КИВИ + КОМ = КИС - 24

• 44 355
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
  • Видин
Момичета, прибрах се  от фестивала и влизам да ви се похваля Grinning
Взехме първото място!Награден фонд - 1000лв. значи Жеравна ни очаква! Grinning
В надиграването на хоро "шира" пак първо място Grinning
Това е, пУфалих сЪ Mr. Green!Преливам от емоций, не сме спали два дни но пък душата ми е пълна с музика!!!
Прегръщам ви всички и ви пращам от моята еуфория! Hug

# 361
  • Видин
Добро утро! Hug

Слънчева и успешна седмица, момичета Hug

# 362
Добро утро!

Благодаря за хубавото, празнично кафенце, Жаки! Grinning
Най-сърдечни поздравления за 1-то място и наградата!Сигурна съм, че сте се представили блестящо  bouquet

Честит 1-ви април!  - пожелавам ви денят ви да мине в много смях и добро настроение!
Успешна и слънчева нова седмица, момичета! Hug Hug

# 363
Добро утро, дами! Всъщност, утро ли е още, или вече стана пладне? Тази смяна на времето пак ми разцентрова всичко, чувствам се така, сякаш ме е блъснал бързият влак.  ooooh! По това време на годината искам да живея в Русия или дори Китай, където не прилагат тая простотия. Докога ще продължава това мъчение, като вече от години по цял свят се доказва, че ползите за икономиката са много по-малко от вредите върху човешкото здраве?! Като искат да спестяват от дневната светлина, да оставят"лятното" време целогодишно (както направи "другарят" Путин) и готово. И вълкът сит, и агнето цяло. Ама вече не е престижно да подражаваш на руснаците, дори когато измислят нещо полезно...

Жаки, честито! Много хубави снимки видях, а на живо сигурно е било още по-вълнуващо. Много отдавна не съм участвала във фестивали, но еуфорията не се забравя. Искрено се радвам, че си я изпитала отново. Дано това лекарство против депресията ти действа много, много дълго.  Hug

Луската май днес беше на вливане, нали? Луси, драсни два реда, като се върнеш. Стискам палци да си по-добре. Дечицата как са? При тях уж по-бързо минава, но пък много се мъчат, милите.

Мастерче, кога е денят Х за среща с наглеците? Всичко ще бъде добре, ще ги наврете, кътдето им е мястото. Само жалко, че толкова нерви ще похабиш - те не го заслужават, само на твоето здраве се отразява. И на здравето на любимия.  Hug

Аз се преборих с гадните афти, но за сметка на това ми се напукаха устните.  Mr. Green Сега се мажа с разни мехлемчета и изглеждам като фолкпевица с тая мазно-блестящо човка. Ама и това ще мине.

Момичета, след три дни Поли има рожден ден. Купила съм й две роклички и едно якенце - много сладурски, момичешки, нали все обича да се кипри. Има и няколко книжки. Обаче не съм й купила никаква играчка - едно, че има много плюшени играчки от братята си, второ, че вече има поне десетина кукли (на първо четене), защото всеки гледа да й подари кукла, нали е момиче. Има сервизи, чашки, чинийки, "обзавеждане" за къща - печка, пералня, легла и колички за куклите и какво ли още не.... И вече няма място в къщи за играчки. Игри и пъзели също има много и най-разнообразни.. Какво ще ме посъветвате: да я оставя ли изобщо без играчка (става на 5 г.) или е още мъничка и е добре все пак да получи и някаква играчка?
Confused

# 364
Леле, никакви ви няма!
Тука е паднала "бомба" направо .. Ама така ще е - в това прекрасно пролетно време, е само за разходки. Grinning

Фейче, не оставяй принцесата без играчка.Дете си е още и ще се зарадва много. Hug
Моят вече е голям, но пак се радва на играчките, макар и за по-големи. Laughing
Радвам се, че си преборила гадните афти!Мажи се с балсамчета за устни.А има и един много хубав тоалетен вазелин ПРОПОЛИС на Thalloderma(с екстракт прополис, пчелен восък, вит. А и Е).Много е приятен и мирише хубаво. Peace

Да, Луската има днес курс ХТ.Ще чакаме да пише, когато има възможност.И дано е с хубави новини! Praynig

# 365
  • Видин
Ехоо Heart Eyes

Мамче, как си мило? Hug

Фейче, и аз от няколко дни съм с афти в устата, а от страни ми се цепят ъгълчетата на усните CrazyКаквото и да хапна ме щипе SickСнощи се мазах с онова зеленото "Гранофорин" и тази сутрин също, обаче още нямам подобрение.Представете си как изглеждам като се изплезя. Mr. GreenЗА първи път ми се случва такова нещо и е отвратително Crazy
И аз съм за играчка на Поли PeaceВсе още си е дете и това ще я зарадва най-много Peace

