КИВИ + КОМ = КИС - 24

• 44 368
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
Мажа се, Бубе, мажа се с какво ли не. Положението вече е овладяно (в смисъл не става по-зле) и като че ли отива на оправяне. Обаче още не мога да ям, както ми се иска. Аз отдавна се отказах от диетите - вместо да бъда гладна, зла и дебела, реших, че мога да бъда доволна, усмихната и дебела. Mr. Green Ама изглеждам "пИрфектно" - преди известно време собственият ми баща попита дали не съм бременна пак!  Shocked  Mr. Green

Зиче, идеята да си използваш кулинарните умения, за да си докараш и някой лев, е много добра. Преди време една мама от форума, която много я бива в готвенето (Дидка я познава - Габи с трите момчета  Heart Eyes ), си направи мъничка сладкарничка в Габрово (или нещо подобно) и правеше сладкиши. Може и ти да пробваш нещо такова - клиентелата ти е гарантирана.  Hug Като начало попитай в някоя фурна дали няма да се съгласят да продават твои неща - за проба. Пък после - според случая или ще им доставяш, или ще си направиш свое магазинче.
Може пък и като помощничка на Тони да работиш, ако има работа при него.... С твоите златни ръце навсякъде ще успееш.
Hug

# 346
Момичета......Гушкам ви всички! Благодаря за подкрепата!....Не ми се пиша ИЗОБЩО,но пиша за да дам отчет.....

Направихме днес консулт с адвокат......Не съм защитена по никакъв начин от закона.....И то ТОЧНО ,защото съм била честна и не съм била дребнава......Трябвало за всичко да имам разписки,подписи(техни и мои) .....И в тия отношения (наемодател - наемател) сега закона бил друг......Свидетели - мидетели......Ако се опре до там - аз ще опера пешкира и то ,ЗАЩОТО СЪМ БИЛА КОРЕКТНА(но нямам документация)....Адвоката каза,че тия хора сигурно досега не са имали такъв честен наемател и затова сега така гледат да източат всичко,което могат....Защото друг такъв наемател (честен,точен,пази имуществото ) няма да могат да намерят и сега ги е яд,че аз напускам.... ooooh! Shocked
Тва ме срина! ......Дотам ли го докарахме?! Аз съм живяла в страни с нормални човешки взаимоотношения.....Винаги съм била ТОЧНА по всички точки от договорките......И изведнъж излизам крива.....Адвоката(жена! ) каза......."Знам миличка.....Ако бях мъж се развеждам и с женя за тебе" ....При което ПоловинЪт настръхна  hahaha Mr. Green  и вика: " Айде няма нужда.....Приемам,че е майтап" .....При което адвокатката завърши разговора : " Надявам се така намерили се да нямате повече проблеми с такива идиоти дето аз ги срещам всеки ден" И му се извини,ако го е обидила.... Joy hahaha

Офффффф.......

Та ще видим какво ще стане в Неделя......Тогава е срещата(по обяд).....ПоловинЪт ще е с мен разбира се....Ще ви държа в течение......

Извинете,но няма да взимам отношение по други коментирани теми.....Нямам сили....
Само разбрах,че Люската била гладничка.......БРАВО ЛЮСЕЕЕЕЕЕ! РАДВАМ СЕ! много,много,много се радвам!!!!!!

# 347
Ама Мастеронки пак не пишеш имате ли договор за наем.Щото ако нямате те няма с какво да докажат, че ти им дължиш нещо.Няма ли го черно на бяло написано всички съдии и адвокато само могат да гадаят била ли си или не наемател  newsm78

# 348
  • Пловдив
Ама Мастеронки пак не пишеш имате ли договор за наем.Щото ако нямате те няма с какво да докажат, че ти им дължиш нещо.Няма ли го черно на бяло написано всички съдии и адвокато само могат да гадаят била ли си или не наемател  newsm78

Peace Peace Peace Peace

Бе момиче какво си се предала на тези мародери брееее... как така да не си защитена??????
На какво основание ще искат наем като те нямат документ дали си им ги дала ????
Позициите ви са равни в случая ти не можеш да докажеш те също???? с какво ще докажат че не си им дала парите????
Бе я не се шашкай толкова вземи се в ръце както ти можеш и се оправяйте. Peace Peace

Днес уж щеше да е топло НЯЦКИИИИ..мрачно студено и ръми ...........

