SUPERNATURAL: Tattoos, Spells, Sigils & Symbols

• 34 209
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
# 676
O, да - Джаред си свърши работата перфектно. Адмирации и за Дженсън обаче, който успя най-накрая да върне блясъка на стария Дийн - не този, който мрънкаше цял сезон "ми що не мога аз да изпълня предсказанията", ами коравият и подкрепящ брат си във всичко Дийн. Онзи Дийн, който е готов на всичко за семейството си (или по-точно за последният останал представител от него).

Невероятен Краули! Изобщо в последните 3 епизода Краули беше неотразим!

# 677
Да. В този смисъл много ми харесаха братските сцени - казаха си, най-накрая!, много неща, които си бяха ясни, но предпочитаха да премълчават и да се цупят цял сезон.

Последна редакция: чт, 16 май 2013, 15:23 от Impala

# 678
# 679
# 680
# 681
# 682
# 683
Последните са за мен Whistling .

# 684
Чувствам се длъжна да отбележа прекрасната игра на Джаред. Браво Hug .

Чудесен, наистина, чудесен!

ПП Това ще да е единствената тема без скрити текстове и анти-спойлер политика.  hahaha

# 685
Ох, че хубави гифчета. Wink
Да не забравя да спомена, че част от хумора на Дийн също се върна (референцията с Пени от 6 клас и замисленото поклащане на главата след това) - липсваше ми този Дийн до степен, че в момента даже ми е леко непривичен, защото сценаристите отдавна премахнаха всички свалячески черти от него. Предполагам, че няма как да спасяват света от демони и всякаква друга гад, докато търчат насам-натам със смъкнати гащи, измъквайки се от леглото на поредната красавица с неПорочни намерения. Wink 

# 686
[...] докато търчат насам-натам със смъкнати гащи, измъквайки се от леглото на поредната красавица с неПорочни намерения
Извини ме, че ти орязах така поста, ама тази част силно ме развълнува. Цяло филмче си врътнах. Проклетото ми въображение ooooh! .

(Почти) Финалетата на сезоните дотук. Спомени, спомени... Младост, младост Joy ...

# 687
Импала   bouquet Финалетата са  newsm74
Сядам да гледам  Crazy

# 688
Ааа, много хубава подборка с финалетата!

# 689
  • # супернатурална #
Това е моят сериааал  newsm19 Мале колко го обичам  Heart Eyes А още не съм го гледала със субс.

Сега като гледам финалетата и си мисля, че май осми най-малко ми хареса, ама може и да е заради бакембардите на Сам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт