Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява Денят на отворените врати в болница "Св. Анна"?
Кои са препоръчителните марки за слънцезащитна козметика за деца и възрастни с чувствителна кожа?
Какви са препоръките за избор на българско име за бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява Денят на отворените врати в болница "Св. Анна"?
-
Кои са препоръчителните марки за слънцезащитна козметика за деца и възрастни с чувствителна кожа?
-
Какви са препоръките за избор на българско име за бебе?
-
Какви са препоръките за уведомяване на работодателя за бременност и какви доказателства трябва да предостави работодателят?
-
Какви са препоръките за контракции по време на бременност?
Здравейте мили дами - мами и от нас! Нова съм във форума и май...не съм сигурна дали пиша на правилното място. Радвам се, че съм част от вас всички заедно чакаме юлските си бебоченца!
Какво става с тези момичета?
Честно, и двамата сме смятай със събрани куфари. Но стискаме тук зъбки, още две, най-много три години ще постискаме. Че децата ми учат, в много добра среда са и ще е кофти да им спрем развитието точно сега. Но завършат ли, и те искат в чужбина да учат. А ние... след тях лекинко ще разперим криле и започваме нов живот, вечен меден месец нейде край чужбинските морета
/не съм луда
не трябва ли да е повече!?
Много обичам брошки
Ще чакам някой да ми закачи.
.И аз съм била навън и не ме кефи ,но пък тук вече стана нетърпимо, а не съм сама ,ще страдат и децата ми.