КИВИ + КОМ = КИС - 24

• 43 942
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
Фейче, честит ви празник.Да е много здравичка принцеска, много щастлива и нека в живота й има радост и много сбъднати мечти.

И за щастливата мама

Мамче честита нова работа.Много парички и страхотни колеги  Hug

Тук от вчера прехвърча сняг  smile3511 Еми писна ми вече  Crossing Arms

Люска къде си  newsm78 Дано всичко е  ок.

# 406
Фейче, да ти е жива и здрава малката принцеска Поли  Simple Smile  Да расте безгрижно и щастливо, обградена с много обич! Хубав празник ви желая от сърце  Hug

и за щастливата и прекрасна МАМА

# 407
ФЕЙЧЕ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Пожелавам на малката прнцеса да расте здрава и щастлива, да бъде на мама радостта и на тати гордостта!

# 408
Да е жива и здрава,Поли!Да расте умно и будно дете,и много да ви радва!
А това за мама

Ох,момичета,нещата не са добре!След злополучната втора ХТ,се чувствам много зле.Не мога да се храня,нямам сили и като поседя малко или постоя,повървя и започва да ми става лошо.Повдига ми се при всеки вид храна.Снощи съм вечеряла един морков и една ябълка  Tired Тая сутрин хапнах 2-3 лъжички попара и пак ми стана кофти.Лежа само.А съм и с едно гадно разстройствооо ooooh!
Кофтито е,че и алоето и лициумът не мого да пия.А уж те ми помагат при ХТ.Приятелката ми и мъжът ми смятат,че съм се предала,и ме карат да пия алоето с риск да повръщам като луда.А аз не искам да повръщам,защото това ме съсипва повече отколкото неяденето.Съвсем съм се стопила  Tired
Така както вървят нещата се боя,че няма да направя всички курсове,което не е голям проблем,стига в Плевен да не ми откажат процедурата като видят колко съм слаба.Тогава спасение няма и ми е....
Оплаках ви се.
На всички хубав ден!

# 409
  • На планетата земя
Пролетна фея,честит рожден ден на малката принцеса!Да ви е жива и здрава и много да слушка!
Люси,хапвай мила,хапвай ,няма да се предаваш.И да върнеш нещо все ще остане.Не е хубаво да не ядеш.Или поне някакви течни храни,сокове ,млека,абе вкарвай нещо каквото и да е.Дано бързо ти минават неразположенията.
Мам4е,дано случиш на готини колеги,че иначе е много кофти.

# 410
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОЛИ!
ФЕЙЧЕ ,ЖИВА И ЗДРАВА ДА ВИ Е ,УМНА И ЩАСТЛИВА ДА РАСТЕ!

за най добрата мама  Hug Hug

Мамче честита нова работа.Много парички и Човечни колеги!
Дано ме прехване от тебе да си намеря и аз. Hug Hug Hug

Люска пиеш или хапваш идна хапка ,след пет минути пак една хапка и така  Naughty НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ ЕЙЙЙЙЙЙ ,НАЛИ ВСИЧКИ СМЕ С ТЕБ И СЕ БОРИМ ЗАЕДНО С ГАДТА Hug
Моля те хапка по хапка няма да спираш ХТ така е при нея лошо но пък мори гадината.
Искам да  докладваш  дали ядеш, моля теее.. Praynig Praynig

# 411
Фейче, честит ви празник вкъщи!  bouquet
Честит 5-ти рожден ден на принцеса Поли!
Да е много здрава, слънчева и лъчезарна!

Зиче, дано и теб те прихване!Аз нося късмет да знаеш! Praynig Hug
Еххх, Люска, съжалявам, че не се чувстваш добре!Много сили ти пожелавам за поредната битка! spoko fingerscrossed

# 412
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Фейче..да ти е жива и здрава рожденничката    bouquet
Люска...щях да ти нося тиква  Hug като си идвах сега в неделя за 40-те дена на татко, но понеже ми беше много, ама много натоварено, не я взех! Другият път..след десетина дни сигурно ще я донеса. То какво ли има още да се топи по тебе ...ама  Heart Eyes прегръдки, миличка!
 Hug на всички прегръдки и целувки от мен! Нещо взе да ми е много наторено ежедневието, взех и май да се уморявам  newsm78 дали от ЕГН-то, дали от времето...
Отивам да правя лазаня   chef за сефте,  че я бълнувам от месец. Купих си корите във Варна, не че тука няма, обаче ей на, още не ми е останал ред да я направя Crossing Arms

# 413

Фейче, да ти е жива и здрава принцеската и много да ви радва!

Мамче, честита работа!  Hug

Люска, кураж! С теб сме! Мобилизирай се и се храни колкото можеш повече!  Hug

Аз преди малко се върнах ор работа. Утре съм в Стара Загора и ще се върна още по-късно. На всички ви пожелавам лека и спокойна нощ!

