КИВИ + КОМ = КИС - 24

• 43 926
  • 724
  •   1
Отговори
# 660

Днес е голям празник за моето семейство! Имам 5 именника: син, татко, свекър, племенничка и племенник! Да са ми живи и здрави и свети Георги да ги закриля ! Черпя за тяхното здраве! :

# 661
  • Пловдив
ЕХАА ПАЦЕЕЕЕЕЕЕ те цял отбор юнаци бееее Hug Hug Hug
Живи и здрави да са ти всичките именици!
НАЗДРАВЕ !

# 662
Паце много здраве, щастие и успехи на отбора именници!!!
Весело изкарване на празника
  bouquet

Честит празник на всички, които празнуват днес  bouquet  bouquet

# 663
Здравейте мили момичета  wavey

Завърнахме се по живо по здраво Simple Smile Голяма обиколка, много емоции, после на село и сега благополучно се прибираме. Хем ми е изморено, хем ми е хубаво. Отивам да си видя къщата, утре ще пиша подробно  bowuu

Честити празници на всички, да сте здрави вие и близките ви, много топлина и уют в домовете и мир в сърцата ви, обичам ви  Hug Hug Hug  lovekiss lovekiss lovekiss Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Паци, да са живи и здрави и твоите именници, все така весело да празнувате на този ден Hug   bouquet

# 664

Добро утро и успешна работна седмица, мили приятелки!

Благодаря за пожеланията за именниците!!!  

# 665

p.s. Честито на именниците от изминалите дни!  bouquet
Живи и здрави да са, и да имат много късмет!

# 666
Христос Воскресе

6 дни нямах време за един ред. Embarassed то гости, гости...и пак гости...уморих се от слагане, миене, чистене и посрещане... Днес обаче пак не ми се ходеше на работа... то пък моето угодия няма Mr. Green
Ели, честита нова работа!!!!!!!!! HugАйде лека и доходна да е! Стъпало нагоре!
Паце - честити ти именици - на патерица. Да са ти живи и здрави!!!! Hug
Анкас-че радвам се че сте си прекарали добре. такива "екскурзийки" са разтоварващи!!!! Hugи зареждащи!
Хейли, не съм чувала за този ритуал с яйцето? ThinkingАз даже не знам че се пази червено яйце...
Теди и Мики са се появили Hug
Луси, Мамче, Жаки... много постно...много Mr. Green Mr. Green Ама и аз не съм словоохотлива днес.... много ми е зор почването.. а знам че имам бол работа отпреди празниците... Tired
беее.... и Фейчони има Гого бре? Да ти е жив и здрав Фейче! А ти дека си????
Айде после пак
 Hug

# 667
Христос Воскресе!
Да бъде светлина и любов в душите, да бъде пълна трапезата, да се засели благополучието под покривите ви.  Praynig

Ние се прибрахме най-после. Бяхме в Русе, а там нямам нет. Ходихме уж да се поразнообразим, да се видим с приятели, пък то … Поли се сдоби с варицела още на втория ден. Първо температура, после обрив, после … абе, знаете как е.  ooooh! От една страна добре, защото ще си я изкара навреме, от друга – лошо, защото Коко още не я е карал, а сега му е важно да бъде здрав до 20.05 поне. Че тази и другата седмица са му изпитите, нали е в 4 клас. После е 5 дена на зелено училище. Дано устиска да се върне и от там, пък после – каквото има, да става. Та ... стиснете по едно палче да бъде здрав поне до края на следващата седмица.  Praynig А, да, забравих – в Русе Поли си игра с детенцето на нашите приятели, а на другия ден вдигна температура и се появи обривът. Та и там се очаква "включване". Какво да се прави – празници!  Mr. Green

Прочетох ви снощи и видях хубави новини.
Честито, Ели. Нека новата работи ти донесе удовлетворение и във финансов, и в психически план. Винаги е добре, когато човек върши нещо, което го кара да се чувства полезен. Сега остава и Анкасчето да "прихване" от теб и Зичето. Дано да е по-скоро.  Hug Praynig
Анкасче, верно е било писано да не се видим този път. И за добро е било – иначе на и вас някой вирус можеше да закачим. Обаче другия път вече не трябва да ни се размине.  Heart Eyes
Юле, благодаря, че си се сетила. Имам именник, имам – даже двама си ги имам: Гого и баща ми. Да са ми живи и здрави. Вчера не успях да почерпя, но сега да се отсрамя.

Паце, да са живи и здрави и твоите именници. Все хубави неща да им се случват.   bouquet

Гого си остана в София, че има колоквиуми тази седмица, а другия месец му започва сесията и има доста да учи. Добре се е справил, да ми е жив и здрав, бива го момчето – може да готви, да чисти, даже яйца са боядисвали с любимата и много хубави са ги направили. Сложил е даже едно червено яйце под иконата. И аз знам, че се пази едно червено яйце до следващия Великден и тогава се пуска в течаща вода (река). Ако изплува, годината ще бъде добра. Гого е ходил да пусне нашето от миналата година в реката и то изплувало. Дано да е наистина добра годината, дано. За всички.
Praynig Praynig Praynig

# 668
Ха сега добър ден и от мен  Heart Eyes Hug

Фейче, зло да ги забрави твоите именници  Peace Да са живи и здрави, да имате  още много хубави моменти заедно на този прекрасен празник  Hug Hug Hug

Ели, честита работа, успех и нагоре ти пожелавам от цялото си сърце  Hug

Момичета, с няколко думи  да ви поразкажа. Тръгнахме на 1-ви рано рано и в 8.30 бяхме в Самоков. Посетихме Самоковския девически манастир, починахме малко и продължихме към Сапарева баня. Там най-напред се настанихме, оставихме багажите и хукнахме към Паничище, паркирахме колата и около час път с лифта и бяхме на хижа Рилски езера  Simple Smile Какво да ви кажа - КРАСОТА!!! Много ни е красива родината, аз лично останах без дъх като погледнах отгоре. Не можахме да стигнем до езерата, защото имаше сняг до колене и хижаря ни каза, че няма смисъл тъй като нищо няма да видим - всичко е в сняг и лед и се слива. Така че пак ще се ходи  Laughing в подходящо време - или юли или август, но не се знае коя година ще е де  Laughing
На следващия ден - Рилски манастир, Благоевград, Сандански, Мелник, Роженски манастир, Самуилова крепост и.... добиране до хотелчето, по една ракийка със салатка и по леглата, че от красоти и емоции .....
Трети ден - Рупите, Гоце Делчев, Банско, Разлог, Якоруда, Юндола, Велниград - нощувка.
Четвърти ден - Клептуза, язовир Батак - Цигов чарк, Батак, пещера "Снежанка" - около 40 минути катерене, но си струваше - невероятно е  Simple Smile, Пещера, Пазарджик и Русе.
Не мога да опиша с думи красотите на които се дивихме, навсякъде беше невероятно, когато слизахме от лифтовете при гледката наоколо и надолу не може човек да се сдържи и да не запее Хубава си моя горо (едни руснаци много ни се радваха  Simple Smile ) Градовете които посетихме също са много красиви и чисти, което така ме зарадва и се почувствах много горда и малко тъжна, че не заслужаваме такъв живот и такова издевателство на  политиците над нас.
В Русе се прибрахме към 22 ч. и имаше изненада - децата с голямата кандидат снаха (малката беше извън града) направили  салата, вечеря, масата  красиво подредена  и ни чакат, еехх какво му трябва на човек .....  Simple Smile
Та такива неща, ще сложа снимки тия дни във фейса, а сега спирам да досаждам, че гледам цял ферман съм изписала  Embarassed
Отивам отново да чета дали няма излязли нови обяви за работа, защото хубаво беше, нооо..... не съм забравила, че трябва да си търся и работа.

Хубав ден мили момичета  Hug Hug Hug

# 669
 newsm78 Въх никой не е писал, и кафе няма.

Ето и бисквитките към него

# 670
  • Пловдив
Гутен обеден  Joy Joy

Фейче жив и здрав да ти е Гого ,много да ви радва момчето ! Hug
Свято да е името и на баща ти ,жив и здрава да ти е още много години! Hug

Юле, аз за това празниците не харесвам защото аз само се щуркам и не мога да си почина а другите дойдат седнат наядат се и това е идат си и аз пак наново докато оправя разтурията. Ама живи и здрави да сме и празници да празнуваме ако че се отрепваме от работа.

