КИВИ + КОМ = КИС - 24

• 44 370
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
  • На планетата земя
Привет!
Върнах се от тържеството и съм много щастлива напълни ми се душата.Не ревах,радвах се много. Simple Smile
Люска,само така!

# 331
Ей мЪ!

Бубе,браво,че си изживяла прекрасни емоции!  Hug

Мони ,зарадвах се,че те  "видях" ....отдавна не беше се разписвала....

Люскаааа....Браво момиче! Радвам се,че папаш!!! За лошите мисли - старай се да ги гониш.....Всеки го спохождат черни мисли....Дънов казва,че това е неизбежно....Но ВАЖНОТО е да не свиват гнездо в душата ти!

Зиче,обичам те!  Hug Heart Eyes

Момичета....Не пиша,защото огън ми гори на главата.......ГОЛЕМИ проблеми с хазяите.....Утре ще направим консултация с адвокат....ама понеже естествено нямам нито разписки,нито подписи от тях за получени суми....Може да се заядат  и да заведат дело срещу мен......Божеееее ,какво ми дойде до главата!!!.....Да съм била винаги редовна и честна,а те да използват всичко това срещу мен сега.....Искат ми 600 лв наем+ консумативи......А аз наема съм го предплатила.....А депозита,който остава при тях покрива всичките ми разходи........И пак не мирясват.....Ега ти хората.....
....Нищо,че не били плащали данъци и тия пари са "сиви" ...... Аз ще съм виновната в слуая.....

Да видим какво ще стане.....Много ми е притесненено....Вдигнах 180/120 кръвно.....Вие ми се свят и ми изтръпнаха ръцете.....ПоловинЪт се чуди вече кво да ме прави......Пих лекарствата си,но докато не мине всичко - така ще съм......Направо ще полудея.....Много мразя такива неща....
Ти си честен до крайност и не си дребнав....И после виновен искат да те изкарат......Бах ма'а му! ooooh! Rolling Eyes

Как пък един път! Не попаднах на свестни хазяи бе! ....Пфуууууу......

Стискайте ми палци всичко да се развие добре! Моля ви! Имам нужда от подкрепа! ..... Praynig

# 332
  • На планетата земя
TheNMaster,аз не разбрах ,ти си им предплатила 600 лв.наем,а те казват че не си им го дала и искат още веднъж да им го дадеш така ли? ooooh! Ами изнасяйте се и толкова ,как ще те принудят да им го дадеш?

# 333
.......ГОЛЕМИ проблеми с хазяите.........Може да се заядат  и да заведат дело срещу мен......

Стискайте ми палци всичко да се развие добре! Моля ви! Имам нужда от подкрепа! ..... Praynig

На какво основание ще заведат дело? Договор за наем имате ли? Ако нямате (както предполагам), никой адвокат няма да заведе дело. Ако имате, заплашваш, че отиваш да го покажеш в общината и да ги погнат за неплатени данъци. И в двата случая ще си подвият опашките. Само не им се давай и не си трови душата. Прегръщам те силно, стискам палци, всичко ще бъде наред!  Hug  Heart Eyes

# 334
Мастерче, имахме аналогичен случай, със старият хазаин на книжарницата. Като взехме да се изнасяме - каза че му дължим един наем. А наемите се плащаха в началото на месеца - за текущият месец. И няма как да му дължим пари , защото той си ги взимаше на 1ви за периода на същият месец 1-30
Обаче НЕ та НЕ. Дължим и толкоз... А нитко декларация, нито данъци... нито разписки...нито договор...
И Галин ми остави 200лв. / толкова беше наема/ и един договор за наем. И каза като дойде, щото точно този ден Галин беше на монтаж , пък се бяха разбрали, да го накарам да подпише, и тогава да му дам парите. И ако пита защо- да му кажа че аз съм ги отчела като разход и е нужно за подаването на декларация. Онзи наглец подписа и си взе парите... Обаче после чухме че се оплаквал че трябвало заради нас да ходи да подава годишна декларация. Ние нито ги отчетохме , нито нищо... но просто го накарахме да се уплащи и той да отиде сам да си я подаде.
Та мисълта ми беше, че те как ще стигнат до съд , ако няма договор? Как ще докажат че ти изобщо си била наемателка и не си им плащала?! Със свидетели?! Ма то и ти може да си намериш "свидетели" дето ще потвърдят че си живяла на друг адрес. не им давай да те манипулират! Защото хората са нагли и безпричинно жестоки!
И се успокой!  Hug

