SUPERNATURAL: Tattoos, Spells, Sigils & Symbols

• 34 222
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
Ох,и аз нямам търпение да гледам  Flutter

# 691
Изгледах. Аз...нямам думи, страхотен завършек на сезона. Доволна  Mr. Green Crazy

# 692
Първи промо, про-мо снимки за Сезон 9. Пак рециклираме, шму съ не знай Crossing Arms .

# 693
Такам, изгледах втори път и със субтитри и идвам да споделя мнението си. Определено ме изненадаха с финала, честно казано очаквах да теглят една на предупрежденията на Наоми, да си довършат работата и после да търсят начин да спасяват Сами.  Laughing Сега леко се притеснявам за папА, какво ще прави такъв клан-клан-недоклан hahaha
Иначе много силен епизод, сцените между Краули и Сам бяха уникални, а Абадон ме кефи ква гад мръсна е, след първата Руби, като че ли за първи път жена злодейка ми допада толкова Laughing Няма да се учудя ако следващият сезон Сам и Дийн спасяват Краули от набезите й hahaha
Сега като си направя ретроспекция на сезоните от новата "декада" като че ли сезонът с левиатаните ми беше най-безинтересен. Сегашният му изгледах втората половина наведнъж и за пореден път установих, че гледането на много епизоди един след друг носят много по-голям заряд от чакането всяка седмица по един.

# 694
Не си спомням толкова силен финал на някой от сезоните в последните няколко години (говоря за тези сериали които гледам).Страхотен,направо Дийн  omm.Как искам и аз един такъв брат,който да дава живота си за мен  Heart Eyes.Наистина много силен финал  Hug

# 695
Епизодът наистина беше уникален ... не мога да събера думи направо даже за да обясня , страшно добре сложени сцени между Сам - Дийн , Сам-Краули ... просто страхотно  newsm51

# 696
  • # супернатурална #
Много, много съм доволна. От доста време не съм имала непреодолимото желание да гледам пак и отново серия и ... да го правя  Laughing И аз ще си изгледам целия сезон наведнъж.
А възможно ли е това, което Метатрон направи, изхвълянето на ангелите от Рая, да не е толкова лошо и той да не е съвсем отрицателен образ? В смисъл, те съвсем се бяха разпуснали вече, убиваха хора, изтезаваха...по нищо не се различават от демоните. Ако не е така не знам сега Кас как ще живее, отново прецака нещата, като се подведе. И на мен Абадон ми хареса, интересни ще са взаимодействията и с ПапА, ту коалиция, ту в опозиция, може и властта да му вземе  Laughing

# 697
Чета нещо,че сезон 9 ще е чак октомври , правилно ли ми е инфото  ?  newsm78

# 698
Сегашният му изгледах втората половина наведнъж и за пореден път установих, че гледането на много епизоди един след друг носят много по-голям заряд от чакането всяка седмица по един.

И аз го установих това емпирично, да.  Mr. Green

Mr. Green

# 699
# 700
  • гр. София
Хубав финал. Братската сцена щеше да е потресаваща, ако не се повтаряше в почти всеки предишен епизод в подобен вариант. Малко остана недоразвит образът на Наоми според мен. Имаше в преден епизод някаква заигравка на Краули с нея (припомни й общ минал момент), но не стана съвсем ясно какво точно е станало. Можеха по-добре да изградят образа й - коя е, каква е и за какво се бори, както се казва  Laughing

(не съм аз направо... какво се случва с мен и любовта ми към този невероятен сериал).

Не си само ти. Откакто стана така, че идеята на сезона може да се побере в 3-4 епизода, а останалото е бозав пълнеж, любовта си позамина. Няма как - всяко нещо, което не се подхранва, запада.
Иначе много се радвам да те видя тъдява, но това си го знаеш  Wink Hug

ПП Това ще да е единствената тема без скрити текстове и анти-спойлер политика.  hahaha

Навремето, ехееей много отдавна, имаше неписано правило да не се коментира и пускат снимки докато поне част от хората не изгледат. Сега хем за удобство има и сройлер-бутон, нооо... Ясно е, че въпросът не е в невъзможността да бъде употребен  Wink

Щях да пиша за Метатрон, но хайде да не правя пореден ферман  Laughing Mr. Green

# 701
Чета нещо,че сезон 9 ще е чак октомври , правилно ли ми е инфото  ?  newsm78
Да, правилно ти е Grinning . Премиерата ще е на 01 октомври. Денят на излъчване се променя на вторник, часът се запазва.

After an epic season eight finale this Wednesday, The CW has announced the new schedule for this fall. Are you ready for this? Supernatural has returned to Tuesday nights for Season 9. Tuesday night slot was when the series originally premiered on The WB. The summer hellatus will be tough to handle while you wait for the premiere of Season, you can always revisit the past episodes/season that are available on Blu-Ray, DVD and Online streaming services such as Netflix. Last but not least, check out the Season 9 Description below.

Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) have spent their lives on the road, battling every kind of supernatural threat. Over the years, after dozens of bloody adventures, they have faced everything from the yellow-eyed demon that killed their mother to vampires, ghosts, shapeshifters, Angels and fallen gods. They even came face to face with Lucifer and the Four Horsemen in averting the Apocalypse. With the help of allies — both human and supernatural — they’ve discovered that every threat they vanquish opens a new door for evil to enter in. In the show’s eighth season, their supernatural hunting expedition led them directly into an age-old power struggle involving the King of Hell, legions of warrior Angels and a series of divine trials to prove themselves worthy of sealing the Gates of Hell forever. With the help of their protector, the fallen angel Castiel (Misha Collins), Sam and Dean’s lifelong quest to rid the world of evil will take everything they’ve got. As dawn arrives after their endless struggle and sacrifice to defeat the world’s monsters, they know that, come nightfall, something otherworldly — something supernatural — will claw its way out of the shadows, demanding their attention.

SUPERNATURAL is from Warner Bros. Television in association with Wonderland Sound and Vision, with executive producers McG (“Charlie’s Angels,” “The O.C.”), Robert Singer (“Midnight Caller”), Jeremy Carver (“Being Human”), Phil Sgriccia and Adam Glass.

# 702
Мале,какво ще правя без любимците,освен да ги гледам отначало  Crazy

# 703
Преговорът през лятото е задължителен Laughing .

Fall Preview Sizzle. See what's coming this fall to The CW!

# 704
Ей такива образи обичам Heart Eyes .

Общи условия

Активация на акаунт