SUPERNATURAL: Tattoos, Spells, Sigils & Symbols

• 34 529
  • 728
  •   1
Отговори
# 540

Оооо ... Heart Eyes

И пак Grinning

# 541
Познахме какво правят изпитанията на Сам Peace .

"You used to read to me when I was little. I mean really little. From that old classics illustrated comic book, you remember that? "Knights Of The Round Table". It had all of King Arthur’s knights and they were all on the quest for the Holy Grail and I remember looking at this picture of Sir Galahad and he was kneeling and lights streaming over his face. And I remember thinking I could never go on a quest like that…"

# 542
Скрит текст:
Изгледах и аз  Mr. Green Наистина имаше много Сам в този епизод, но милият той, тези изпитания наистина му дойдоха в повече. Откъде да започна  Thinking Този лек за демони, какво ли ще се окаже, да не би да го дадът на Краули, това ще бъде голям смях  hahaha и какво ли очаква Сам след последното изпитание Rolling Eyes Относно Метатрон, очаквах да е по-готин, представях си го висок, снажен и мускулест гигант  Mr. Green , но с изключение на това много ми допадна идеята за Метатрон и за неговата роля във цялата история с плочите. Страшно ми е интересно всичко свързано с Архангели, Ангели мисля, че е време да прочета нещо по въпроса. Преди време тук бяхте дискутирали по тази тема, ако някой може да ми даде линк да прочета повече ще бъда благодарна  Hug И накрая, но не на последно място Кас , Кас, Кас  newsm44 толкова харесвам този Кастиел с неговият емблематичен шлифер и очуден поглед. Този Краули  bash щях да се гътна като извади плочата от Кас, но кой ми е виновен, че хапвам по-това време. Сцената не беше гадна, но в момента ми се гади и от най-малката капчица кръв.
Компенсация за дългият пост Mr. Green

Последна редакция: чт, 02 май 2013, 21:11 от Mystik

# 543
Промо снимки на финалният епизод 8.23
Скрит текст:

Сам изглежда ужасно Rolling Eyes

# 544
Supernatural - Clip Show Clip

Интересен беше епизода.Имаше изненадващи неща.Много ми хареса Кастиел.Не ми се иска все толкова страдащ да го виждам Сам.Не очаквах третото изпитание да е лекарство за демони.Може би с това лекарство демонът трябва да стане обикновена душа.Ще видим как ще го направят.

# 545
  • гр. София
Мистик, ето ти нещо мъничко от мен  Grinning

Цък!

Може и другаде да съм писала преди време, но за момента за това се сещам.

Ето и нещо вкратце по въпроса. Колкото да даде най-обща информация.

Последна редакция: сб, 04 май 2013, 08:40 от Зимна роза

# 546
Розе блогадря   bouquet
Весели празници момичета  Hug

# 547
  • Buffyworld
Нали Сам има в себе си демонска кръв ? Не може ли това лекарство върху него да го приложат ?

На мен също ми хареса много серията. Имам чувството че Краули и Наоми са били много близки навремето  Mr. Green

# 548
  • # супернатурална #
Много хубава серия  Laughing Чакам да свърши сезона и да си го изгледам целичкия, серийка след серийка, след серийка, след серийка...  smile3508

Сладурско

Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes

Търся едни снимки от снощи, на Падалекови, но не ги намирам. Обаче:

Благосклонна усмивка към благодарна фенка  Flutter

О, дАА  passifier

# 549
Джен е спечелила награда за филма си 'Hated'.Някой гледал ли го е?

Нали Сам има в себе си демонска кръв ? Не може ли това лекарство върху него да го приложат ?

Мисля, че Сам вече няма демонска кръв.Май като отиде в ада в края на 5 сезон се изчисти.Не съм много сигурна, но аз така мислех.От какво се пречиства Сам?Не разбрах от епизода в момента Сам има ли демонска кръв всъщност или не.

Нови снимки на семейство Падалеки.Колко е пораснал Томас.

http://fuckyeahgenevievecortese.tumblr.com/post/49528158407/gene … nevieve-jared-and

# 550
  • Buffyworld
Джени , и аз точно това не мога да си спомня .  newsm78 Какво стана с демонската blood  newsm78

# 551
Христос Воскресе!

И аз не си спомням за демонската кръв, но не мисля, че е толкова лесно да се изчисти от нея и тук предполагам идват тези изпитания, които  променят Сам, може би след последното той ще се изчисти от кръвтта.  newsm78 Всъщност и аз не разбрах какво точно променят тези изпитания у Сам

# 552
Ох колко са сладки двамата братя. Много хубави снимки. серията много ми хареса. Дийн един такъв грижовен, сам дано се оправи Hug А Краули, актьора  е прекрасен, обаче на него все ми идва да му бия една в мутрата #2gunfire и Кас разбира се че беше н аниво Mr. Green

# 553
  • # супернатурална #
Христос Воскресе!

Джени , и аз точно това не мога да си спомня .  newsm78 Какво стана с демонската blood  newsm78

Пречисти се от нея в момента, в който се озоваха от църквата на самолета, след като убиха Лилит. Така и не стана ясно кой ги спаси, Господ ли беше  newsm78

# 554
  • гр. София
Пречистил се е, но в последния епизод каза, че бил нечист. Че се чувствал нечист. Стори ми се, че не случайно наблягат на това.  Rolling Eyes Та като едното нищо ще трябва да пречиства себе си.

Христос воскресе!
Бъдете здрави и щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт