!Миналата седмица бях в Свиленград, вчера се върнах от Казанлък, Стара Загора..абе не се спрях. Много бачкане, ама важното е, че дойде пролетта, по-леко ми е на душата вече през най-любимият ми сезон!
Чета ви по диагонал и да си кажа:
Мастерче, аз от квартиранти хаир не съм видяла- резултата след 15г опит е едно злощастно дело, къщата все още не е обитаема, защото я строим почти наново!
Такива като тебе просто няма! Ти си някакво изключение! А за хазяйката ти- горката жена с такива деца! Важното е, че има хепиенд! 
Люска, радвам се, че паричките вече са събрани! Дано неразположенията не се явяват повече. Кураж, приятелче!

Юле, много ти се радвам, искам и аз такова басейнче! Супер става!
Жаки, честито първо място !!!
Зиче, честит празник на Тони! Кой като тебе, по два пъти Великден !
Всички неизброени да се чувстват също нагушкани!
Честит 1 април! МНого готин ден! Аз днес измайтапих и двамата вкъщи с лъжливо обаждане по телефона и скайпа!
За здраве е! 
Ох, да си кажа и аз болежката- наближава дата за заминаването на Жорко за Аляска и душата ми се свива с всеки ден! Знам, че е за негово добро, ама едно дете си имам, ..цели 4 месеца на другият край на света..! Иначе тече подготовка..предварителни изпити, тичане за куфар, обувки, дрехи, за виза и т.н.
СЕга ви пожелавам приятна вечер и спокойна нощ!

тези алергии направооо

/,да тръгнеш,че да не се върнеш ,еееех.
Ти не се пресилвай с шетането ей, по-полека го давай.Ама щом ти се шета, значи си добре