SUPERNATURAL: Tattoos, Spells, Sigils & Symbols

• 34 202
  • 728
  •   1
Отговори
# 720
  • Buffyworld
Договорите на Краули винаги са такива. И в предишните сезони са ги показвали тези фермани.

# 721
Момичета   bouquet Hug
Бебе Мистик се очаква да се появи на 10 октомври  Heart Eyes[/size]

Само като минах сега през страницата и мернах пак фермана на Краули ме напуши отново смях  Joy как го извади само  hahaha

# 722
  • # супернатурална #
Оф, мислех още да не казвам, ама като съм яла кокоши крак...  Rolling Eyes И бебе Краули чакаме, някъде десетина дни след бебе Мистик  Laughing Изобщо много бебеправеща тема - и каст и фенки, откакто Злата повлече крак  Laughing

# 723
  • гр. София
Галчееееееееееееееееееееее!!!  Hug Hug Hug Hug
Цун, цун, гуш, гуш!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 724
  • 221B Baker Street
Привет,момичета.  bouquet
Радвам се,че с повечето сме се засичали и по други темички... Hug - И аз чакам финала на Грим с нетърпение,ще бъде жИстоко... Grinning

Относно изборът ми,смятам,че не мога да ги разделя тримата - Сам,Дийн и Кас - просто са си заедно и това е! Sunglasses В началото бях луда фенка само на Дийн,около два сезона и половина поне имах мокри сънища с него... Blush Обаче после Сам изведнъж възмъжа и от сладко момченце се превърна в изкусително мъжле... Heart Eyes Много силен ми беше сезона,когато душата му я нямаше,и толкова си личеше,че не е същия Сам,чак докато гледах,изпитвах почти физическа болка...  Rolling Eyes А когато се появи Кас,още в първия миг някакси усетих,че неговият герой ще бъде свързан с двете братчета завинаги...И докато отсъстваше в сериите,толкова ми липсваше,че постоянно се оглеждах за него,особено в началните надписи на всяка серия,за името му... Simple Smile Така,че,тук нямам пристрастия към никой поотделно... Peace Краули също ми е страхотен любимец,дано да го има в девети сезон... Sunglasses Освен това,смятам,че е крайно време в новия сезон момчетата да се срещнат и с Бог,само той не се е разписвал при тях,иначе почти всички библейски персонажи ги видяхме...А и девет е числото на Бог... Whistling

# 725
Ух,бебенца супер  Heart Eyes

Дренки,в тая голяма жега направо ми се привиждат Дийновци навсякъде  hahaha

# 726
Оо, Галче, палавнице Laughing Hug

Айрин, добре дошла Grinning

Аз да споделя, че финалът и за мен беше страшно неочакван и някак си...абе...неочакван...още не мога да си обясня как на Сам му хрумна да се откаже, да не говорим, че почти изпита облекчение от това, че няма да довърши задачата, а това не  е типично за него, той все пак умира да се жертва Laughing Обаче пък от друга страна, за първи път се съобрази с брат си и взе такова решение, което да не го нарани...за следващия сезон ми е безкрайно интересно като какво ще прави горкият Краули Laughing

# 727
Галче  Hug  bouquet

# 728
Много се радвам за бебетата. Heart Eyes

Нова тема.

Общи условия

Активация на акаунт