КИВИ + КОМ = КИС - 24

• 43 939
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Познайте кой има нова работа  newsm18 newsm18 newsm18
Днес ми се обадиха, почвам другата седмица.И вече мога да ви кажа какво е  hahaha

стажант стоматологична сестра  ooooh! боже как звучи само.Ще съм си зъболекарска сестра, но заедно с работата ще карам и курса, който е към година и половина.Не е в на Мартин клиниката, даже съм в друг град  Whistling Много съм щастлива, дано нещата потръгнат в по-положителна насока вече  Praynig

Яйцата са ни готови, козунаците ги месят в българския магазин в Лондон  Whistling hahaha утре мама ще се снабди, и ние утре заминаваме за Лондон.
На всички ви момичета искам да пожелая светли празнични дни, много прекрасни мигове около трапезата с близките ви хора и нека за напред ни чакат по- усмихнати и щастливи времена.

И да ви помоля за още нещо.На моя много близка приятелка майка й е зле.Приета е в болница в Плевен и чакат разрешение за операция на главата.Още не знаем какво е точно състоянието.Тя милата живее тук и е с малко дете и няма как да тръгне, но брат й ще е там.Та помолете се майчицата й  Praynig

Обичам ви всичките.До вторник (този понеделник тук ще е почивен ден  Wink )

# 646
Зиче, дано и теб те прихване!Аз нося късмет да знаеш! Praynig Hug
Самоцитирам се.За да кажа - "Казах ли ти, Зиче, казах ли ти?"(че нося късмет) Grinning
Честито за работата!Много се зарадвах, че ще правиш нещо, което ти е по сърце.
И както някой беше писал(не помня, обаче) - златни ръце имаш, и градинката ще разцъфти и грейне още повече! Heart Eyes
Ели - хайде честито и за твоята работа!  bouquet
Успешен да ти е курса на обучение и спорна новата работа!
Стискам палци и се моля за майчицата на приятелката ти! Praynig Днес е голям и тежък празник и се надявам молитвите да бъдат чути!
Моята мама също беше малко зле тази седмица - от преумора ѝ се схващаше крака(а има и дискова херния)...Оххх, пуста работа - тежка и на крак. Confused
И аз подобно на нея работя.Плътно съм всеки ден до събота включително.Но поне за Великден и Гергьовден ще почивам. Party

Искам да ви пожелая на всички - светли и честити празници!Весело и приятно празнуване с близки, приятели и роднини!
Много прегръдки за всяка една от вас! Hug Hug Hug

# 647
  • Пловдив
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Познайте кой има нова работа  newsm18 newsm18 newsm18

ЮХУУУУУУУУ newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68
КОЛКО СЕ РАДВАМ ЗА ТЕБЕ ЕЛИ!?
Нека всичко което желаеш да ти се нареди така ,че да си щаслива в работата си!Ма ти как така остави Мартинчо брееееее Joy Mr. Green   и замина другаде да бачкаш? hahaha hahaha hahaha
Стискам палци и се моля за женицата , всичко да мине добре! Praynig Praynig

Провлачих крак ,а дано  Praynig  и Анкасче и всички други търсещи работа да си намерят. Аз да ви кажа от работа не се срамувам каквато и да е само да си изкарвам парите честно и с достойнство! Peace Та не отхвърляйте това което ви се предложи за първо време а през това търсете нещо което ще ви удовлетвори. Hug

МАМЧЕ, и ти зачезна пиле ,ама нека щом работа има това е най важното Hug Hug Аз съм щастлива ако че съм надрана от храстите дето чистих ама то луд умора нЕма ще се оправя.Важното в случая ,че не съм в къщи и съм сред хората поне за няколко часа. Peace
Мама да се оправя бързо и дано вече няма проблеми. Praynig

Аз се върнах към 10:30 от работа и се запретнах та си направих курабиите и едни масленки които са невероятни на вкус и винаги тях си правя. Та за утре остават само козунаците ама рано сутринта ще фугирам на Мими банята дедко я завърши ,стана невероятно красива ще снимам Peace и ще показвам. Hug Hug

# 648
# 649
  • На планетата земя
Момичета,пожелавам ви светли празници!
Бъдете здрави и живейте с доброта в сърцето!
Честито нова работа на Зичето и Елица Сестрица!

# 650
  • Видин
Добра  вечер, момичета! Hug

Влизам и аз да ви пожелая светли празници!
Бъдете живи и здрави вие и семействата ви!

Зиче, Ели, ха да ви е честито новата работа!
Който чака- дочаква Grinning

Лека вечер на всички!

# 651
  • Пловдив

Христос Воскресе!
Воистина Воскресе!
Честито Възкресение Христовоq мили дружки!

Весел празник!

Взех си огънче ето от тук

Последна редакция: нд, 05 май 2013, 00:52 от ЗИЧЕ

# 652
# 653
# 654
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И БЛАГОСЛОВЕНИ!

# 655
Христос Възкресе!
Мили приятелки, да бъде светло в душите ви и да има светлина пред очите ви! Бъдете благословени и нека Бог да е с нас и семействата ни!

Весел празник!  easter И биячите да са при вас! Wink easter

# 656
Христос Воскресе милички.
Здраве, живот и много щастие да цари в домовете Ви.Семействата, приятелите ви и всички хора по света нека бъдат по-добре, да има мир и благоденствие за всички ни.

Аз съм много щастлива днес.Тук в един от парковете на Лондон имаше празник със самодейни състави.Хора, ръченици.Приказно беше.Така се бях затъжила за българска музика и танци, че не е истина.Накипрени бяхме с фанелките ни с българското знаме, отделно два големи флага носехме, наиграх се, напях се  Heart Eyes

За празника с Мартин решихме да направим на нашите подарък.Купихме им голямо барбекю, че нали си имат градина вече в новата къща.И сега го запалиха, имаме български кюфтета и кебапчета от склада, агнешкото ни е опечено в гювеча, дробсърмата и тя е готова.Абе изобщо всичко си е по реда му, а ние сме цялото семейство заедно.

Оставям ви сега, утре се прибираме и ще пиша от вкъщи.
Весело прекарване на всички  Hug

# 657

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!  Мир и любов в душите ни!

Hug

# 658
Ели, всичко звучи повече от прекрасно Heart Eyes , много се радвам за прекрасната организация Hug . А дали ще ни зарадваш с някоя снимчица Flutter ?

И ние днес си прекарахме страхотно Party , хапнахме, повеселихме се, куч се набесня с още две кучета- немска и кавказка овчарка Crazy , малчо още е със свекърва ми на село, утре вечер ще си дойдат и в сряда заминава с майка ми за 6 дни Mr. Green Whistling . Аз голяма почивка му ударих Mr. Green , но започва да ме тресе тревога за новата работа Laughing .
ИИИ, да се похваля - днес си счупихме миналогодишото червено яйце - беше прекрасно Heart Eyes  - здраво, свежо - изобщо не миришеше на развалено, хвърлихме го в една малка рекичка, дано не съм объркала нещо по ритуала Praynig Praynig

# 659
  • Видин
Христос воскресе, мили момичета!
Мир и любов в душите ни!
Бъдете живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт