The Walking Dead - Тема 3

• 15 634
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
  • на кого му пука
Аз като се спойлирах го изгледах по-спокойно.Обаче съм почти сигурна че единият младоженец ще го затрият ако не сега,то в началото на следващия сезон.Съмнявам се че ще е Маги ,защото мъжете понамаляха доста.
Скрит текст:
Интересно докато Губернатора напада празния затвор нашата групичка дали ще удари града?Макар че като се има в предвид колко невинни живеят там,които без този град нямат шанс да оцелеят навън едва ли точно такова развитие ще има.Много ми е чудно с това бебе къде ще отидат.В комиксите как се развива сюжета?

# 706
  • Ænima/Albuquerque
За какво им е да удрят Уудбъри без Губернатор?

# 707
  • на кого му пука
Заради Андреа примерно.Заради провизии,лекарства и пр.Това е само теория.Другия вариант е да си плюят на петите и да остане отворен финал.

# 708
Няма за какво, да. Мисля, че са им заредили закачки из затвора, но не са отишли надалеч. Не виждам как някой би успял да лиши Даръл от шанса да види сметката на Губернатора, но тук навлизам в теорията, че е разгледал тялото на Мърл и е видял, че е застрелян. Дано да е бил в състояние.

Тц, Случи, няма да е отворен, трагичен щял да бъде.  Tired

# 709
  • Сопот, Пловдив
За мое голямо съжаление дискисията не мога да я следя, просто ми е лудница напоследък. Но влизам да си кажа, за всеки случай в спойлер, че не знам кой е гледал, че
Скрит текст:
не съм мислила, че ще взема да се разчувствам, ако Мърл се гътне, ама то толкова гадно ми стана за Даръл, че просто не можах да се въздържа  Confused .

# 710
Със сигурност ще има битка.
Вероятно нападението над затвора, ще е точно преди да тръгнат, което пък ще ги хване в крачка доста беззащитни, освен фойерверките в тунелите.

# 711
Бум, ако стане така, значи всичките да измрат, което просто няма как да стане. Не мисля, че ще се оставят да ги хванат в крачка.

# 712
  • Ænima/Albuquerque
Оххх, искате да кажете, че Рик ще се направи на мъж и ще хукнат да спасяват Андреа? То май само това е някаква основателна причина да нападнат Уудбъри... Tired

Иначе идеята за закачките в затвора много ми хареса.  Twisted Evil

# 713
Хич не мисля, че ще тръгнат да спасяват Андреа. Те не знаят какво ѝ се е случило, не знаят, че има нужда от спасяване, освен всичко друго.

Без закачки просто няма как да оцелеят - ония са десет пъти повече.  ooooh! Пък и Мишон добре го рече "Няма нужда да побеждаваме, стига да ги затрудним да ни докопат", това свободен преразказ.  Laughing

# 714
  • София

Тц, Случи, няма да е отворен, трагичен щял да бъде.  Tired
Освен трагично да загине Губернатора, ще бъде голяма трагедия Laughing

# 715
  • на кого му пука
И сигурно като за последен епизод няма да има никакви спойлери.

# 716
  • Ænima/Albuquerque
О, вярно, той Рик не я видя, да, да. Е, още по-хубаво!  Twisted Evil
Мишоната говори малко, ама на място!  hahaha

# 717
  • на кого му пука
Тя е добро попадение.Андреа също беше борец ,но голям дразнител.

# 718
Мен като че ли не ме е дразнила кой знае колко Андреа. Само веднъж всъщност - като реши да се учи да стреля и прекали с ентусиазма.  Laughing

Губернатора ще яде дърво, ясно, ама и нашите нямат да минат без кръвопускане, това е трагичното.

И сигурно като за последен епизод няма да има никакви спойлери.

Няма, ама сигурно ще почнат да пускат въдички към края на седмицата... Или няма да почнат, не ги знам.

# 719
И според мен няма да хукнат да спасяват Андреа, там Милтънчо да се оправя.

Промо
Sneak peek #1
Sneak peek #2 - ОК няма да е в крачка, но дали ще има контраатака?!

Съвсем естествена си и беше реакцията след стрелбата  hahaha и аз така бях

Общи условия

Активация на акаунт