Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 46 ~

• 42 083
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Ама лягайте вече,че не се трае...да не ви изпусна,а утре ще се справя,естествено.Спокойни сънища!

# 181
Леле какви 8-мартенски купони, гледай ти какви интересни разговори съм изпуснала!!!!! Но ще наваксвам утре!
Лека нощ!

# 182
  • на вълнолома
моето свеки в началото беше като злато...ама после се оказа тенеке бабаит...луда #Crazy
hahhaha Joy душата на компанията си май,при мен беше обратното-ама кел файда сега а

# 183
  • на вълнолома
Добро утро,как беше купона снощи Grinning, знам че тук поствате само за ОС клипчета,но аз искам да ви поздравя всички с тази песничка-любимата на малкия,много и се кефи а и мен ме зарежда мн положително,надявам се и при вас да се получи така,радвам се че попаднах тук при вас-така не съм разтоварвала Joy от доста време Simple Smile Hug  bouquetстрахотни момичетаhttp://tekstove.info/browse.php?id=4095

# 184
Добро утро  Hug

# 185
Гюн айдън!!!
Опасявам се, че вчера сигурно сте попрекалили с купона за това да ви поразсъня с тоя хубавец. Айде стига Чаги да не е пък най-красивия!!!!! Crazy

newsm48 newsm48

# 186
Добро утроооооооо,аз укапах рано снощи  Rolling Eyes,ама исках да мине тоз 8ми по-бързо

кафенце мафенце искате ли?

хохохо

Неви,Снежи,Ирка,Дани снощи сме ги нищели едни  newsm78,ама има резоон сякаш в това,Чаатай бе представен като ЕМИР пред публиката...доста често се размива границата с реалния човек и екранния образ,няма какво да се лъжем,не е ЕМИР..нормално е да е притеснителен,затворен,да заеква и да няма духа на СУперЕМИР....ама чак самотен-макар че май смао с колеги го засичаме по снимки,да не се е надул прекалено newsm78 newsm78 newsm78 ......чака ме знам аз..... Mr. Green,Хазал....е друга манджа,буквално,да се радва че е играл толкова време близо до нея това ще му е-НЕ ВВЯРВАМ ДА ИМАТ/ИМАЛИ НЕЩО...абсурд Naughty...залитнал е,но тя НЕ

# 187
Иве какъв е този розов прилеп дето си публикувала хаха  Mr. Green

# 188
Добро утро  Hug Hug Hug
Благодаря за кафенцата и закуските  Hug
Емко ни е приготвил закуска,да ви е сладко  Simple Smile

Ивка не знам,той сам каза в интервю,че героя и характера му имат много прилики,чувствителен,обидчив,той каза ,че ако има проблем би набил човека и си тръгнал,човек който скача на бой ме съмнява да  е притеснителен.

нормално е сега славата го е главозамаяла и не знае ,че не трябва да допуски всички до себе си ,но ще се научи.Самотен също ме съмнява,по-скоро не са правилнитте приятели до него...

трябва да движи с такива хота,че  да се научи и пред камери да е по отпуснат и да не ги рязва веднага журналистие,ами да е дискретен.

# 189
Здравейте  Hug ама да не си помислите,че сега ставам не аз още не съм си лягала  Joy

# 190
защо ви е странно че е самотен то повечето звезди са самотни.  може наистина да няма приятели,то когато станеш известен разбираш много бързо кой какъв е,а и тези от сериала бих казала че са просто добри приятели Simple Smile

# 191
Добро утро!  

# 192
Добро утро и от мен Hug! Тази седмица ще разчитам на Вас да се осведомявам за това какво се случва в сериите, които предстои да се излъчат по БТВ. Надявам се, че няма да изписвате по една тема на ден, че с мобилния интернет, с който ще разполагам, надали ще смогна да Ви догоня Grinning Хубав ден Ви желая  bouquet!
Скрит текст:
За съжаление, вероятно няма да мога да гледам, тъй-като се налага да влезем за няколко дни в Пирогов с дребосъка, но ще се постарая да наваксам като се приберем вкъщи. Стискайте палци всичко да мине гладко и безпроблемно.

# 193
Добро утро, момичета Hug
Днес празнуват имен ден: Младен, Младенka, Денка, Дечо, Дешка така че  newsm51
а също е и
Скрит текст:
"В съботния ден срещу Неделя Месопустна (Месни заговезни) всички българи извършват помен в чест на мъртвите на голямата Задушница преди Великия пост. Или, както името "Задушница" показва, това е ден за възпоменаване на душите на починалите".

# 194
martikom, добро утро  Hug
Скрит текст:
Дано  всичко да мине безпроблемно и по-бързо да оздравеете  Hug , а сериите сега ,ако имаш време можеш да ги прегледаш на бързо или после,важното е да се оправите бързо  Hug

Общи условия

Активация на акаунт