Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява Денят на отворените врати в болница "Св. Анна"?
Кои са препоръчителните марки за слънцезащитна козметика за деца и възрастни с чувствителна кожа?
Какви са препоръките за избор на българско име за бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява Денят на отворените врати в болница "Св. Анна"?
-
Кои са препоръчителните марки за слънцезащитна козметика за деца и възрастни с чувствителна кожа?
-
Какви са препоръките за избор на българско име за бебе?
-
Какви са препоръките за уведомяване на работодателя за бременност и какви доказателства трябва да предостави работодателят?
-
Какви са препоръките за контракции по време на бременност?
има защо да ти се кара мъжа ти. Замисляла ли си се каква беля може да се направиш с тази вода?
Да, и аз сега с удоволствие ползвам бабин дом, да оставим малката събота и неделя и да отидем на някой купон/кръчма/планина. Явно само с малко бебе съм такъв цербер, дето ни приема, ни предава
Просто докторката (Врагалева) каза, че на всички дами над 35 лично тя препоръчва ехокг + ФМ Номер 3 (в 28 седмица) Напълно ясно си изяснихме, че няма абсолютно нищо тревижно на сърчицето. Аз я бях заподозряла в "бизнес", понеже прати и Пеперудката, но се оказа, че при Пеперудката просто не е могло да се види нищо от сърчицето. Видя ми се много сериозна и порядъчна жена докторката, в никакъв случай не създава паника и поводи за наплашване. Явно така си работи.
Аз съм решила да пазарувам големите неща (количка, креватче, матрак) от един магазин с/у МД. Казва се Дундьо (
Много е сладка, и все гледа да угоди на всички и успява