КИВИ + КОМ = КИС - 24

• 43 924
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
Жаки, да ти е живо и здраво момчето! Много късмет да има в живота и вие да му се радвате до дълбоки старини!

Цветя специално за мама Жаки:
 Hug

Момичета, вчера закарахме Жорко на летището в София. Има три полета и след това още две нощи по летища и една нощувка в Анкаридж преди да стигне там, където ще работи в Аляска. Пуснала съм всякакви скайпове, фейсбуци, тонколони и т.н. Тези от МТЕЛ мамка им! Снощи се обади по скайп от Сиатъл, ама не от неговия лаптоп, че не работел  ooooh!, а от на момичето с което пътуват до Анкаридж заедно.  За какво плаща, сметки на МТЕЛ? Отхърлят  му смс и всякакви обаждания!..
Оф, ей такова ми е.. затова не пиша. Като се поуспокоя ще докладвам. Целувки на всички ви и до скоро!

Hug

# 676
Трети ден след химиото и ми е кофти,но не мога да пропусна и тук да честитя на Жаки!
Жив и здрав да е Дени!Да ви радва,да успее в живота!
За мама
Паце,пиши когато ти е спокойно и когато можеш.Дано всичко е наред с момчето ти!

# 677
Жаки, жив и здрав да ви е Дени. Много късмет и сбъднати мечти.  Heart Eyes

Прекрасен празник, Жаки. Hug

Паце, не се тревожи, мила. Момчето ти е сериозно, амбициозно и оправно. Всичко ще бъде наред.  Hug

Луска, кураж, още малко остана. Вижда му се краят вече.  Hug

Юле, всичко е много красиво, фино и всеки детайл си е точно на мястото. Ти, ти си вълшебницата, заедно с верния помощник магьосник Галин. Дано всичко в живота ви да е поне толкова прекрасно, колкото красотите, които ти създаваш.  Hug Praynig И аз искам да видя всичко това отблизо.  Grinning

Коко пък днес беше на първия си изпит. Смята, че се е справил добре. Остават му още 3. Това са така наречените "малки матури" - 4 изпита в края на 4 клас върху целия материал от началния курс. Всъщност, не знам защо мъчат децата, след като образованието до 8 клас е задължително и няма как да не ги пуснат по-нататък. Освен това, оценките от тези изпити май нямат значение за преминаването в 5 клас, защото за това се гледа успехът от учебната година. И не ми е ясно защо е всичко това, ама какво да се прави - образователна система!  ooooh!

Хубав ден, дами.

# 678
... не мога да пропусна и тук да честитя на Жаки!
Аз също не мога да пропусна празника ви, Жаки! Hug.
Честит рожден ден на Дени! Heart Eyes
Пожелавам му да мечтае повече,
и да повярва, че мечтите му са възможни!
Да е жив и здрав, за да ги сбъдне всичките!

Наздраве, горди и щастливи родители! newsm24

Искам да пиша с 2-3 реда по нещичко за всяка ... както аз си знам, но съм като пребита от работа, и нямам почти време за писане ..
А когато имам, пък нещо не ми се пише(за което ме извинете). Blush
Юле, ето затова е постно при мен.
Влюбих се и в предкъщието и в пиещата патка и жабата!
Най-сърдечно те поздравявам!  bouquet
Анкасче, виждаш ли че екскурзията си е струвала.А изненадата от децата ви вкъщи, пък е била черешката на тортата, както му се казва. Grinning
Паце, безпроблемно пътуване и приземяване на Жорко!Когато си в кондиция, и имаш новини - пиши ни. Hug
Луска, с мама е най-хубаво, така си е.Извинена си за отсъствието, и да се пазиш, нали? Heart Eyes
На останалите неспоменати другарки - много прегръдки и поздрави пращам! Laughing Hug

# 679
  • Пловдив
Жаки, жив ,здрав, щастлив и късметлия да е ДЕНИ!
Голямо момче е вече и добро ,за това се гордейте с него.

за мама букет ,
че е родила юнак с късмет!

ЮЛЕ, приказно сестро, направо не мога да се нагледам на всичко как хубаво сте си го накиприли. Hug Hug

ЛЮСКА, стискай зъби всичко ще е наред ,малко остана. Hug Hug Hug

ПАЦЕ, пиши като пристигне Жорката. Hug Не се притеснявай не е дете ще се оправи и ще намери начин да се обади. Hug Hug

МАМЧЕ, И АЗ ОЩЕ НЕ МОГА ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМ НЕЩО АКО ,ЧЕ ХОДЯ ЗА 2-3ЧАСА Но като имаш време и ти се пише драскай по някой ред. Hug Hug Hug

ФЕЙЧЕ, за образованието какво да ти кажа ,като го виждаш какво е сега. Когато ние бяхме ученици колко простичко беше поднесено всичко и колко повече знаем ние отколкото сегашните деца. Та се питам на кой му беше нужно да променят всичко това.?Впрочем знам но не мога да го приема ,че за да вземеш някакви пари трябва децата да страдат от това ,че си написал учебници сложни за разбиране и си направил училището адски сложно във всяко отношение. newsm78

