SUPERNATURAL: Tattoos, Spells, Sigils & Symbols

• 34 192
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
# 331
Точно носех чудесно обработени промо снимки:

Явно няма да ги крием вече Rolling Eyes .

Последни снимки от Хинтън:

Остава по-малко от седмица до края на снимките на 'Season gr8'. Следват ваканция, конвенции, ремонти и бебета.

# 332
И eто ни на финала на Alpha Male Madness 2013.

Ladies and gentlemen, prepare for an epic Supernatural battle!

Jensen Ackles beat out Glee's Cory Monteith to make it to the final round of our Alpha Male Madness tournament, and as fate would have it, Misha Collins squeaked by Beauty and the Beast's Jay Ryan by a margin of less than 200 votes. Looks like we got ourselves an old-fashioned demon hunter vs. angel battle!

Yes, the duo who once competed together in our Fantasy TV Couples tournament are now going up against each other for the title. Stretch out those fingers and crack those knuckles, it's time to vote!

This round closes on Sunday, April 14 at 9:00 p.m. PT. The Alpha Male winner will be announced on Monday, April 15!

# 333
Не мога да не подкрепя Миша. Heart Eyes

# 334
Това вече ме разби, сега кого да избера newsm78 Rolling Eyes

# 335
Ееее,как може - Миша vs. Дженсън  #2gunfire

Иначе и аз искам такава ГУШ от баткоооо  smile3522

# 336
Е какво алфаджийско има в Кастиел, бре? Ходи да угажда на всички. Но след като видях, че Дженсън е "победил" някакъв от Глий...  ooooh!

# 337
Аз се отчитам за Алфа маднеса - един глас Дийн от службата, един за Миша от вкъщи и 1 за Дийн от телефона.

Повече компове около мен няма - дали да не ходя до съседите да се примоля да гласувам за Дийн от техния компютър? Дали ще ме вземат за луда  newsm78

# 338
Аз се отчитам за Алфа маднеса - един глас Дийн от службата, един за Миша от вкъщи и 1 за Дийн от телефона.

Повече компове около мен няма - дали да не ходя до съседите да се примоля да гласувам за Дийн от техния компютър? Дали ще ме вземат за луда  newsm78

Не е честно, ред на Миша е. Mr. Green

# 339
еее, Бебе, аз съм лоша и субективна  Mr. Green

# 340
Ще гласувам за Дженсън Peace .

# 341
И аз за него , ех , как ме е яд 1 срещу друг , нещо за лека нощ

# 342
Зеленчукoви кифтенцаа, м-м-м eat ...

# 343
В кой ресторант да се обадя да си поръчам тези двама готвачи за утре - у нас - да сготвят нещо  Heart Eyes

# 344
В кой ресторант да се обадя да си поръчам тези двама готвачи за утре - у нас - да сготвят нещо  Heart Eyes

Може ли да дойда на вечеря у вас? Flutter

Общи условия

Активация на акаунт