Според ден момичета

# 335
  • Видин
Здравейте, милички!

Мастерче, мило, момичетата са ти казали, не им се оставяй на тези!
Прегръщам те и ти стискам палци! Hug

Пропуснала съм празници - нека всички да са живи и здравички!  bouquet

Люска, така те харесвам да знаеш! HugХапвай, мисли позитивно и ще се справиш сигурна съм!!! Hug

Зиче, ти си оправен човек знам, че все нещо ще намериш и знам че ще работиш много по -съвестно от младите!Успех и дано да е по-скоро! Hug

По диагонал видях, че за маникюр си говорите.Аз от един месец съм пак с гел и много си харесвам сега ноктите.Иначе все немога да ги задържа по -дълги, а толкова обичам дълъг маникюр.
За гримовете мога да кажа, че добре се справям, но пък не се гримирам често.Едно червило и това е Simple Smile

Утре съм във София с танцовата група на участие в национлания фестивал "Хоро се вие, извива" Стискайте ми палци, че вече ме хваща сценичната треска Crazy

За всички без изключение много  Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 09:27 от .Жаклин.

# 336
  • Пловдив
Здравейте момичета Hug
Благодаря ви за куража който ми давате и дано нещо изскочи за работа ,че вече ще полудея в къщи без да имам ангажимент. ooooh!
Мони , а така сети се вече да пишеш  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Дидка,и ти се появи но дано да не е за кратко Hug Hug Hug пишете момичета когато можете приятно ни е да знаете.

Юле и аз съм си мислила за това което ми предлагаш но на този етап не може да стане. Rolling Eyes

Бубе ,хубаво е човек да разпусне така с приятни изживявания!
Мастерче, казах ти и преди ,че те няма как да докажат че си била там на квартира. Подай сигнал във съвета ,че отдават апартамента под наем и това е да се оправят такива нахалници.
Ти нали си си махнала багажа от там? Как ще те намерят аа??? Помисли реално и не се подавай на тези тяхни заплахи. Подай и сигнал че те безпокоят в полицията и да им затворят устите. Peace
Това бих направила аз!!! Peace Peace Peace Peace и бих ги поставила  там където им е  мястото  ! Peace

Жаки, яяя и тегли на тази една българска бе какво като ти е шеф баси малоумниците дето има с лопата да ги ринеш!
Успех на танците и се забавлявай максимално! Hug Hug Hug Hug

# 337
Ха,добър ви ден и от мен!Сори,че днес сте без сутрешно кафе,но водих малката дъщеря на доФтУр.От два дена се оплаква от гърлобол,хрема и кашлица.Джипито каза,нищо сериозно.Изписа една камара илачи  ooooh! Сега лежи завита,а е във ваканция  Tired От днес си имам компания у къщи,щерките са в почивка  Mr. Green ,ще има да ми опъват нервите,ма ко да се прави.
Мастерче,момичетата са ти казали всичко,което и аз си мислех.Действай смело,а и един съвет при адвокат няма да ти е излишен.Стискаме палци всичко да се размине безпроблемно.Мамка им  #Cussing out и изнудвачи,пфууу.
Жаки,на шефката не една,ами две и тегли.На концерта се забавлявай и играй от душа!Ще успееш,сигурни сме   Peace !
Добре появила се на Мони  Hug
Зиче,снощи и аз се замислих за идеята на Юлчето и много ми хареса.Поогледай се,поуслашай и когато прецениш,че е момента действай!Аз съм убедена,че ще успееш!
Момичета,гладна съм!Сутринта ометох една попара с мляко и сега се чудя кво да ям  Mr. Green Отивам на пазар,да видя нещо,да измисля.По-късно мисля един тиквеник да спретна,едни печени ябълки,а за вечеря-спагети.Дано съм шен  Mr. Green ,че като вчера ,ако съм  ooooh!
Темп. я смъкнах с хексалгина,така се бях изпотила,чеее...Явно пак реакция от ХТ.
Сега излизам,но на всички ви пожелавам хубав петъчен ден!

