КИВИ + КОМ = КИС - 24

• 44 330
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
Момичета искам да ви помоля който пишеща в други теми, ако може да сложи в подписа си  темата за Люси ,за да се вижда от повече хора. Hug
Зиче, изпълнено е.  Hug
И аз преведох мъничко, смятам че към края на месеца ще успея пак.
Радвам се, че постъпленията прииждат. Grinning
Много сте хубави, Виолетките.Чудесни цветя видях.

# 76
Аз съм само цвят лилав
люляк съм, люляк съм..........
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сладурки бе.Как да не му стане хубаво на човек като ви види така.

Люска браво, много се радвам.1/3 е събрана вече.Аз до сега давах наставления на сестра ми къде да преведе, че от моята банка тук ако пратя в БГ ще ми вземе 17 паунда за услугата.И не виждам смисъл на тях да ги давам като мога да ги пратя в сметката направо  Naughty

Ние сме горе долу добре.Мъжо вече е на работа.Дано има пациенти, че такъв сняг ни затрупак, не е истина.Ужасна виелица, затворени пътища и училища, канселирани влакове и автобуси  ooooh! Няма край проклетата зима и това е.Искам на топличко, в на Бистрето подписчето искам  Crossing Arms

Момичета не знам вече какво да я правя моята щерка.От началото на февруари все е болна.Дано поне сега я позакрепим малко, че и тя се измъчи.

Айде бягам да поизчистя и да поошетам из къщи.

Целувки на всички ви

# 77
  • Видин
Ех, че красота настана в темичката! Grinning
Лусиии, много се радвам на събрана сума!
След малко и аз отивам в банката, даже имам сметка в ДСК, така че надявам се веднага да са по твоята сметка Peace

Ех, беее, каже ми как да сложа този линк в подписа, че нещо зациклих... Crazy

# 78
Жаки, трябва да копираш линк към темата, и за да се вижда като текст го поставяш между тези тагове [ url= тук е линка[ /url] тук е текста, който желаеш Peace
Без такова разстояние на изписване, обаче.Нещо като добавянето на изображение.

# 79
И аз пуснах паричките, но ще са в сметката утре  Tired

Жаки натисни на моя пост цитат и копирай така както съм го направила линка

ДА ПОМОГНЕМ НА МАГИ!

# 80
Здравейте,

тази сутрин преведох парички - още следобед казаха че ще отидат в сметката

Утре мъжо е рожденик , ходих да му купя подаръци Mr. Green оборудвала съм го с дънки, риза и колан. Ако извадя късмет - може и да му станат!

# 81
  • Видин
Сега се връщам от ДСК, но нищо не свърших Tired
Стана срив в системата им и постоях, постоях но понеже съм на работа си тръгнах.След 17,30 пак ще отида, има дежурна каса до 19ч.Дано този път имам късмет.

Маме, Ели, благодаря ви!Бях забравила какви бяха таговете, с ваша помощ успях Hug

Юле, сигурна съм че ще му станат на Галин подаръците!Нали мярката я взимаш от
20 години Wink
Иначе как си?

# 82
  • Пловдив
 newsm44 newsm44 newsm44
Радвам се че парички вече се събират, радвам се и за това че има още много добри хора които помагат.
Лилавката темичка оххх как ви обичам само ейййййй Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes lovekiss lovekiss kiss kiss kiss kiss kiss

Ели на принцеска започни да и даваш мед с лимони и шоколад и орехови ядки да закрепне малко. Peace Да я нагушкаш чу ли? Hug Hug

Юле ти мярката за толкова години не си ли му я взела бреее hahaha hahaha hahaha с педи се мери  hahaha hahaha hahaha Joy Joy

Жаки ще внесеш и аз още не съм внесла ,че чакам дедко пенсията да вземе чак тогава и аз ще свърша тази работа Peace

# 83
Здравейте прекрасни мои виртуални дружки  Hug Hug Hug

И аз преди малко се върнах от ДСК, пуснах парички , не са много, но от сърце са и мотие, също така срещнах една приятелка и тя като разбра къде отивам  каза - "Аааа чакай, идвам с теб и аз искам да помогна", толкова съм  щастлива и доволна днес и ми е дно такова приповдигнато  Simple Smile  ЛЮска, много се радвам, много, заради теб , обаче  още по радостна ще бъда  после когато вече всичко ще е зад гърбът ти, кураж приятелко мила, кураж, вяра  и сили, ще успееш, заедно с всички нас и всички добри хора които са с теб, вярвам го  Peace  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

Фейче, Жаки, Зиче, айде  тръснете ги тия глави и дано да отлети болката  Hug Hug Hug

Ели, прегръдки и за теб мила, дано Анитка  вече е по-добре  Hug Hug Hug

Мамче, Мастеркони, Юле, Хейли, Мики, Теди и всички всички няма начин и пропускам някоя, но хич не е нарочно, надявам се че знаете, ехх  толкова сте ми вече всички  близки и  Heart Eyes Hug Hug Hug

и разбира се нещо лилавко и от мен   Simple Smile

# 84
Еееееех,лилавоооо!Какво ли ще ми бъде утрее  Mr. Green
Време е за следобедно кафе  Hug

# 85
  • Пловдив
Анкасче тръснах я на дедко та го заболя и него главата  Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

Люска нали щеше да правиш мусака бреее hahaha hahaha Party Party

Хайде и от мен събрах колекция в цвят лилав

# 86

И аз в кюпа с лилавите красоти!  Hug

Люсе, мерси за приятелството във Фейсбука!  Hug Радвам се, че паричките се събират!
Скоро и аз ще се включа, при първа възможност. Praynig

Аз миналата седмица се занимавах с доста допълнителни задачки-закачки покрай огромното ми натоварване в службата. Важното е , че синът ми вече има билет за Аляска, другото ще се нареди, само здраве и живот да има .  Hug
Много целувки на всички ви, но сега пак изчезвам, че времето ми е кът.
 Hug Hug Hug

# 87
Ехоооо

Много се радвам, че паричките се събират  Party Вярвам в добрия завършек на това добро дело.
Люска  Hug

Моят любим цвят много дълго време беше лилавото.....сега  е  Mr. Green Blush зеленото

Искам да споделя с вас.....не си спомням дали съм го правела. Но се чувствам длъжна да го направя/ако съм/отново. Ходили сме с Али на иглотерапия и сме много доволни. Лекарката е в София и е страхотна. Лекува отбора на Нешка Робева и доста други спортисти. По принцип не взима пари на деца. Аз ходих с неврологични проблеми и след 10-тата процедура реши, че няма да ми взима нищо. Забелязах, че често взима дори по-малко отколкото е обявила. Много я харесвам. Ефекта го видях при детето....направи й 10 процедури и детето буквално не вдига температура 1 година. Може и да е съвпадение, но за мен е факт. При мен ефект също имаше, но след време, а и тя самата каза, че това което ми прави може да се задейства и след няколко месеца. Честно да си призная, въпреки, че съм за алтернативната медицина в началото бях скептична, но след това бях приятно изненадана. При необходимост ще дам координати.

Иначе сме добре  Simple Smile

# 88
мм.....да..... с педи мерих. Нали се оказа че няма как тайно да премеря с рулетката Mr. Green
Бе важното е че направих уговорки за смяна ако не станат...
Утре сме на ресторант. Надявам се да се получи добре.
Жаки какво да ти кажа... не , не съм добре. Чувствам се ужасно. Не мога да се отърся...не мога Tired
трите ми страха са пред очите ми!
1. Да не остана сама - като възрастният комшия
2. Да не мога да купя хляб на децата си- тава вече съм го преживяла.... Tiredи дори на сън не искам да си го спомням. Дори на най.големият си враг не го пожелавам...
3. да не стана като свекърва си Mr. Green това е идиотщина осъзнавам го... но е дефект на подсъзнанието ми, и просто се е наредило там до старите ми страхове.

Мастерче - късно прочетох за задушница. Не отидох на църква щото бях в Ловеч. Но тази седмица мисля че също има празници - сирни заговезни  - мисля да отида и да запаля свещичка за здраве и сили. С останалото ще се преборим .. някакси....
Мери, това е много интересно... и най-вече - радвам се че сте добре.
Ели, не бързайте с диагнозата - астма. Въпреки че с този климат там сте предразположени... влагата си оказва пагубното влияние. То инхалациите не са лошо нещо. Но все си мисля че ще израсте. Децата на тази възраст боледуват често и продължително. После натрупват имунитет и нещата влизат в ритъм!
хейли... последният ти пост не беше радостен. къде си душицо? Как си?
Паце - браво - имате билет!!! Ейййй... Аляска.... Hugстрашно се радвам
Мамче, ти как си - посветна ли малко отгоре.. на твоята дупка??? Mr. Green
Анкасче, и аз днес ходих с мама до банката, тя милата пенсионерка - като разбра че пращам парички за Луси / сестра ми е с диагноза рак , казвала съм ви/ и се разплака. каза че иска като вземе пенсията да даде поне 10 лв...  повече не можела. Разплака ме. Исках веднага да преведа от нейно име - но тя каза не - другата седмица като вземала пенсия ще отидем двете. Уважих желанието и. Иска да го направи сама.
на всички останали  Hug лека и хубава вечер

# 89
  • Пловдив
Паце ,радвам се че при вас всичко се е наредило Hug

Мери аз от 10 години ходя на китайска медицина ,момичетата знаят защото съм им разказвала много. Това за мен е най ,най хубавото лечение за някои болести ,ставни,психични,бъбречни , простинали и още много други които съм ги изпитала на гърба си и вече от някои няма и помен. Peace

ЮЛКА, милите майчици колко са мили с постъпките си макар и да нямат много .
СТАНАХА ЛИ ПАНТАЛОНКИТЕ Wink Wink Wink 

оххх  тази карикатура ме накара да хълцам от смях  hahaha hahaha

Скрит текст:

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

Общи условия

Активация на акаунт