре вечер очаквам с нетърпение сестра ми и племенника си(който е на 2г.) от Германия, но ще се видим в петък, у родителите ми.
И се надявам малко да се разсея от тъгата и проблемите.
Прегръщам ви всички!

Общи условия

Активация на акаунт