SUPERNATURAL: Tattoos, Spells, Sigils & Symbols

• 34 505
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Ами Джаред, с едва 8.35% #Puppy dog ...

# 601
то май всеки ден може да се гласува ?

# 602
Много хляб има докато стигне батко си hahaha hahaha hahaha.Аз за това викам дайте едно рамо на Дийн,че току виж Деймън го изпревари.И без друго наша Ленка е много напред  Mr. Green

# 603
Скрит текст:
Това предстои ли, минало ли е, защото не си го спомням, или съм сбъркала страницата  newsm78
имам чуството, че ще излезе от монитора  #Crazy
Mr. Green

# 604
И аз не го помня,значи предстои.Дийн как му танцува на очилата  Mr. Green smile3532 smile3532 smile3532

# 605
# 606
Знаех си  Whistling знаех си, че е било от първите сезони  Mr. Green
Благодяря  Hug  bouquet

# 607
Внимание! Процедурен въпрос! Joy
Няма да имам възможност да направя и пусна следващата тема, по-скоро няколко следващи Flutter ... Ако някой има идея, желание и възможност, моля   bouquet .

Последната идея, която имам записана е

Много прегръдки този сезон наистина, даже си помислих някоя от следващите теми да е посветена на прегръдките ако искате.

Джен, ако евентуално искаш ти да я направиш, ще помогна. Благодаря Hug .

# 608
Каква идея горе долу ?  newsm78

# 609
Ами аз не съм правила никога теми, но за всяко нещо си има първи път, така че ще се опитам.Последно следващата тема да е посветена на прегръдките в сериала така ли?
Импалка, ще съм ти благодарна да ми помогнеш.   bouquet

# 610
Добра идея сте замислили   bouquet

# 611
Успех и от мен и предварително благодаря за труда    bouquet
страшни пози  hahaha hahaha Дженсън със този черпак ме уби  Joy фотото след "черпака" Джаред  Blush Mr. Green
Да допълня smile3508 мръсен, потен местещ гуми  Crazy мррррррр Blush

# 612
Ами аз не съм правила никога теми, но за всяко нещо си има първи път, така че ще се опитам.Последно следващата тема да е посветена на прегръдките в сериала така ли?
Импалка, ще съм ти благодарна да ми помогнеш.   bouquet
Благодаря Hug Hug Hug . Пратих ти едно дълго и напоително ЛС Laughing .

Ех, Джаред, Джаред Heart Eyes .

Joy Joy Joy

# 613
8.23 "Sacrifice" Season Finale Promo

Предпоследният за сезона епизод ми хареса. Може би очаквах мааалко повече, но и така е добре.
Скрит текст:
В смисъл леко съшито ми се стори точно сега да открият записите и опитите на свещеника. Завръщането на Сара беше както можеше да се очаква - щях да се учудя, ако беше оцеляла Grinning . Сцените с нея, разговорът със Сам много ми харесаха. Абадон - класна и упорита гадина. Но не колкото Краули. Най-накрая, въпреки че обичам образа - според мен един от най-добрите в сериала - нямам търпение да го утрепят или обработят през последното изпитание Twisted Evil . Надявам се Сам да не е огъне и братята да успеят и в тази мисия. Заявката за основната линия на следващия сезон изглежда ясна - затваряне (и?) на Рая. Ще поживеем, ще видим Peace . Щото предпочитам да ме изненадат все пак Mr. Green .

# 614
Добро утро , ох ,изкушавам се да надникна под скрития текст на Импала ама трябва да устискам до довечера да си изгледам епизода  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт