КИВИ + КОМ = КИС - 24

• 44 341
  • 724
  •   1
Отговори
# 390
Добро утро!
Люска, излекува ли ги "домашните любимци"?
Мамче, късмет и успех и от мен!
Приятен ден!

# 391
Добро утро, момичета!
Много хубаво кафенце, Луска! Hug И нека пожеланието му се сбъдне!
Благодаря ви за стиснатите палци!(интервюто е в ранния следобед)
Бубе, не е баш мечтаната работа, но все пак е някаква работа, която ще ми плаща сметките и глезотийките, и ще ми даде поне малко самочувствие, което инак съм изгубила ..  Praynig
Хубав и успешен ден и за вас!

# 392
  • Пловдив

Мамчеееее fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 393
  • На планетата земя
Здравейте! Simple Smile
Мам4е,е хайде чакаме да се похвалиш с положителен резултат.Домакинството наистина е ужасно скучно занимание,а и социалната изолация също вреди.
Елица-сестрица,под специалист разбирам като отидеш при JP-то си да ти даде направление за специалист.Иначе това са помощите и аз не го разбирам,нали за да получаваш помощи трябва да имаш стаж в съответната държава,не може така да отидеш и хоп помощи.
Днес при мен е голяма скука,пазаруване,чистене все такива досадни неща.

# 394
Ей мЪ, пУявих се!(както казва Мастера) Grinning
Взимат ме, момичета! newsm19
Ще си вадя документите за започване на работа!(дори успях да си набавя вече единият)
Благодаря за подкрепата!(беше ценна за мен, както винаги) Hug Hug Hug
Хахах, Зиче, това Нищо го правех доста дълго време.Стига толкова ..
Както е писала Бубето - домакинската работа е скука(а тя се върши и между другото). Flutter

# 395
Мамче, отпускам палците, че ме заболяха  Laughing! Ха, ЧЕСТИТО! Дано новата работа да ти носи удовлетворение и достатъчно € за сметките и глезотийките.

# 396
Мамче, честито! Дано стане "твоята" работа и да изкарваш добри пари.
Аз хем посвикнах, хем се уморявам доста... Да видим Rolling Eyes ....

Пратих малчо у майка ми и пак домакинствам, ама няма начин Tired

# 397
  • На планетата земя
Mam4e,хайде и от мен едно голямо ЧЕСТИТО! Hug

# 398
Мамче,Честито и от мен!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ей мЪ! (  Mr. Green ).....

зИЧЕЕЕ.....кО праЙш? Нищо не пишеш...... Rolling Eyes Да сЪ притеснявам ли или да?  Laughing

Медун спря ли да кашля(лае...)  Laughing ....Айде дано,че много гадно с тия вируси,алергии и прочие....

# 399
Мамче, честито. Дано работата ти харесва, да попаднеш на свестни колеги и заплащането да те удовлетворява.  Hug

Момичета, как сте днес?

Знам, че за повечето от вас е късно за кафе, но искам да ви поднеса по една чаша любов.
Хубава и топла вечер ви пожелавам.

# 400
  • Пловдив

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 00:02 от ЗИЧЕ

# 401
# 402
Благодаря, Паце, за кафенцето Heart Eyes Hug

Аз след малко отивам на работа, ама съм много уморена. Нищо не ми се прави Crazy .

Малкив се размина само с малкото Т от онази вечер и малко сополки. Вече е добре, пу-пу!

# 403
Добър ден!
Ей мЪ пак! Laughing
Благодаря за честитките ви, другарчета! Hug
Надявам се да свикна бързо(защото работата била тежка) и да имам свестни колеги(това е най-важното)!Но лесно няма никъде.
Много хубаво кафенце, Паце и Фейче(от снощи) Heart Eyes
Хейли, добре че детенце е добре(пу-пу). hug
Желая ви хубав ден!(и до писане) Grinning

# 404
Ох, сколасах да стигна до тук.
Момичета, днес е един от най-хубавите дни в годината за мен. Днес нашата малка принцеса става на цели 5 години! Да ни е жива и здрава, да има добър късмет и щастие в живота си - какво друго бихме искали за децата си?!  Praynig  Heart Eyes
Почерпете се:

Нещо такова ще бъде тортата на кокетката за довечера - няма изненадани, нали?  Mr. Green

Луска, къде си? Бързо на отчет, че се притеснявам като не те "видя" сутрин.  Hug Надявам се, че всичко е наред. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт