.
или поне да са повече от другите

не се чувствай толкова виновна.

, ммм, как сладко бих си пийнала, ама на съм на работа утре.
Днес като го попитах изпадна в истерия защо го питам подобни неща и когато станело време, той щял да ми каже да си ходя
, какви ги отнесе след като му изречение, даже не искам да го казвам на глас

.От сутринта съм
Сега да ви кажа защо съм така-от 3 г. близо съм безработна и по закон трябваше да си плащам сама здравните осигуровки.Ноември 2011 г. поради мое недоглеждане съм платила сумата два пъти.Като установих това,отидох в НАП и подадох молба,второто плащане да ми бъде прехвърлено за февруари 2012.Казаха,че ще го оправят.Да,ама не,все още при справка този месец ми излиза с неустановен статут,при все че на компютрите им излиза,че за предходен месец е плащано два пъти.Сега от 14.01 като онкоболна,и решение на ТЕЛК не трябва да плащам здравни осигуровки-държавата ми ги плаща.Обаче отново при справка до днес ми излизаше,че дължа суми за януари и февруари,а от днес и за март.И на практика стават 4 месеца и от 1-ви май съм с прекратени права,а на 7 май трябва да влизам за поредно вливане и там винаги правят справка.Което от своя страна означава,че или няма да ме допуснат да терапия или ще трябва да си плащам/а било по хорски приказки много скъпо/
Ходих в НАП да питам защо е така и
Решенията ги бавят до 4 месеца,в моя случай най-късно юли трябва да го получа.И аз дотогава трябва като поп да си плащам,а после само Господ знае дали ще ми върнат сумата,която ще е около 135 лв. А кажете ми на какво прилича това??? Който го е измислил акъл няма,за това и здравеопазването ни/и не само/ са на този хал.И да ида да гласувам ли,за тия мошеници
Едвам се държа на крака и ще се разхождам по няколко пъти,за да оправям бакиите си,станали не по моя вина.Нямам думи,просто нямам думи. 

искам да ви кажа че и аз така се чувствам...
Преписах си го...ама така е!

,нооо няма как.Уффф,сори за повторението на думата"после",но бързам да заведа малкия на ДГ и да отивам отново в НАП-а,да си оправям нещата,та ако може докъм обяд стискайте и на мен палци.Като се върна пак ще пиша.Тогава ще споделя и хубавите новини в другата тема. Препоръчани теми