Последна редакция: чт, 09 май 2013, 17:59 от ЗИЧЕ

# 680
Привет, привет, привет, мили дружки wavey

Жаки, да ви е жив и здрав Дени, много усмивки и сбъдване на мечтите, вие да сте все така до него, да го подкрепяте и да се гордеете с него  Peace Simple Smile

и за прекрасната щастлива мама на  този ден  Hug 

Люска, дръж се мила, дръж се още малко, много те гушкам и се моля да отшумява и тая рекация  Praynig  Hug Hug Hug

Паци, пиши, пиши  веднага като  имаш новини  Hug  Оххх, майки, какво да ни правиш, и на мен ми се свива сърчицето като си представя, но трябва да се държим и да ги подкрепяме, нужни сме им още  Peace  Hug Hug Hug

Юле, както винаги, красоти , красоти, красоти  bowuu, иии да не си ни канила, ще ти се довлечем да знаеш  Heart Eyes  Hug

Мамче, ако една приятелска прегръдка ще ти даде малко силици ето  Hug Hug Hug  Все така ли е натопорчето в работата ти  newsm78, дано се уталожат нещата и да си поемеш глътка въздух  Peace

Фейче, успех на Коко, ще стискаме палчета и ще пращаме положителна енергия, ма то детето си е умно и оправно, тъй че  Hug Hug Hug

Зиче, при теб как са градинките, покажи снимки като ги пооправиш, че да си крадна идейки  Simple Smile  Heart Eyes Hug Hug

Мастерче, къде се изгуби, драсни  два реда, че много време те няма и знаеш как е , все сме в чуденка  Thinking  Hug Hug Hug

Ели, как мина първият работен ден  newsm78, чакаме доклад тука  Heart Eyes Hug Hug Hug

Момичета, спирам, няма да ви изброявам всички, но си ви мисля, а знам, че и го знаете, за сега ви пожелавам хубава вечер и изчезвам, защото днес цял ден бях в разход и съм каталясала  Twisted Evil

До утреее  Hug Hug Hug Hug

# 681
Честит рожден ден на Дени.Да е много здрав, щастлив, да следва упорито мечтите си и да постигне всяка една от тях.

Жакинце пожелават ти безброй мигове на радост и гордост със страхотното ти момче  Hug

Люска дръж се миличка  Hug още мъничко остана.Много целувки и сили ти изпращам  Hug Hug Hug

Паце знам, че каквото и да кажа майчиното сърце все ще се тревожи.Опитай да мислиш позитивно, сигурна съм, че ще се справи момчето ти  Hug

Зиче и аз ще съм така.
Обадиха ми се днес, в понеделник с песен започвам Grinning

Изчезвам милички, че съм на фитнес.На всички ви много целувки  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 09 май 2013, 20:22 от Елица-сестрица

# 682
 Sad Къде сте мили приятелки newsm78

# 683
Ей ме на!!!! Mr. Green Hug
Мислех че съм отървала само "день победы" обаче аз съм отървала нещо много по важно...
Нашият малък Дени вече съвсем не е малък...леле как вървят годините...
Да ни е жив и здрав! Да следва смело мечтите си!Да се бори за целите си! И да успява!-Винаги и навсякъде!

Жаки , мила приятелко. Честит празник и на вас с Данчо! да го отгледате достоен българин. Да ви радва и обича Внуци и правнуци да ви доведе! Честит празник на патерица

Момичета , къде е Мастерчето????? Thinking

# 684
Колкото за желаещите за гостуване!!! Hug Hug HugЕстествено че не е нужно да ви каня че да дойдете. Мотики имам за всички!!!!!! Mr. GreenМога да ви спретна палатков лагер с барбекю. Кър голям- 2дка вече Mr. Green Mr. Green Като нищо може лагерен огън с песни и танци на народите!!!!

# 685
Уфффф,цяла сутрин тоя форум не ме пусна  #Cussing out Исках да ви турна идно кайве,ама на тцц.
Давам отчет-днес пак одих да ма бодът  #Crazy нали у вторник приключвам 4-я курс.Храня се,не повръщам,макар и да се чувствам леко уморена.Стискам зъби и чакам Плевен,обаче друго ме притеснява сега.На ехографа ме питаха дали съм имала миома  Shocked ,откриват там лезия с размер 7 см.Само това ми липсваше  ooooh! Знам,че по принцип не е опасна,ама с тия кг втора операция едва ли ще издържа  ooooh! Отделно още февруари на ЯМР-то ми откриха киста на Тарлов/в прешлените на гръбначния стълб е това/Какво ме е подпукало не знам,обаче започва яко да ми писва  #Cussing out Досега не им обръщах внимание,ама сега почвам да се шашкам,пфууу.
Юлеее,азъ мотика не мой да дръшам  Mr. Green и на палатка не мой да спя,тъй че за мене у къщата,у къщата  smile3534 и на сенчица с някой фреш у ръка.
За тези дето питат за Мастерчето,да им се скарам  smile3534 Вий що четете постовете като Дявола евангелието,аааа??? Зичето нъл писа,че Мастерче  е на гости у мамини си,обадила и се по тел. по Цветница.Вече сигурно се е върнала,ама нема начин да не е завъртяло работното и делнично ежедневие,и за туй не пише.
Айдее,оплакаФ се,скараФ се,чао за сега,пак ще ви нагледам като мога.  Hug

