Утре Галинчо е рожденник
Това е изненадата!!!!

. Ама ми е яко депресивно тия дни. Прокрадват се едни не особено хубави мисли в главицата ми и...
.

, охх не знам и у нас имаме такива проблеми. Последното което ни казаха е - емфие - купува се от щандовете където продават цигари - трябва да е мента - немско - смъркаш като ония ... 

Дано все по-добре да става, Луси.
. Даже не го заведох на лекар, че щяха да бухнат пак АБ
. Инхалации, Панадол с Нурофен на 4ч. и Проспан за кашлицата. За 3-4 дни се оправи напълно! И от тогава само на инхалации я караме. Иначе, до сега поне 2-3 пъти щеше да ми се разболее
.

Божеее,разплаках се като го прочетох.Откак се разболях съвсем чувствителна съм станала,рева за всичко
Тъкмо мислех да се оплаквам,че екстрите от ХТ са ми на гости,но няма.Светът не се върти около мен,а и аз ще се оправя.С голям зор отидох,с голям зор се прибрах и добре,че има все още добри хора,че ме пуснаха да мина напред,но се помолих на иконите на Богородица.Вярвам,че като майка на майка ще ми погне да живея и да си гледам слънцата.Миропомазаха ме.Ще ви наглеждам от време на време,защото лежа,отпаднала съм и ме тресе.
, охх живот, какво ли не ни поднася, но сме длъжни да се борим до край, заради себе си, заради хората които обичаме и ни обичат 
Сега ще надничам постоянно, ще чакам добри вести от тебе 
Дръж се миличка, дръж се, охх много се моля за теб, дано бързо отмине тая реакция

и силно се надявам
всичко с лечението да мине добре. Люска помоли се на Богородичка тя е жена и майка ще помогне сигурна съм !!! Вярата прави чудеса!!! 
всичко да мине добре ,всички да се излекуват ,всички да се радват на живота!

Препоръчани теми