SUPERNATURAL: Tattoos, Spells, Sigils & Symbols

• 34 215
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Ох това второто с Кас,как поздравява  hahaha hahaha hahaha.Сам ме е пребил с танци  Joy Joy Joy

# 661
Малко снимки от срещата с фенове в Рим.На Джаред му се е наложило да си тръгне, заради някакъв инцидент с някого от семейството на Джен.Това се казва отдаден съпруг.

# 662
Целият панел на Дженсън, ако на някого му е интересно.

Наистина голяма промяна виждам в Дженсън.Не успях да го позная, като танцуваше в клипа, пуснат от Лиса.

Аз искам да кажа, че ми изкочиха непредвидени ангажименти и ще трябва по-рано да пусна темата, защото имам работа, а и ми се очертават няколко по-кратки пътувания.

# 663
И няколко линка с преживявания на фенове.

http://sinka.livejournal.com/23063.html
http://redteekal.tumblr.com/post/50236354461/highlights-of-day-2 … jib-2013-part-one
http://mostly10.com/post/50289122199/im-seeing-people-comment-on … -wank-free-jibcon

Съжалявам за постовете един след друг, но да е по-подредено.

# 664
Jennifer. благодаря   bouquet
Намери ми занимание за тази вечер  Hug

# 665
Здравейте Hug .

Готови ли сте за льо гран финалето? Аз ДА!

Джен,
Благодаря за инфото   bouquet . Явно и тазгодишната римска конвенция е била страхотна Whistling .

# 666
Финалът четвъртък ли е ?  Hug

# 667
Готови, готови  newsm44 newsm44  нямам търпение вече  Mr. Green Crazy
Да утре Лисе  Peace

# 668
Явно и тазгодишната римска конвенция е била страхотна Whistling .
Определено. Снощи гледах по нощите панелите на Миша и Дженсън и само на Дженсън. Двамата заедно бяха уникални кретени.  hahaha

# 669
Гледах. Shocked Зашеметена съм - няма такъв добър финал! Накрая успяха да ме просълзят. Простих им мигновено всички тъпи пълнежни епизоди до момента. И красиво беше, дявол да ги вземе, красиво!

# 670
значи край? 22 серия е последна? значи имам две за гледане.писахте преди време,че май ще има следващ сезон нали?

# 671
23 епизод е последният.

# 672
  • Buffyworld
Нямам търпение да гледам довечера. Ще ми липсват след това.  Cry

# 673
Гледах. Shocked Зашеметена съм - няма такъв добър финал! Накрая успяха да ме просълзят. Простих им мигновено всички тъпи пълнежни епизоди до момента. И красиво беше, дявол да ги вземе, красиво!

И аз така. Досега не влизах, че то не беше за коментиране това пълнежно редене на епизодите, но финалът (макар и малко очакван и предвидим) ми хареса много. Довечера даже може и да ми остане време да го гледам пак и да споделя още впечатления.
Записала съм си всички епизоди от 8 сезон да ги изгледам пак, че някои ми се губят като фабула и идеи (не съм аз направо... какво се случва с мен и любовта ми към този невероятен сериал).

Поздрави от мен иначе, как сте? ;*

# 674
Съгласна съм с коментарите по-горе Peace . Очаквах обаче да приключим с изпитанията и Ада. Но пък се случиха доста неща и ще имаме още повече задачи и неща за довършване за другия сезон.
Чувствам се длъжна да отбележа прекрасната игра на Джаред. Браво Hug .

PS. Дейна Hug !

Последна редакция: чт, 16 май 2013, 15:31 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт