Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 46 ~

• 41 734
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Капризче, не съм те засичала скоро.Хубави дрешки!Нищо не ми говорят,ама са свежарски.Какво е посланието им?[/b]

Снежи  Hug  Hug  Hug. Дрешките са им от един филм казва се Свекървище  Mr. Green.Много любим филм Simple Smile
Скрит текст:
Малката е болничка и затова отсъствах.Борех се с температури  Sad, но Слава богу засега е по-добре. Много ми липсвахте  Heart Eyes

Капризче, всичко да остане зад гърба ви,да е минало/както казват комшиите/.А това "Свекървище" филм ли е?И на мен ми се гледа нещо ...

# 121
Хайде лека и от мен! Сладки сънища!

# 122
  • У Диспансера ...♥♥♥
еее завърнах се то без вас голяма скука бе,тука вече и за свекита почнахме да говорим аз за мойто 2 теми ще ми трябва да изпиша,такова злато като нея да не ти е в къщата направо,аз пък действам по следния начин пълен игнор и давам и пей сърце  Whistling Whistling Whistling

# 123
  • У Диспансера ...♥♥♥
Капризче, не съм те засичала скоро.Хубави дрешки!Нищо не ми говорят,ама са свежарски.Какво е посланието им?[/b]

Снежи  Hug  Hug  Hug. Дрешките са им от един филм казва се Свекървище  Mr. Green.Много любим филм Simple Smile
Скрит текст:
Малката е болничка и затова отсъствах.Борех се с температури  Sad, но Слава богу засега е по-добре. Много ми липсвахте  Heart Eyes

Капризче, всичко да остане зад гърба ви,да е минало/както казват комшиите/.А това "Свекървище" филм ли е?И на мен ми се гледа нещо ...

да филм е със Дженифър Лопес и Джейн Фонда много забавен ,снаха и свекърва се борят за вниманието на сина Joy

# 124
Здравейте, добър вечер на всички!
Дали вече не е късно да ви пожелая
Честит 8ми март мили момичета, майки, сестри, любими!
Бъдете здрави, весели и много усмихнати!

Много новини днес. Хазал мирна не стои, ама така и трябва. Млада е, хубава е - животът е пред нея. Пък и няма защо да се крие. Буни духовете яко!
Снежи,  Hug щоми те се гледа нещо
http://www.baglanfilmizle.com/ay-buyurken-uyuyamam-izle.html
Преди месец в нета някой каза, че го е гледал по тв. Е изръшках вс.програми  - не го намерих. Май е излъчен в Европа. Гледай го и да не разбираш, Хазал е прекрасна, а и др. актьори  - също, а имаше и клюкини ....

# 125
  • У Диспансера ...♥♥♥
пък относно на Хазалката нейните пази боже са направо то хайде сърце,душа а,ма малко от малко да приличат на нещо бе то тва е ужас направо,а за Гизем съмнявам се и аз да е истина никой няма да рискува филма си и да я вкара в него на едно място с Чаатай особено и след скандала с наркотиците не е кой знае каква актриса за да си рискуват проекта,ама ще поживеем и ще видим  Thinking Thinking Thinking     Joy Joy Joy   

# 126
а добър вечер и от мен  Hug
като ви чета за връзките на Хазал и по какви си пада като Халилчо,майтапа настрана ама това девойче да не вземе да се събере пък с него,та да видите тогава хаха ние ще сме в шок и ужас а наш Чачи директно се самоубива ритуално  Mr. Green

# 127
  • в подножието на планината

Неви, честит празник и на теб! Hug  Благодаря за филмчето и аз ще се опитам, когато имам свободно време да го изгледам...  bouquet

# 128
  • София
като ви чета за връзките на Хазал и по какви си пада като Халилчо,майтапа настрана ама това девойче да не вземе да се събере пък с него,та да видите тогава хаха ние ще сме в шок и ужас а наш Чачи директно се самоубива ритуално  Mr. Green

И си викат госпо'ице цял живот  Laughing

# 129
Неви, нерде си...и снощи отсъства...Честит празник и на теб!Бъди здрава и сбъдни мечтите си!!!

# 130
Момичета, това за Гизем е 99% партенка. Не бих се учудила тя самата да я пуснала по подобие на азерб. списание дето каза, че Чаги е първия мъж който така харесва /или нещо подобно/ Или пък е дело на някой от  тримата й фена, които гледам днеска се намесили в туитър в разговора на Хазал и Инчилай/лелята на Сахер и обидили Хазал на уруспия... Така че всяко споменаване на името на Гизем до това на Чаги си е само реклама.

А относно Ръза Коджаолу  интересен актьор е той. Винаги с кросиви жени /с изкл на Берил/Дзурлял, ама там не трая много/. Любопитно ми е също, че е дружка с Джан Бономо - той нали се водеше с Беррак/кашкавала за кратко. И сега и двамата са зарязали двете приятелки и миткат с Хазал. Вероятно обсъждат интелектуални теми Joy Joy

# 131

добър вечер  Hug

Mr. Green няма да си допаднат ама Халил и  Седеф ще са страшна комбайна  Joy

# 132
  • У Диспансера ...♥♥♥
                        за да  спите спокойно с дозата ни Joy Joy Joy

# 133
Снежи  bouquet Илде   bouquet
Празнувам от онзи ден още. Ама без вас мога ли - хич не.   mrstraetz  
Забелязвате ли обаче средата и приятелите на Хазал кои са и с какви движи Чаги  newsm78
Понякога това говори много. А ако си спомняте интервюто на Баръш/Левент през лятото, той каза, че съжалява Чаатай, който бил наистина много самотен и нямал никакви приятели. Затова били двамата на морето заедно.

# 134
От фейса...

Общи условия

Активация на акаунт