Хайде сядайте да пийнем кафенце

# 349
Добър ви ден щото на мен хич не ми е добър  Twisted Evil Вчера водих малката на лекар-кашля,хремава,пресипнала.Не питайте после в аптеката как се стоплих Twisted Evil Вечерта голямата прибира малкия от детска градина и о,небеса-в седем вечерта дребния започва да вдига температура,да кашля,да повръща сополи и така цяла нощ  #Crazy  Сутринта е вече с 39 темп.,ефект от илачите през нощта никъв и нали съм много здрава и аз  Mr. Green ,метнахме се на една такси и в спешното.Прегледаха го-зачервено гърло,един куп лекарства.В аптеката тоя път само дето не припаднах  Shocked .Върнахме се в къщи,давам лекарствата и 5 мин. след това дребното повръща на фонтан  ooooh! Добре че каките са във ваканция,инак не ми се мислеше в понеделник както съм на ХТ кой ще го гледа.Жалко за каките,така и се радваха на почивката,а сега едната хем болна,хем болния си брат и мене ще гледат  Tired .
Оплаках ви се.
Колкото до тиквеника радвайте се,че не постнах и спагетите,и печените ябълки  Twisted Evil
Мастерче,стискам палци утре ония да дойдат с разумните си глави и да се разберете цивилизовано!
Вече е късно за кафе,а 11ч мина  Wink

# 350
Ох,Луси и ние сме така
Оня ден малката ме извика спешно да я взема от училище ,че и е лошо
Прибираме се-38,2,след един час 39,3
След малко се прибира батко и и той с температура,цяла нощ сваляхме и на двамата
Вчера миличките ми се гледаха сами в къщи,че майка им трябва да е на работа и да гледа чуждите деца
Следобед на лекар отново,днес дадоха кръв и на малката единия показател е 91-много над нормата-сега и двамата са на АБ-бактериална инфекция,а малката наскоро беше
Ще си ги гледам два дена и от понеделик сами ще се гледат

# 351
Гледам,гледам,след мене само Теди писала.Ма аз да си се оплача,пък белким ми олекне.Баси и деня.Не стига,че цяла нощ не спахме с малкия.Не стига,че рано-рано ходихме до спешен кабинет.Не стига,че се оцъклих в аптеката като плащах лекарствата,ами до преди малко се борих с температура 40.2 гр.Добре че и каките ми помагаха,че то милото се отпуснало като парцал, само хленчи.Освен класическото нурофен,веднага и бабините методи-оцетени чорапки,компреси по чело,ръчички,подмишници и слабини...Направо  #Crazy бях така.Сега е по-добре,спадна темп.,лежи пред тв,гледа "Том и Джери" и хрупа гризки.А мен от напрежението и операцията ме заболя,и панкреаса и ццелия корем  ooooh! Обаче днес ще стискам зъби,по-важно е детето.Даже сега ще готвя,но ще помоля за помощ и каките.Няма как.
А вие що не пишете как  сте,какво правите.
Зиче,боядиса ли яйцата  Wink

# 352
  • Пловдив
Боядисах ги Люска то 15 яйца само за адет.Курабии направих и козунаци купих ,не ми се правеха в къщи.

За малкия при висока температура ПОМНЕТЕ МОМИЧЕТА  Peace МАЖЕТЕ СЪС СПИРТ ИЛИ РАКИЯ ЦЯЛОТО ТЯЛО И ВЕДНАГА ВЗИМА ОГЪНЯ  и спада на не опасни градуси температурата Peace Peace Peace Peace
Също и меда на табаните не забравяйте  Peace Peace
Дано се оправят бързо децата Peace Hug Hug Hug

Теди и вие оздравявайте оххх тези вируси пак почнаха беее ooooh!

# 353
 wavey

Добра ви вечер дами  bowuu

Теди, Люска, дано бързо оздравяват слънцата ви  Peace  Praynig  Hug Hug Hug  Няма по-голямо тревога от тая за болно детенце, дон да се оправят бързо, че и вие да отдъхнете  Hug

Зиче, ти що  днес боядисваш яйца  newsm78

Мастерче, я се успокой моля  Naughty, ще се наредят нещата бе не се шашкай, още повече  имаш  прекрасния половин до себе си  Peace  Heart Eyes Hug Палците ги имаш стиснати нали знаеш, така, че спокооо  Hug

Фейче, с твоите афти какво става, отшумяват ли, можеш ли да хапваш спокойно вече  Thinking  Hug Hug

Аз цял ден готвя и тъй като друго не съм правила да се отчета - супа тиквички, прекрасните  воденички на Зичето в кашкавален сос, мляко с ориз и един мраморен кекс  Crazy  И сега да ви река, ако не сте пробвали тая рецепта на Зичката пробвайте я, страотно е, всички  в къщи си облизаха пръстите  и получих големи похвали  Embarassed, за което  БЛАГОДАРСКО  на Зичето, Зиче  Hug Hug

Ми това е за сега при мен, нищо ново и интересно де, ама ей тъй да кажа нещо, че да не  пита Люската  де сме и що ни няма  Party

Хубава вечер мили  мои виртуални приятелки
  Hug Hug Hug Hug

# 354
Момичета, преди малко успях да си прочета Crazy . Утре и в понеделник съм на работа, така че едва ли ще мога да пиша. Не ми стига времето за нищичко между готвене, чистене и оправяне на лудницата вкъщи и ходене на работа. Сутрин и вечер нищо не мога да свърша и всичко остава за 2та почивни дни. Но по-лошото е, че много се уморявам и много се моля скоро да се климатизирам.

Докато четях за болните малчугани на Луска, моят вдигна Т , на 37.5 дадох Панадол, че не ми се чакаше да стане 40 Tired , обаче я свали само на 37,3. Пратих мъжа ми да вземе и Нурофен, че не знам какво ме чака през нощта, имам и Хексалгин за мега тежки случаи.
Луси, да ти се оправят дечицата Hug Hug Hug

Мастърче, много изстрада с тия хазяи... Тегли им една и една стотинка да не си им дала Naughty . А за другите неща пий една студена вода и не се ядосвай  bouquet

Аз онази вечер направих ужасна нервна криза, отдавна не ми се беше случвало... Още ми е зле и психически, и физически. Много съм се изнервила напоследък и много се уморих вече, а трудностите ми те първа предстоят. Трябва да се стегна и да спра да се оплаквам... Praynig

Мамче, много Hug Hug

Като сте заговорили за  4470 разкраситени процедури - аз много обичам Mr. Green . И масажче, и маниюрче, малко ме е страх от фризьорките, че правят едни свободни съчинения по косата ми, които няма как да оправя после Crazy , но ми се ходи. Особено ако са пълен комплект процедури - миене, подстригване, сушене; по ноктите всичко - масажче, кожички, оформяне, много обичам декорации. Преди си "гледах" много дълъг маникюр и често сама си рисувах ноктите. Сега не мога да си пусна никакви нокти, а на маникюр за последните 3г. съм ходила веднъж.

# 355
  • Пловдив
Зиче, ти що  днес боядисваш яйца  newsm78

И сега да ви река, ако не сте пробвали тая рецепта на Зичката пробвайте я, страотно е, всички  в къщи си облизаха пръстите  и получих големи похвали  Embarassed, за което  БЛАГОДАРСКО  на Зичето, Зиче  Hug Hug

Ми що боядисвам нали е католишкият Великден ...Тони е католик и празнуваме два пъти този празник. Mr. Green Party Party

Радвам се ,че ви е харесала рецептата Анкасче  Hug Hug Hug Hugи да ти кажа много хора ми писаха на ЛС ,че са я правили и също са я харесали. Ма такива измишльотини винаги ми се получават и  стават любими.

