Взехме първото място!Награден фонд - 1000лв. значи Жеравна ни очаква!

В надиграването на хоро "шира" пак първо място

Това е, пУфалих сЪ
Прегръщам ви всички и ви пращам от моята еуфория!

По това време на годината искам да живея в Русия или дори Китай, където не прилагат тая простотия. Докога ще продължава това мъчение, като вече от години по цял свят се доказва, че ползите за икономиката са много по-малко от вредите върху човешкото здраве?! Като искат да спестяват от дневната светлина, да оставят"лятното" време целогодишно (както направи "другарят" Путин) и готово. И вълкът сит, и агнето цяло. Ама вече не е престижно да подражаваш на руснаците, дори когато измислят нещо полезно...

Каквото и да хапна ме щипе
Снощи се мазах с онова зеленото "Гранофорин" и тази сутрин също, обаче още нямам подобрение.Представете си как изглеждам като се изплезя. 
Все още си е дете и това ще я зарадва най-много 
чакаме новини
и то взе че заваля!

Определено са повече от моите.
Анита направо не можеше да си стои на краката, толкова е силен вятъра.И изяви желание да отива в Лондон с братовчедите.Та така.Сега ми е едно празно и тихо вкъщи, и не ми харесва
ама другата седмица малкия племенник има рожден ден и ще ходим, тъкмо ще си я вземем.
отдавна не е била.Отидох на вливане,с което завърших втория курс.Бях първата прегледана и включена,и...изведнъж като ми стана лошо,като почнах да дишам учестено
Наложи се да ме преместят на легло/защото когато си за час-два те слагат на едни специални столове/ .Оказа се,че кръвното ми паднало.Включиха ми банка за него,която тече със скоростта на костенурка.Нямам вече подходящи вени,запушва се абоката
След това вече ми вляха моето лекарство и така откарах в болницата от 7.30до 14.50,вместо до 11.00ч.Едвам се прибрах
,повръщах малко и легнах.Поспала съм до сега.Станах да пия хапчета, сега пък да си смъкна кръвното
Каките са се справили успешно с дребния.Е,не е пил всички лекарства,но най-важните АБ и сиропа за кашлица са дали.Все още не е мн добре,но поне не вдига темп.Абее,тая седмица ще бъда заобиколена от всичките си деца 
!

Гледах снимки и клипче, много си готина
, айде все така да ви върви на първите места

, и сега - да не си показвала тези красоти щото и аз искам да ти дойда на гости на кафенце край езерцето да знайш

и аз цял ден те мисля с това вливане и болния дечко у вас, но имаш прекрасни дечица - ето справили са се нали са каки
Гушкам те и дано нямаш повече гадения , падане и вдигане на кръвно

, леле, леле ще затягаме коланите

, имам и още бъзикни около тях, но и утре е ден, нали съм човек айляк без работа 

Дано това да е било и да си добре.Каките ще се справят няма как.Целувчици 
Дано е така.Не е лесно знам, но не е хубаво да се отдаваме на черни и негативни мисли.Имаме и такива моменти, но, когато човекк мисли позитивно му се случват по-хубави работи.Така мисля аз 

Е как може да има такива наглеци.Мамка им мръсни прасета такива.Добре, поне, че хазяйката ти се е оказала Човек.Направо не ми го побира ума това.

Много се радвам, че всичко завърши благополучно. Хайде, оттук нататък никога да нямате проблеми с лоши и подли хора и всичко да ви върви по мед и масло в новата къща.

Препоръчани теми