The Walking Dead - Тема 3

• 15 629
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
Ако всички сте изгледали да си сложа един RIP отдолу  Mr. Green
Аз явно излязох извън сериала , но Майкъл Рукър толкова ме кефи , че ме хвана яд за дето дадоха втори шанс на героят му , а го гътнаха  Cry

# 721
На мен ми е гадно за Андреа  Cry

Нямам търпение Даръл да гепне Губернаторчето и да му разкаже играта  Party

# 722
Бумъреееее! Не за тая стрелба говоря! За първия ѝ опит, когато бръсна Даръл! Беше ярка проява на детинска тъпотия и прибързаност.

ОК няма да е в крачка, но дали ще има контраатака?!

Би трябвало, иначе няма как да стане битка.

# 723
Бумъреееее! Не за тая стрелба говоря!

Де го чукаш, де се пука  Joy Joy Joy

Аз тия серии ги гледах накуп  Crazy  Heart Eyes

# 724
 hahaha Милата била получавала смъртни заплахи, ошашкала се.

# 725
  • на кого му пука
Тя Андреа колко горда беше ,че е уцелила. hahaha

# 726
Да, докато не видя кого е уцелила.  Mr. Green И аз така се израдвах, когато уцелих катерица с пушката на татко. Ама бях на около 10 години, все пак.

# 727
Тя Андреа колко горда беше ,че е уцелила. hahaha

Ми той Даръл тогава на човек не приличаше  Grinning
Как да не го обърка човек със зомби

# 728
Ми лесно - не беше сивкав  hahaha, ама на нея ѝ блестеше слънцето точно в лицето му. То затова беше глупаво и стрелянето. Ама тя толкова нетърпелива да се пробва. Да знаеше колко случаи ще има съвем скоро, ехей!

# 729
  • София
Много ме е яд, че умряха Мърл - безценен. Принципно много добър план, брилянтен... никога няма да простя на Губернатора, че го застреля. А Даръл няма как де не се е сетил какво се е случило, та ще има отмъщние.

И все продължавам да си мисля, че бая народ отстреляха нашите хора.
Първо 7 при едната атака, сега още 9 (според думите в промото). Колко още народ има в този град от около 70-ина човека, които могат да използват оръжие по предназначение?
На всичкото отгоре, за да отстрелят едно зомби натискат спусъка до безкрай! Истински американци в истински американски сериал.

# 730
70 и няколко с жените и децата!
Значи да са им останали 20-ина макс, които се виждат чудесно в s.p.#2

# 731
  • София
е да.. и като изпонаизбият 7-8 в капани... ко стаа? сума жени и деца още на гърба на нашите (и на Рик)! Пфу!

# 732
Аааа не мисля че ще ходи да ги спасява,
там Милтън и Андреа да си правят просветена демокрация  Joy Joy Joy

# 733
  • София
А, спасение - не, обаче ми се струва, че все ще се съюзи с още някакви хора, в някакъв момент групата, след което ще умрат някой главен. имам чувството, че ще е Рик.

# 734
Брата и сестрата са ясни...
Иска ми се и Милтън да се включи, актьорът винаги ме е кефил, а ролята на книжен плъх със съвест му лепва като ръкавица

Общи условия

Активация на акаунт