Хейли, не се давай на дяволските нерви бъди твърда . Дано не дигате температури повече.

Люска вие как сте??? newsm78 newsm78

# 356
Добро утро!

Със смяната на времето моят малчо спинка до късно и имам време да ви сложа по едно кафенце

и чайче Heart Eyes

.

Свеки трябваше в 8 да дойде в нас, в 8 без 10 още не беше тръгнала от тях, а идва до нас за около 30тина мин. Tired .

# 357
  • На планетата земя
Добро утро! Simple Smile
hailie,вземам си от ранното кафенце. Simple SmileА за подстригването аз съм си избрала да ходя само при една от години,да не ми скъсява много косата.Че иначе много обичат да режат.
луси,да оздравявате всички бързичко у вас,че в момента нови болести никак не ти трябват. Whistling
Зиче,ракията не загрява ли допълнително?
От утре и на мен ми предстои да почвам да си търся работа,и подозирам че и моята сага ще е дълга.
Желая ви спокойна неделя! Hug

# 358
Добро утро!
Хейли, мерси за кафенцето, мила!Съжалявам да прочета, че си направила такава криза! spoko
Бързичко да се оправяш.Както и всички болнички - малки и големи! Praynig
Бубе, и аз съм на вълна търсене на работа(доста дълго вече), и се надявам скоро да намеря някаква, че и моите нерви хич не ме слушат вече. Crazy
Зиче, Христос Воскресе!(на Тони, а и на теб) easter Да го сбориш с яйцата(и не само)! Wink
Мастъре, не се давай!С половинът ще се справите с тези мошеници!Прегръдки за теб, и си пази и ти здравето! hug
Аз нямам много време тези дни, но съм поне малко щастлива и радостна около гостите ни от немско.
Племенника е голям сладур.Бърбори на немско-българо-бебешко, обаче с преобладаващо немското.Все пак при баща германец, а и средата ... няма как. Simple Smile
Много се разбират с батко си.Моят Дани много хубаво го обгрижва, занимава го и го гледа.Ще е чудесен батко! Heart Eyes
Похвалих се, пия кафенцето и изчезвам отново.
Хубава и спокойна неделя на всички!

# 359
Добър ви ден!Днес съм   afwitch Преди да се разболея спях с малкия.Като влязох в болница,започнал да спи с баща си.Като се върнах,продължи да спи при баща си на спалнята,а аз на дивана  Twisted Evil Викам си от една страна- добре, да не ме удари някой,от друга-голям е вече да спи с някого,искам да се гушкам с мъжо  Whistling Ииии снощи диването понеже видя,че му угаждахме през деня,нали не му беше добре,ревна да спим двамата  ooooh! Цяла нощ не мигнах,да се пазя да не ме удари,щото спи като ветропоказател на всички посоки се върти.На сутринта вече не издържах,защото явно съм задрямала и такава глава ми изпра в лявата скула,че помислих,че ми я счупи.Станах,изритах  Twisted Evil мъжо от мястото ми и легнах.Тамаааан заспивам,дребния се събуди наспан,светнало му пред очите и започна да се гони и да викат с кучката  ooooh!  #Cussing out Скарах му се,легна уж пак да спял,но се оказа че трябва да пие АБ.Давам му лекарството,а той го плюе.Ей,като ми падна пердето-две нощи не спала,сума ти пари за лекарства дадох/майната им/,ама да не ти е добре и да не пиеш илача... и...изпи всичко,което трябваше.Хлипайки се скри при малката си кака и   Rage заспал.А аз един път стана ли,дори и да не съм се наспала не мога наново да легна,а и вече бях сложила да варя боб.Затуй съм яхнала метлата.
Оплаках ви се,сега отивам да мисля на мен какво да наготвя.

Общи условия

Активация на акаунт