Лусиии Hugчакаме новини Hug

# 366
тъкмо се дивях...какъв хубав пролетен дене  е днес! Hug и то взе че заваля!

Аз не седнах тия почивни дни...и нямаше съботен пост Mr. Greenизвинете.
Пропуснала съм да честитя Великден на Зичето и Дедко, да честитя първото място на Жаки...
на болничките - оздравявайте. Децата сега са най-податливи а и има вирус в момента шъта... все с висока Температура. Пазете се

Фейче, аз мисля че и без играчка може да мине, защото момиченцата се радват на дрешки и други такива "женски придобивка" Mr. Green Може би Детско натруфено огледалце , или малка чантичка за през рамо... или пък копплект за бижута / това може и направи си сам - кутийка която да облепиш с панделки и рюшчета в която да има кожена връвка с 6-7 по големи мъниста - сама да си ги наниже/ ... не е нужно да е играчка. Аз забелязвам че децата ни са пре задоволени от играчки и хич и не им се радват. Или радостта им минава за час...
И аз чакам новини от Луси и Мастерчето.
дано и двете влязат с най-добрите новини! Hug Peace
а иначе... аз копах езерце... мъкнах стари тухли за цветарници... и пренасях пръст , камъни и пясък... щото то луд умора няма... Mr. Green Еле пък аз!
Ето това направихме с дупката на басейна, понеже басейна ще е в новият двор тая година, а вкопаването от миналата година си остана... та решихме да го преправим с подръчни материали
Снимките са много неглидже, щото материалите са стари и много използвани , но след козметична процедура и насяване на треви, цветя и т.н. ще стане едно чудно местенце за сутрешното кафе Mr. Green Аз поне си го представям де! Mr. Green
http://prikachi.com/images/235/6071235g.jpg
http://prikachi.com/images/232/6071232F.jpg
http://prikachi.com/images/227/6071227m.jpg
http://prikachi.com/images/225/6071225z.jpg
абстрахирайте се - след 2-3 седмици картинката ще е съвсем друга Mr. Green или поне се надявам да е така

# 367
Привет и от мен момичета.

На Люска стиснати палчета всичко да минава леко  Hug

Жаки честито ви първо място.Страхотни емоции са не се съмнявам изобщо  Hug

Мастерче как мина срещата, писала беше, че ще е в неделя  Praynig

Юле много хубавко е станало, сигурна съм, че съвсем ще се промени с цветенца и водичка  Hug

Фейче аз мисля, че ще се зарадва Поли на някаква кутийка за бижута, вътре може някаква джунджурия да й сложиш.Моята кипра има една музикална с балеринка.И вътре гривни, гердани, пръстени  Crazy Определено са повече от моите.

Сестра ми ни бяха на гости с децата вчера и днес.Разходихме се малко одеве във ветрилника  ooooh! Анита направо не можеше да си стои на краката, толкова е силен вятъра.И изяви желание да отива в Лондон с братовчедите.Та така.Сега ми е едно празно и тихо вкъщи, и не ми харесва  Crazy ама другата седмица малкия племенник има рожден ден и ще ходим, тъкмо ще си я вземем.

Аз ще имам нужда от стиснати палчета момичета тази седмица.Чакам обаждане, дано се обадят  Praynig

Айде отивам да оправям, че след 3 деца и 4 възрстни къщата прилича на бардак  newsm79 wash hang 1dishes

# 368
Здравейте!Точно днес,в деня на хумора и щегата,всичко ми беще наопаки.Такава каръщина  ooooh! отдавна не е била.Отидох на вливане,с което завърших втория курс.Бях първата прегледана и включена,и...изведнъж като ми стана лошо,като почнах да дишам учестено  Shocked ooooh! Наложи се да ме преместят на легло/защото когато си за час-два те слагат на едни специални столове/ .Оказа се,че кръвното ми паднало.Включиха ми банка за него,която тече със скоростта на костенурка.Нямам вече подходящи вени,запушва се абоката  ooooh! ooooh! ooooh! След това вече ми вляха моето лекарство и така откарах в болницата от 7.30до 14.50,вместо до 11.00ч.Едвам се прибрах  Tired ,повръщах малко и легнах.Поспала съм до сега.Станах да пия хапчета, сега пък да си смъкна кръвното  ooooh! Каките са се справили успешно с дребния.Е,не е пил всички лекарства,но най-важните АБ и сиропа за кашлица са дали.Все още не е мн добре,но поне не вдига темп.Абее,тая седмица ще бъда заобиколена от всичките си деца  Mr. Green Кой кого ще гледа е друг и спорен въпрос.
И не на последно място,днес във Варна времето беше разкош  Heart Eyes
Пожелавам ви топла  и невероятна пролетна вечер и нощ  Hug !
Забравих,и аз чакам новини от Мастерчето,и да честитя на Жакито първото място/още снощи видях,но...  Embarassed /
Юле,и аз си представих местенцето и искаш или не,живот и здраве ще ти дойда на гости  Mr. Green

