SUPERNATURAL: Tattoos, Spells, Sigils & Symbols

• 34 525
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
 smile3532 чорапите  hahaha на Дийн все едно са на мажоретка  smile3532
готини крака  Blush малко слабички за моя вкус, но  Mr. Green

# 511
  • гр. София
Тинки, да си жива и здрава!  Hug Hug

От толкова бонбони в темата ми се слепна устата от сладкото  Laughing
Всичко най-хубаво, момичета!  Grinning

# 512
smile3532 чорапите  hahaha на Дийн все едно са на мажоретка  smile3532
готини крака  Blush малко слабички за моя вкус, но  Mr. Green
Хахха , да  Joy

много жега днес  newsm51

# 513
Розе и на мен така  Hug
Доядоха ми се много бонбони, а вкъщи няма сега пращам милото бързо да купи  Crossing Arms стига да успея да го събудя някак си  hahaha hahaha

# 514
Розе и на мен така  Hug
Доядоха ми се много бонбони, а вкъщи няма сега пращам милото бързо да купи  Crossing Arms стига да успея да го събудя някак си  hahaha hahaha

о,щом е за теб и бебо веднага ще стане  Hug

# 515
Някой от промо снимките от епизод 22
Скрит текст:
тъжен поглед вади Кас

явно гаден демон  Joy ужасяваща е

За всеки по нещо  Mr. Green пардон някой Flutter

# 516
О,Кас Кас Кас  newsm44

# 517
  • Buffyworld
Честито на всички именички цветенца !   bouquet  bouquet  bouquet

Вече започнаха да ме дразнят тези stand alone епизоди. Искам развръзка вече. И най-накрая КАС !!!!

# 518
  • гр. София
Вече започнаха да ме дразнят тези stand alone епизоди. Искам развръзка вече.
Добре дошла в клуба. През последните няколко сезона съм все така.  Tired
Накрая, както Джен се опасява, а и както добре знаем от предишните сезони, ще натикат развръзката в епизод и половина. И като си направи човек равносметка ще осъзнае, че целият сезон може да се побере в 4-5 епизода максимум. Останалото ще е пълнеж.

# 519
  • В средата на времето
На мен епизода ми хареса заради Чарли. Харесвам я, много е колоритна Grinning Обаче не им се получиха, според мен, емо сцените с Дийн и Чарли в съзнанието и.  Rolling Eyes

# 520
  • гр. София
Изи, аз не казвам, че е лош епизодът, просто ми омръзна (а явно не само на мен) от самостоятелни епизоди в 90% от сезона, а основната сюжетна линия да е само в няколко.

# 521
  • В средата на времето
Аз не съм си и помислила, че това казваш Grinning Hug Аз да ти кажа намерих лекарството за себе си - просто се лиших от всякакви очаквания спрямо сценария. Laughing и сега ми е едно...каквото дойде. Няма да ме изнанадат, че всичко ще трупнат в последния епизод. Запазена марка им е Simple Smile

# 522
  • гр. София
По-добре Дж2 да се бяха захванали с някакви други проекти. Нещо по-добро. Свръха отдавна се изтърка откъм идеи, напълни се с големи пропуски откъм сценарий, всичко е съшито с бели конци, а на места даже е оставено несъшито. Трудно е да се поддържа един сериал на ниво толкова много сезони, затова трябва да се знае кога точно да се прекрати. Иначе се влачи, влачи и накрая остават едни бозави усещания от него. Бих предпочела да гледам актьорите в други филми. Накрая и Сам и Дийн ще се изтъркат като образи. Ще се размият, ще доскучаят на зрителя. И няма как да е иначе - вече сме гледали многократно едни и същи отношения между тях: единият загазва, другият се заема да го спаси, спасява го, братска прегръдка. Или: скарват се, дай си ми куклите, на си ти парцалките, няколко епизода са отделно, срещат се, сдобряват се, братска прегръдка. Или: единият е застрашен, другият в половин сезон му се обяснява как няма да го остави и как ще му помогне, накрая му помага, братска прегръдка. Отношенията между персонажите се изтъркаха, та чак се скъсаха още преди 2 сезона поне.
И аз като теб нямам никакви очаквания. Но пък и ме е яд като направят някоя откровена простотия.

# 523
  • В средата на времето
Трудно е да се поддържа един сериал на ниво толкова много сезони, затова трябва да се знае кога точно да се прекрати.

Възможно е, но трябва да е от типа на CSI примерно Simple Smile Там и 20 сезона да направят, няма омръзване.(поне за мен)

Аз много се надявам следващия сезон да е последен за сериала. Не искам, както си написала, да оставам с бозави усещания.
Иначе аз много им харесвам братските прегръдки... Grinning Heart Eyes

# 524
  • гр. София
Възможно е, но трябва да е от типа на CSI примерно Simple Smile

Така да. Но иначе става... каквото стана Свръха от един момент насам.

Нямам нищо против братските прегръдки, но да са с мярка, а не във всеки епизод едва ли не  ooooh! Няма братя, които на тия години толкова да се гушкат, независимо колко са близки.  Stop
Мъжете не правят така, те изразяват обич/радост/благодарност или каквото там, с тупване по гърба или рамото. Прегръдките са мнооого редки.

Аз много се надявам следващия сезон да е последен за сериала.

Амин!
Според мен трябваше още преди предния сезон да приключи.

Общи условия

Активация на акаунт