КИВИ + КОМ = КИС - 24

• 44 349
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Зичка, утре, утре ще ги мерим панталонките.
Утре Галинчо е рожденник   Hug Това е изненадата!!!!

# 91
Здравейте, момичета!!!
Много, много се радвам за добрите новини около събирането на сумата за Луси Hug Hug Hug

Юле, благодаря ти, миличка, че ме мислиш Hug . Ама ми е яко депресивно тия дни. Прокрадват се едни не особено хубави мисли в главицата ми и... ooooh!
Вярно е, че сме здрави, но всичко друго е пълна каша Crazy .
Стискам палци за дрешките Praynig

Паце, браво за билета Hug

Мери, и аз съм чувала само хубави отзиви за иглотерапията. Постни данните, да може всеки да се възползва.

Ели, за малечка..., какво да ти кажа, не знам. За деца над 3г. изключително много съм слушала за Респивакса. Прави се 3-месечен курс есента и цяла зима, дори и да боледува - е много леко и бързо. Моя фъстък нали и той много боледува, та всички ми говорят за този Респивакс.
За инхалациите - от както му правя инхалации по 3 пъти на ден с физ. р-р, пу-пу-пу, нямаме здравословни проблеми. Иначе, все си влачеше едни сополи... С този инхалатор направо се преродих Praynig Praynig Praynig
Да се оправя и мъжа ти бързо - бързо!
  bouquet

За главоболие - 2г. страдах от ужасно главоболие, докато на 3тата година установих, че е от алергичен синузит - днес топло, утре мъгливо, после пак топло и т.н. Ейй, умирах!
Онази сутрин ми се гадеше от болка!
Преди ползвах Алергодил спрей за нос, обаче ми е много скъп (13лв) и сега нямам.
Та следната схема се оказа изключително печаливша - едно хапче аспирин, дъвча докато стане на прах и го изпивам с една чаша вода, след 30мин. пак задължилтено! Ако пак продължава, дори и лека болка да има, след 30мин още един аспирин. За щастие рядко прибягвам до 3.

Зичка Joy Joy Joy Joy Joy

Анкасче Hug Hug Hug Hug Hug

# 92
Момичета аз съм писала много  колко са компетентни тукашните докторя.
Истината е, че не мисля, че имаме астма.Днес пак започнах АБ да й давам-има температура, сополите текат страшно, кашлицата взе да се кърти(това благодарение на салбутамола).Ще се оправи.

Хейли дай ми малко инфо за този инхалатор.От доста места чувам и ми се ще да поразпитам  Hug

На всички ви  Hug Heart Eyes Hug

# 93
Добро утро!
Днес и в нашето семейство има рожденник.Голямото момче на мама навършва 10г. Grinning
Да ми е жив и здрав, все така да ме радва и да се гордеем с него!
Почерпка:

И понеже е детски РД, затова кафета, пасти и безалкохолни. ppp

Ще разчитам на Юлето да сложи "сериозните" питиета. Wink
Юле, да ти е жив и здрав мъжо!  bouquet
Да е до теб и в хубаво, и в трудности, да те уважава и обича!
Наздраве! newsm24

# 94
Добро утрооо!Понеже съм оправна булка  Mr. Green,рано станах,ошетах и ви чакам на кафе и сладкиши тук
Честит рожден ден на Галин!Жив и здрав да е!На ръце да те носи,Юле,и все така да угажда на желанията ти!
Днес ще липсвам.Отивам да се поклоня на иконата на Богородица-Достойно есть.
Добре че видеФ.Честит рожден ден на порасналото момче на Мамче!Жив и здрав да ви е,много да слуша,весело и безгрижно детство!

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 08:48 от lucia

# 95
Добро утро момичета   bouquet

Ама ранобудни булки бреее, рано рано ошетали сервирали, сладурки  Heart Eyes Hug Hug Hug

Мамче, да е живо и здраво порасналото  ви момче,  да е късметлия, много да  ви радва  и щастливо и безгрижно детство  му пожелавам  bowuu

Юле, да ти е жив и здрав Галин, все така да се обичате, много години още да празнувате този ден заедно с деца, внуци, пра-пра-внуци  Peace Hug

Хейли, не е ли страшно с тия аспирини бе  newsm78, охх не знам и у нас имаме такива проблеми. Последното което ни казаха е - емфие - купува се от щандовете където продават цигари - трябва да е мента - немско - смъркаш като ония ...   Laughing, и после почва едно кихане , но излиза всичко и ти светва. Подобно е действието и на настърган  кестен - по-скоро  се счупва кестена и после се изпилява с пиличка и пак така се смърка.

Момичета, тоя главобол явно е заразен от  снощи и аз съм с онова гадно главоболие направо кошмар  Mr. Green, ще видя как да го моря днеска  #2gunfire

Лек и спорен ден на всички  Hug Hug Hug

# 96
Добро утро и от мен.
Тия ранобудни булки дето шетат по тъмно, бързо да си вземат бележка и повече да не вършат такива вредни дейности. Само ми създавате комплекси, нИ вЪ Й срам!   Crossing Arms

Мамче, да ти е живо и здраво голямото момче. Много късмет да има, да ви радва, да се гордеете с него и всички трудности да бягат от пътя му.

Юлка, да е жив и здрав Галин, да се обичате и подкрепяте дълги години, да му създавате много поводи за радост и да го вдъхновявате да създава красота. И още много години да посреща този ден ръка за ръка с теб, заобиколен от деца, внуци и приятели.

Щях да питам Луската как е днес, ама щом е ошетала в тъмно, значи е добре.  smile3534 Дано все по-добре да става, Луси.  Praynig Hug

За главоболието вече твърдо съм решила да си сменя главата! Само се чудя каква да си избера. Май клоня към овча главичка - хем с къдрава прическа, хем с малко акъл, че да не се замислям толкова за разни проблеми и случки, а да си живея спокойно и щастливо. Да имате други предложения?

# 97
  • Видин
Добър ден и от мен! Hug

Мамче, честит рожден ден на синчето ти!
Да ти е здрав, щастлив, умен и късметлия!
Весел празник!

Честит рожден ден на Галин!
Здраве, любов, късмет и още много години
с прекрасното си семейство!
Наздраве!

# 98
Добро утро!!!

Мамче, да ти е живо и здраво момчето! Да расте щастливо, безгрижно, заобиколено от верни приятели и разбиращи родители!

Юле, честит ти рожденик! Да ти е здрав, много да се обичате, уважавате и подкрепяте!

Ели, инхалатора ни е на Омрон. http://inhalator.pazaruvaj.com/omron/com-air-c-28-p139363460/galeria.html - има маска за деца, за възрастни и приставка за асматици. Слагам по 5мл физ. р-р, правим инхалации около 17-18мин. Понякога се разправяме докато ги прави, но през повечето време ги търпи.
Аз съм ви писала - много ми е болнав, за 2г. 3 пъти сме лежали в болница с пневмония, последния път, след като за няма и месец пи 3 различни АБ, след последния АБ минаха 2 седмици и пак ми вдигна 39С, сополи, кашлици Sick . Даже не го заведох на лекар, че щяха да бухнат пак АБ ooooh! . Инхалации, Панадол с Нурофен на 4ч. и Проспан за кашлицата. За 3-4 дни се оправи напълно! И от тогава само на инхалации я караме. Иначе, до сега поне 2-3 пъти щеше да ми се разболее Tired .
Мин. зима след като изкара пневмонията, цяла зима влачи сополи и веднъж в месеца болен.
Сега не давам ни витамини, ни имуностимулатори! И си е здрав! ПУ-ПУ-ПУ-ПУ-ПУ Praynig

Анкасче, на мен повече от 3 аспирина за денонощие рядко ми се събират. А и да ти кажа, не ми се налага всеки ден. Като я направя тази процедура, поне 2 дни не ме боли глава

Момичета, пожелавам ви прекрасна сряда!  bouquet  bouquet  bouquet

# 99
Ех... че хубава сутрин тук   bouquet

Мамче синковеца е вече двуцифрен а..... Laughing......моят съпруг е казвал така като е станал на 10 години и много ми харесва.....все такива ги измисля  newsm76
Да ти е жив и здрав. Да сбъдва мечтите си и постига целите си. Нека порасне добър и достоен мъж! Весел празник!

Юлка Честит Рожденник. Да е здрав и успешен. Много години заедно да чествате празниците. Наздраве!

Фейчееееее с тая овча главица ме разслмя многоооо.
Момичета, не съм страдала от главоболие и не съм много компетентна, но знам, че белият равнец много помагал. Може да пробвате....със сигурност няма да навреди по едно чайче на ден. Освен това белият равнец помага за хиляди неща.
Ние пием много чай вкъщи...

Щях да пиша още нещо, но забравих  Crazy

Хайде хубав ден на всички  Hug Hug Hug  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 100
Момичета, в момента оперират по спешност дъщерята на най-добрата ми приятелка,. Дори не се знае от какво точно - или е перитонит, или спукана киста, но е много спешно. Моля ви, стискайте й палци, помолете се за нея. Дано всичко е наред!  Praynig Praynig Praynig Аз отивам ...

# 101
Фейче ,дано,дано всичко е наред  Praynig  Flowers Four Leaf Clover  fingerscrossed Божеее,разплаках се като го прочетох.Откак се разболях съвсем чувствителна съм станала,рева за всичко  Cry Тъкмо мислех да се оплаквам,че екстрите от ХТ са ми на гости,но няма.Светът не се върти около мен,а и аз ще се оправя.С голям зор отидох,с голям зор се прибрах и добре,че има все още добри хора,че ме пуснаха да мина напред,но се помолих на иконите на Богородица.Вярвам,че като майка на майка ще ми погне да живея и да си гледам слънцата.Миропомазаха ме.Ще ви наглеждам от време на време,защото лежа,отпаднала съм и ме тресе.

# 102
Реших само набързо да ви нагледам да видя кой какво и о Боже,  какво виждам  Sad  , охх живот, какво ли не ни поднася, но сме длъжни да се борим до край, заради себе си, заради хората които обичаме и ни обичат  Peace

Фейче, моля се за това дете и пращам цялата си положителна енергия, дано  всичко мине добре и безпроблемно  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  Сега ще надничам постоянно, ще чакам добри вести от тебе  Praynig

Люска, и на теб скъпа ти пращам хубави мисли  Hug Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  Дръж се миличка, дръж се, охх много се моля за теб, дано бързо отмине тая реакция  Praynig Praynig Praynig

Момичета, чакам да се обадите  кое как и какво и се надявам всичко да е минало и да сте добре   Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 103

Момичета благодаря ви за пожеланията към Галинчо! Да ми е жив и здрав! Най важното е това - останалото...все ще се справим някакси! Hug
Фейче - стискам - нека всичко да мине по вода. Операцията да мине успешно и бързо да се въстанови детето!

# 104
  • Пловдив
Честит рожден ден на момчето ти Мамче!
Много да е щастлив и много да ви радва!

Юле и твоя половинчо да ти е жив и здрав ,все така задружни и влюбени!

Фейче, стискам палци и се моля за детето да мине всичко добре Praynig Praynig Praynig Praynig

Аз току що ходих до ДСК и пратих парички за Люси Peace  и силно се надявам  Praynig  всичко с лечението да мине добре. Люска помоли се на Богородичка тя е жена и майка ще помогне сигурна съм !!! Вярата прави чудеса!!! Peace

Моля се за всички имащи нужда  Praynig Praynig  всичко да мине добре ,всички да се излекуват ,всички да се радват на живота! Praynig Hug Hug

Мастерче сигурно се пренася  Wink Wink

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 16:09 от ЗИЧЕ

Общи условия

Активация на акаунт