# 686
Добро утро, дами!
Вчера сутринта и мен не ме пускаше форума, явно е имало някаква профилактика ..
Днес докато още мърдам мога да ви сервирам кафенцето, че после ме чакат 4 поредни вечерни смени. Whistling
Заповядайте 

Анкасче, голямо благодаря за приятелската прегръдка!Понякога имам огромна нужда точно от това .. hug hug
След Великден малко се поуталожиха нещата, но общо взето там положението си е все натопорчено. Laughing(тази думичка и мъжо я употребява, та затова ми стана така забавно).
Луска, и миома ли сега?Ехх, какво е имало да теглиш, ехх ..
Дано не е това, наистина!Дано! Praynig
Я, и Мастеронки била у мамини си. Heart Eyes Няма по-хубаво от мама, и се радвам, че моята е на една ръка разстояние(съседен блок), нищо че понякога не можем да се видим по 1-2 седмици.
Юле, и аз съм от желаещите, и палатковия лагер ме устройва идеално!Аз съм селско чедо, и не се боя от треви, огън и буболечки.Само скакалци да няма, че изпитвам жив ужас от тези животинки. Crazy

Момичета, желая ви слънчеви дни, ведро настроение, спорна работа(на работещите) и много приятни емоции! Hug kiss

# 687
Добро утро дамиии  wavey

Мамче, чудесно кафенце  си ни сервирала, тенкююю  Hug Hug Hug

Юле, и аз не се плаша от палатков лагер, еех припомни ми лагерния огън навремето и вечерите на талантите  Wink, хе хе  не знам за вас, но аз имам много хубави и мили спомени и преживявания  от тези лагери, с приятели и по цели нощи шушу-мушу за наши си нещица  Simple Smile

Люска, Hug Hug Hug Hug, мисля си че е може би като цяло някаква реакция това, успокой се и не мисли за лоши работи плиииз  Praynig  Нали изследванията  ти казаха, че са добри и  като цяло лечението върви добре, за това си мисли, и  знам, че лекарите ще си свършат до край работата и си попаднала на  човечни между тях  Praynig Hug

Паце, какво става, обади ли се Жоро  Thinking  Hug Hug Hug

Момичета, изчезвам, сутринта по ранни доби водихме Чопър (кучето ни  Simple Smile)  на имунизации и сега отивам да се заема с разни битовизми без които не може   Mr. Green

Чаф за сега и много усмивки в днешния ден от мен  Hug Hug Hug

# 688

Усмихнат и слънчев уикенд и от мен милички Hug

Люска  Hug Hug Hug Hug Hug

Юле и аз съм навита за палатковия лагер и огънче  smile3508 Ох, че кеф  Hug

Мамче дано леко да минат вчерните смени мила  Hug

Анкасче   Hug Hug Hug

Аз изчезвам, че трябва да оправя къщата.От понеделник захващам и аз с работата и докато си хвана отново ритъма ще ми е бая нанагорно.Но ще се справя, сигурна съм.

Целувки на всички ви  Heart Eyes

# 689
Момичета  Hug

Да ви кажа за Жорко. Обажда се от всяко летище, добре,ч е е лаптопа и има нет.  Не помня, казах ли ви, че МТЕЛ  нямали сключен договор на територията на Аляска!!! А като ги питах двайсет пъти.. не.. повече пъти, ми казваха ,че имат и цените има са високи, но аз бях спокойна, че имаме и такава връзка. Е, сега ще плащам такса всеки месец от 20лв  без да ползвам!
ПО-лошото е, че той като е отишал там където ще работи са го настнили във фургон насред снега, с баня и тоалетна мнооого надалеч, храна само в ресторанта, където ще работи по 2 пъти на ден,но.... ресторанта ще го отварят на 17 май, дотогава ще бачка по другите хотели където и кавото му кажат. Е!!! Всичко това... предваритлно знаехме какви ще са условията, ама чак пък фургон.. навсякъде гъмжи от диви животни и най-вече мечки. Освен да спи гладен във фургона друг избор няма. Абе.....

Попрочетох ви по диагонал и искам да ви кажа на всички, че ви обичам!
Люска, оздравявай ! Желая ти го от сърце, миличка!  Hug

Зичка, тази градина... пази си здравето и ти, знам,ч е по-хубава няма да има вече в Пловдив, но да не е за твоя сметка, дружке!  Heart Eyes
Анкасче, хубаво сте си изкарали, радвам се много! дано и работа си намериш!...//
.........
Целувки на всички!

Общи условия

Активация на акаунт