Анкасче ама каква хубава разходка сте си направили само ,бравооооо....
Надявам се да ти държи влага доста време. Hug Hug

Ели гледах снимки преди малко как сте тропкали хорце ,хубаво много хубаво и задушевно сте си изкарали. Принцеска още е пораснала и голяма красавица е станала ,Марти след време ,трябва да си купува пушка да я брани  Joy Joy Joy    и да я нагушкаш от мен.

Аз се наработих днес даже утре няма да ходя защото полях всички треви и цветя и нямам работа за утре та ще почивам.
Няма и да готвя имам ядене за довечера и ще разпускам на компа днес. Wink
МАСТЕРЧЕ ВЪРНА ЛИ СЕ БРЕЕЕ???? Hug Hug
ЛЮСКААААААААА ТИ КЪДЕ СЕ ИЗГУБИ БРЕЕЕЕЕЕ newsm78 newsm78  ЯЯЯЯ тука на отчет бързо Naughty Crossing Arms

# 671
Да бе...Лусинда я няма Thinking Дека си Луска????
И мастерчето я няма... Thinking Брях.
ние да се похваля налепихме предкъщието Mr. Green ей че дума измислих...
т.е. сложихме гранитогрес пред вратата!!!!Боядисахме новата фасада и вече имаме завършен втори етап от строежа.
Скрит текст:

ето и боядисаните оградки на язерцето Mr. Greenи пиещата патка и жабата които си купих от разпете Mr. Green и първата ми цъфнала роза
Скрит текст:

Зичка, като свършиш с поливането на работа - прескачай и на сам...че кър голям..само влача маркучите Mr. Green

# 672
Ха,здрастиии!Не съм се загубила бее,Зиче.Мама  Heart Eyes ми беше на гости и само ви хвърлях по едно око.Предвеликденско ходихме на разходка у морската ни градина и в частност в зоологическата/снимки у фейса/.На Великден ходихме да си уважим кумците по обяд,вечерта имахме пък ние гости,а на Гергьовден пак на гости на един колега на мъжо.Три дена не се спрях.Хем ходех по много,ядох,пих и добре се чувствах...Вчера започнах четвъртия курс.Правиха ми рентген и ехограф,взеха ми и кръв за туморен маркер.Доколкото разбрах на ехографа чудото се е посмалило малко.На 14.05 завършвам 4-я курс,на следващия ден съм на скенер.Поне на ехографа не се виждат разсейки и лекуващата ми каза,че лечението ми вървяло добре.От Плевен ще зависело какво ще се прави после,дали ще имам ХТ или какво...Така че в Плевен е надеждата ми/както е било и от край време/.
Днес изпратих мама и ми е малко пусто,но няма как.
Ето,отчетох ви се.
На всички именици,макар и на голяма патерица-Да им е живо и здраво името,с гордост да си го носят   bouquet
Е,неее.Юле,искаш или не, живот и здраве кат съ Управя ще дода на живо да видя тез красоти.Божеее,толкова обичам такива къщички с дворове.Така си мечтаехме с мъжо за такава, а в една панелка едностайна се завряхме  ooooh!

Последна редакция: ср, 08 май 2013, 16:47 от lucia

# 673
Луска... Искаш, как да не искаш Mr. Green
Винаги си ни добре дошла и ти и домочадието
Дами и за вас се отнася. HugСърце голямо душа широка!!!!

# 674
  • Видин
Здравейте, момичета! Hug

Днес имам най-хубавия повод да почерпя моето момче става на 16 години Grinning
Да е жив, здрав и късметлия!Безкрайно го обичам!
Заповядайте:

Анкасче, гледах големи красоти на снимките HugРадвам се, че сте изкарали една хубава почивка Hug

Люско, малко остана!Дръж се! Hug

Паце,Фейче, честито на пратерици на вашите именници!
Много здраве, късмет и хубави моменти!

Юлеее, идвам ти на гости!Прекрасно е станало предкъщието Hug

Гушкам ви всички, милички, и отивам да работя Hug

Последна редакция: чт, 09 май 2013, 10:18 от .Жаклин.

Общи условия

Активация на акаунт