# 414
Добро утро, момичета!  bouquet

Фейче, да ти е живо и здраво момичето! Да расте щастлива, заобиколена от много верни приятели Hug

Бъди горда и щастлива мама едно прекрасно дете!

Луска, мила, много силно гуш, което да ти даде много сили да продължиш борбата! Вече е прекалено късно да се предаваш! Hug

Мамче,
стискам палци всичко да се нареди. Ти продължавай да си търсиш работа, ако тази не те устройва да имаш резервен план.

Дидка, аз като правих лазаня за първи път умрях от страх какво ще стане. Но стана великолепна! Взех кори, които не изискват предварителна подготовка, само редиш и после заливаш. Направих сос бешамел и болонезе, стана фантазия Heart Eyes .

Момичета, отивам на работа, пожелавам ви прекрасен ден!  bouquet

# 415
Добро утро и от мен!
Слагам ви кафенце, с кроасанче(любима моя глезотийка) Wink

Хейли, лека работа!Ще се оглеждам аз, ама като знам колко време стоях вкъщи, засега на първо време ще съм доволна и на тази - ще си сменя приоритетите, работата ще ме освежи, и ще ме накара да се почувствам по-пълноценна от преди. Peace
Люска, как си? Hug
Приятен ден на всички!

# 416
Добро утро, момичета.
Благодаря много на всички ви за страхотните пожелания за малкото ми момиченце. Тя беше много доволна от картичките, които й подарихте тук. Освен това получи подаръци и торта Барби, Какво му трябва на едно дете, за да е щастливо?  Heart Eyes

Луска, миличка, знам, че никак не е лесно. Ти сама знаеш, че борбата, която си започнала, е нечовешки трудна и жестока, трябва да минеш през огън и вода (почти буквално), за да се измъкнеш на безопасно място. Но ти ще успееш, няма да се предаваш сега, когато половината път е изминат! Ще хапваш по половин лъжичка, по трохичка, ще повръщаш и пак ще хапваш.... Яж, момиче! Трябва. Стегни се. Ти отдавна нямаш право да се отказваш, ти не принадлежиш на себе си, нужна си на толкова много хора. Яж, нищо че те боли, яж, защото така увеличаваш силите си и ще понесеш всички курсове на ХТ, колкото и гадни да са, за да убиеш звяра. Ти или той - изборът е ясен! Ако трябва, ще дойда във Варна и ще те храня насила. Тази болест отне много хора от семейството ми, няма да й дам и теб! Искам да се бориш, чу ли?! Знам, че съм зла и жестока. Разсърди ми се, намрази ме, но не се предавай! Ние всички сме тук, с теб.
  Hug

# 417
  • Пловдив
Добро утро, момичета.
Благодаря много на всички ви за страхотните пожелания за малкото ми момиченце. Тя беше много доволна от картичките, които й подарихте тук. Освен това получи подаръци и торта Барби, Какво му трябва на едно дете, за да е щастливо?  Heart Eyes

Луска, миличка, знам, че никак не е лесно. Ти сама знаеш, че борбата, която си започнала, е нечовешки трудна и жестока, трябва да минеш през огън и вода (почти буквално), за да се измъкнеш на безопасно място. Но ти ще успееш, няма да се предаваш сега, когато половината път е изминат! Ще хапваш по половин лъжичка, по трохичка, ще повръщаш и пак ще хапваш.... Яж, момиче! Трябва. Стегни се. Ти отдавна нямаш право да се отказваш, ти не принадлежиш на себе си, нужна си на толкова много хора. Яж, нищо че те боли, яж, защото така увеличаваш силите си и ще понесеш всички курсове на ХТ, колкото и гадни да са, за да убиеш звяра. Ти или той - изборът е ясен! Ако трябва, ще дойда във Варна и ще те храня насила. Тази болест отне много хора от семейството ми, няма да й дам и теб! Искам да се бориш, чу ли?! Знам, че съм зла и жестока. Разсърди ми се, намрази ме, но не се предавай! Ние всички сме тук, с теб.
  Hug

newsm10 newsm10 newsm10

# 418
  • Видин
Здравейте, момичета!

Първо да честитя на патерица празника на Фейчето:

Фейче, честит рожден ден на сладката Поли!
Нека расте здрава, умна, слънчева и лъчезарна!

И за прекрасната мама:

Мамче, честито ти нова работа!Дано е лека и доходна и колегите да са разбрани и човечни!А какво точно ще работиш, че аз съм пропуснала да прочета?

Люска, моля те, много те моля, не се отказвай, момиче!По трохичка-две на всеки пет минути, но хапвай.Колкото и да ти е трудно, не се предавай!Помисли колко хора гледат в теб с надежда, а най-вече дечицата ти и съпругът ти!Всички сме зад теб, ВЯРВАМЕ че ще се справиш!Силно те прегръщам! Hug

# 419
Момичета, днес помъдрявам с една годинка и вече съм на цели 25 Sunglasses

И нещичко за диетуващите Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт