Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 46 ~

• 42 047
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • У Диспансера ...♥♥♥
Снежи  bouquet Илде   bouquet
Празнувам от онзи ден още. Ама без вас мога ли - хич не.   mrstraetz  
Забелязвате ли обаче средата и приятелите на Хазал кои са и с какви движи Чаги  newsm78
Понякога това говори много. А ако си спомняте интервюто на Баръш/Левент през лятото, той каза, че съжалява Чаатай, който бил наистина много самотен и нямал никакви приятели. Затова били двамата на морето заедно.
   ние веднага ще му станем,от приятелки няма да може да се отърве Joy Joy Joy

# 136
НадуФка   bouquet Hug

# 137
  • София
...А ако си спомняте интервюто на Баръш/Левент през лятото, той каза, че съжалява Чаатай, който бил наистина много самотен и нямал никакви приятели. Затова били двамата на морето заедно.

Това не мога да го повярвам. Чаатай и самотен  newsm78

Можеш ли малко по-подробно да обясниш за средата им на общуване, че не съм следила новините досега и ми стана интересно, а аз самата съм си изградила мнение, което се припокрива с твоето  Peace

# 138
а добър вечер и от мен  Hug
като ви чета за връзките на Хазал и по какви си пада като Халилчо,майтапа настрана ама това девойче да не вземе да се събере пък с него,та да видите тогава хаха ние ще сме в шок и ужас а наш Чачи директно се самоубива ритуално  Mr. Green

добър вечер  Hug

Mr. Green няма да си допаднат ама Халил и  Седеф ще са страшна комбайна  Joy
защо не,момчето е добра партия,умен,работлив и е нейн тип малко неугледен Simple Smile а Седеф я гледах на снимки с Емре Коч и тези нещо ме съмняват двамцата да знаете  Rolling Eyes

# 139
Според мене, на Чаги нешо му куца комуникацията или е много смотан. Дори брат му има туитър, както и почти всички нормални известни хора. Ми той Барак О Бама има такъв. Кво се кипри толко тоя Чаги. Още в началото, когато въобще никой не подозираше за съществуването му, казваше че няма фейс и туитър - е защо, какво толкова, абсолютно неуважение към фенките. Не казвам да товари туитър като Гизем с всяка своя крачка и цигара дето изпушва, ама като вижда ,че има интерес - ми пусни нещо, кво чакаш другите като секретарки да пускат твои снимки. Тю

# 140
Неви, радвам се за теб.Така трябва...граби с пълни шепи от живота!Преди няколко дни бях попаднала на нещо за Хазал и го споделих.Беше точно за вкуса й към мъжете.Тя казва,че хубавите мъже,не са истински...не са красиви душевно или нешо в тоя дух/цитирам по памет/...

# 141
Very89 , май само шъ са съмняваме. Емре наскоро в интервю каза, че сърцето му е свободно.

# 142
  • У Диспансера ...♥♥♥
според мен това е тактика за да има повече истерия около него и да се пази интереса и ето че има успех ние чак турски почнахме да понаучаваме за да не изтървем някоя новина за него Party

# 143
  • У Диспансера ...♥♥♥
Very89 , май само шъ са съмняваме. Емре наскоро в интервю каза, че сърцето му е свободно.
  кой е тоя че сега не се сещам пък ми е познато това име newsm78

# 144
  • в подножието на планината
Чаги да вземе да си хване една нормална приятелка, та да преценим що за вкус има момчето, ама като казвам "нормална" това означава без разните там Абли и Кашкавалки... Rolling Eyes

Лека нощ, момичета! Hug

# 145
Снежи, зарежи тая работа за вкуса. Като те удари сляпата неделя - пиши го бегало. Аз цял живот харесвам мургави и къдрокоси мъже, италиански тип, а като видиш мъжа ми - нищо общо с бялата мечка. Ни къдрав, ни мургав, ни италианец  Joy
То и на Чаги прочетохме за вкусовете, обаче помниш ли в средата на 2-ри сезон го хванаха с Баръш след сета и го питат защо е казал, че харесва зрели жени /намекват за Гюненча/, а той свири отбой - вика :" Неее, аз исках да кажа жени, които се държат зряло, а не зрели жени" ха де, кой се държи зряло около него, ми само Хазал хахаха

# 146
Ирка, Емре - Явуз.
Звезде, лека нощ и спокойни сънища.
Мишенце, не те разбирам точно, какво да уточня. В смисъл - това интервю на Баръш го има  в ютюб, казва, че чаатай е много самотен, наистина.

# 147
А коя е Седеф...нещо ми изфиряса от главата.Неви, ще гледам филма през почивните дни...благодаря ти!
Дани, незнам дали си още тук,но премяната и авчето са ти убиец... smile3508

Огледален свят/Adını Feriha Koydum/-Сериал
От другата седмица ще се излъчват по 3 епизода на "Огледален свят" - от Понеделник до Сряда от 20:00 часа!

Дали е вярно  newsm78

# 148
  кой е тоя че сега не се сещам пък ми е познато това име newsm78
Явуз е това Ирче Simple Smile
Неви възможно е,то от 1-2 снимки няма как да се каже с точност дали има нещо,но преди не ги бях виждала никъде заедно и изведнъж бам гушнати в някакво заведение май беше. Чудничко

# 149
Very89, това не беше ли на РД на Дениз/Санем, оттам има такива снимки май.

Общи условия

Активация на акаунт