# 369
Здрасти здрасти здрасти  Heart Eyes Hug

Жаки, честито първо място Peace  Гледах снимки и клипче, много си готина  bowuu, айде все така да ви върви на първите места  Hug Hug Hug Hug

Юле, много ми хареса  това което отново си сътворила  Peace, и сега -  да не си показвала тези красоти щото и аз искам да ти  дойда  на гости на кафенце край езерцето да знайш  Naughty Heart Eyes Hug Hug Hug

Фейче, и аз съм за някакви момичешки дрънкулки - фибички, гривнички  и т.н. каквото са ти предложили и другите момичета, но  нека има и това да не е само дрешки  Peace  Hug Hug Hug

Мамче, днес ми харесваш както звучиш, явно срещата със сестричката си оказва  влиянието  Hug Hug Hug

Люска, дано каквото  е било било и да е минало  Praynig  Hug и аз цял ден те мисля  с това вливане и  болния дечко у вас, но имаш прекрасни дечица - ето справили са  се  нали са каки  Simple Smile Гушкам те и дано нямаш повече  гадения , падане и вдигане на кръвно  Hug Hug Hug

Зиче, чукнахте ли се с Тони   Wink  Heart Eyes Hug Hug Hug

Ели, значи сега сте младоженци с Мартин а  newsm78, леле, леле ще затягаме коланите  Laughing Айде не тъжи за малката кукла, сигурно е много щастлива, а вие тъкмо ще си се видите само двамата, настрой се романтично и  то  дните хоп минали  Peace Heart Eyes Hug Hug Hug

Мастеркони, веднагически се яви тука на отчет, че вече боб хвърляме да знайш  Naughty Heart Eyes Hug Hug Hug

Аз днес бях пак на зъбар, чистих си  цветята от сухите листа, - сакъзчета и мушката, че бяха на тавана, май няма още да ги изкарвам навън  newsm78, имам и още  бъзикни около тях, но и утре е ден, нали съм  човек айляк без работа  Sad

Момичета прекрасни желая ви една прекрасна прекрасна вечер на всички - споменати и неспоменати  Hug Hug Hug Hug

# 370
  • На планетата земя
Здравейте!
Времето днес е разкошно и целия ден откарахме навън.Разходки,кафенца и така.Дано не става повече студено.Пролетта ми е любимия сезон.
Жаки,честито и от мен!Все така хубави моменти да имаш и занапред.
Елица-сестрица,студено ли е все още при вас?
Луси,колко курса ХТ още ти остават?
Julis,много добре изглежда градината ви.Това черното е басейн нали?
Фейче,сложи и нещо дребно,децата са си деца,радват се на играчки,дрънкулки. Simple Smile
Желая ви хубава вечер! Simple Smile

# 371
Люска  Hug Дано това да е било и да си добре.Каките ще се справят няма как.Целувчици  Heart Eyes

Анкасче и ти ми звучиш по-добре сякаш  Praynig Дано е така.Не е лесно знам, но не е хубаво да се отдаваме на черни и негативни мисли.Имаме и такива моменти, но, когато човекк мисли позитивно му се случват по-хубави работи.Така мисля аз  Hug

buba_koko
студено е, и още как. В момента термометъра на компютъра показва 5 градуса вън.Обаче такъв вятър духа, че го прави да се усеща поне -5.

Боже никога не съм си представяла, че детето така променя живота.Нагаждаш се към него и ежедневието си върви.Обаче ей сега като я няма и аз няма какво да правя.Изчистих, подредих, пералнята пере, измих чинии дето имаше в мивката и това е.Ние до сега не сме я оставяли така.Все като сме ходили някъде.Ама това ние да сме си вкъщи, а нея да я няма не е било.
Ама не съм тъжна де, тя ще се забавлява там, а другата седмица може ние да вземем племенниците при нас.

Айде отивам да мушна едни пилешки мръвки да се пекат и ще погледам някое филмче.А довечера да се позавържете здраво, че да няма изпопадали от труса  Mr. Green  Joy

# 372
Уффф......Ей мЪ! Сколасах най-накрая да седна и аз.....Голяма лудница днес.....

Да кажа за извергите вчера....

В петък към 23:00ч. ми звъни телефона ( Shocked ) Гледам - непознат номер.....Вдигам - хазайката с която не сме се виждали и чували дълго време(и с дъщеря й и зет й движехме нещата досега).....Жената беше изненадана,какви неща са се случили...Разказах й за тормоза,дадох пълни сметки...ясни! И жената ми каза " Виж какво ти имаш отношения с мен,а не с дъщеря ми.....Аз от теб пари не искам никакви....Искам само да те видя и да ми върнеш ключовете" ......Аз така  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

В събота - концерт с учениците...Демек пак зор цял ден!

В Неделя отиваме с ПоловинЪт и чакаме пред блока в колата......Пристигат тия с тяхната кола...Наперени и самоуверени....С една папка с листове сметки,цифри.......От задната седалка слиза хазайката....
Излизаме ние от нашата кола.....ПоловинЪт наперен с изправен гръб и ръка през рамото ми (и гледа всички в очите )....

Като видяха,че не съм сама тия(дъщерята и мъжа й) се врътнаха ,казаха нещо на хазайката и се качиха обратно в колата си и отпрашиха нанякъде...... Shocked...Запари им под краката...... #Onfire
С хазайката се качихме до апартамента....Видя,че е изчистен и свети,мирише на чисто....Няма нищо счупено...Всичко подредено,измито......
Разплака се,запрегръща ме и каза на ПоловинЪт,че повече няма да дава апартамента под наем,защото нямало да намери друг такъв човек като мен,който да поддържа и да не руши....Викам за какво беше всичко онова с нервите?!
Тя каза,че младите са се опитвали да ме изнудват зад гърба й.....И ако мине номера да вземат колкото може повече пари от мен.....Тя ги натиснала и попитала,защо ме тормозят с такива небивалици.Скарала се с тях.....Та се размина кавгата......Върнах ключовете и се разделихме по живо по здраво.....

Та така......

Люска,дано оздравяват бързо децата....Браво на каките.....Ти почивай повечко!

Жаки браво за наградите! Радвам се,че преживяваш хубави емоции.....

Зичето де е? ... newsm78

Фейчони,Анкасче,Мамче,Кики,Елето,Бубката,Юлето.....Абе всички,всички.....Много ви гушкам и благодаря за подкрепата!

Сега се чувствам все едно е минал валяк през мен.....Ужасно съм уморена.....Явно е спаднало напрежението и сега съм като пребито куче.....Ама ще се оправя де....

Рапорт Даден!  smile3519

# 373
Божееееееееееее  ooooh! Е как може да има такива наглеци.Мамка им мръсни прасета такива.Добре, поне, че хазяйката ти се е оказала Човек.Направо не ми го побира ума това.

Уф успокоих се вече, че те мислих от вчера насам.Ама аз май съм виждала една снимка на половинът ти-един такъв грамаден и вдъхващ респект.Евала и на него, няма да те даде на тия псета я. Подпалих  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Радвам се, че поне всичко свърши и вече може да се насладиш на новата кущичка с любимия мъж  Hug

# 374
Ех, Мастерче, не са се свършили добрите и честни хора.  Heart Eyes Много се радвам, че всичко завърши благополучно. Хайде, оттук нататък никога да нямате проблеми с лоши и подли хора и всичко да ви върви по мед и масло в новата къща.

Ели, много ми е познато това чувство. Досега не ми се е случвало да остана без нито едно дете, но и само едно да липсва, нещата някак не вървят нормално. Може и да ми отпадат някои грижи, но се нарушава отработеният ритъм и ... обикновено съм по-неорганизирана от обикновено. Simple Smile

Момичета, благодаря за идеите. Ще ги обсъдим с мъжете и утре ще потърся нещо като за малка дама.  Wink

Луска, дано неразположенията са минали вече. Пустото му и лечение, все има такива странични ефекти, ама няма как иначе - нали отрови някакви се вливат. Дано по-бързо да убиват гадината и да ти стане по-леко. Браво на момичетата, много оправни деца са, да са ти живи и здрави. Ама то крушката не пада далеч от дървото, като знам коя е майка им.  Heart Eyes

Лека вечер, момичета. Аз отивам да пъхна "бебето" под завивките между купищата играчки. Чудя й се как спи в това легло като то едва има място за нея.
Laughing

Общи условия

Активация на акаунт