# 338
Момичета,гладна съм!

Браво! Възвръщането на апетита е много добър признак!  Hug

Пак съм на метлата и бързам, затова съвсем накратко. До после, хубав ден на всички. 
Hug

# 339
Може и да съм досадна,може и да дразня някого,но обядвах пилешки кебап,мммм.Направо сама не мога да си се нарадвам.Тиквеникът ми вече е готов и така апетитно ухаееее,ауууу.И понеже никакви ви няма ви привиквам на следобедно кафе и тиквеник

# 340
Ох мамоооооооо каъв тиквеник  eat eat eat Смилете се над диетуващите  Crazy

Отивам да си ям броколите  Crossing Arms

# 341
Елиии,виновааат  Embarassed  Hug
Между другото казано е,ще живея дълго  Twisted Evil
http://www.zajenata.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%B … %B5-news4937.html

# 342
КРАЙ!!!!!!Развеждам се с Вас... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Не може така....
разни тави, тука... дето ми преобръщат стомаха и не мога да си затворя устата от слюнкоотделящият се поток..... Crossing Arms
ТУК , тия нещастници като мен, дето са на един кроасан и едно кафе... и си мечтаят за ФаФла...
А НЯМА КОЙ ДА ИМ КУПИ... ЩОТО ВСИЧКИ СА ХВАНАЛИ ПЪТЯ.... Twisted Evil
И така...седя си аз и гладувам, давейки се в стомашна течност, която напира да излезе през устата... и си гледам тиквеника....
Безърдечнички такива!!!! Crossing Arms

# 343
КРАЙ!!!!!!Развеждам се с Вас... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Не може така....
разни тави, тука... дето ми преобръщат стомаха и не мога да си затворя устата от слюнкоотделящият се поток..... Crossing Arms
ТУК , тия нещастници като мен, дето са на един кроасан и едно кафе... и си мечтаят за ФаФла...
А НЯМА КОЙ ДА ИМ КУПИ... ЩОТО ВСИЧКИ СА ХВАНАЛИ ПЪТЯ.... Twisted Evil
И така...седя си аз и гладувам, давейки се в стомашна течност, която напира да излезе през устата... и си гледам тиквеника....
Безърдечнички такива!!!! Crossing Arms

И аз така. Умирам от глад, от понеделник имам едни афти в устата и не мога да ям, пия само кафе, мляко и вода....  ooooh! А тук - тиквеник! ТИКВЕНИК! ТИК-ВЕ-НИИИИИИК!!!!!!!!! Ох, умирам за тиквеник. С такава хрупкава, зачервена коричка, ох, ох....
Луси, много си жестока, шЪ знаЙш! Те затова наистина ще живееш дълго.
Mr. Green  Hug

# 344
  • На планетата земя
Привет мацки!
Днеска ме няма много с настроенията,но ви чета.
Взех си от виртуалната почерпка на Луси. Simple Smile
Мастер,и аз съм с гел ,който обаче бързо бързо ми се пообели,уж трябваше да изкара цял месец. Rolling Eyes
И аз съм гладна,иначе съм вечната диета,но всичките диети,които почвам не ги свършвам,все си ходя дебела и гладна. Mr. Green
Ох Пролетна фея,много са неприятни тия афти мажеш ли ги с нещо?
Зиче,не полудявай мила,все ще излезе нещо,действай упорито.А дотогаз си намери някакво хоби,например спорт. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт