Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 46 ~

• 42 107
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • София
OOO момичета, добро утро!
Гледам оживели сте след снощния празник Simple Smile, обсъждате пак Чагитко, значи сте във форма Simple Smile
Аз преди малко ставам и веднага се записвам да следя Simple Smile.
Приятен и слънчев уикенд от мен!

# 196
# 197
този мъж ,който няма да го показват,а една жена ще извика Зехра да чисти в дома му е някакъв бивш на Зехра ,нали ? в смисъл стара любов,нямала е друг брак,нали

# 198
  • Някъде там
 Добро утро  Hug
Благодаря за хубавите кафенца и закуски   bouquet
Скрит текст:
За съжаление, вероятно няма да мога да гледам, тъй-като се налага да влезем за няколко дни в Пирогов с дребосъка, но ще се постарая да наваксам като се приберем вкъщи. Стискайте палци всичко да мине гладко и безпроблемно.
Дано всичко да мине бързо с дребосъка  Hug.Като знам каква мизерия е в тези болници и лошо ми става иначе сме европейска държава да бе да само сме помирисали Европа  Sad

Снежи Когато имаш време гледай филма много е забавен  Mr. Green

Честито на именнците днес   bouquet

Скрит текст:
При нас сега и майка ми се тръшна пуууу  ooooh!.Писна ми от вируси  Close.

Ставам до после красавици  Hug

# 199
     Добро утро,мили момичета!Настроението е много ведро в темата.Аз почти не пиша ,но не пропускам и една страница от темата.Просто немога да си представя деня ако не ви прочета HugНадуфка хиляди благодарности  Hug Hug Hugза дадените линкове за сваляне на преведените серии.Имам една много голяма молба Praynig Praynig Praynig ако не те затруднява има линкове ,които не завършват аvi  и не мога да ги отворя/то в интерес на истината не съм и толкова грамотна Rolling Eyes/ та ако има възможност да се отварят с аvi.Благодаря .

# 200
# 201
petia62,защо не можеш да ги отвориш и flv,mp4,avi,wmv се отварят с всички плеъри,с какъв плеър си и какво ти изписва ?

# 202
  • Някъде там

Леле какви хубави мекички мммммм   chef Релаксче  Hug

# 203
Добро утро милинки моички
Ренка ловим те душо  Heart Eyes
Снощи се спукахме от смях, ядене и пиене ии като им показах Чаги на дружките и те еее ма той малък беее, викам я да го ду....те кво кат е малък пииии
Та тъй обявиха ме отново за луда, нищо ново под слънцето винаги съм била и като се прибрах Чаги вече бе напуснал след полунощ покоите на Ива и  ме чака  Mr. Green , за днес сме планували плаж времето е хубаво и ще се отдадем максимално един на друг  Heart Eyes

Тук го питам с мен ли си и отговора е

Айде до довечера аз ще се завърна при вас да разказвам как ни е минал деня  , а той ще отива за риба  Laughing

# 204

Леле какви хубави мекички мммммм   chef Релаксче  Hug
  Hug  хапвайте да ви е сладко  Peace

# 205
Добро утро компанията... Hug Hug Hug

Който не е станал да става, че иначе го чака ей туй:

# 206
Ренате,а който не е спал какво го чака  Mr. Green

# 207
Аз отивам да спя, а вие не дивейте много ....
 Joy Joy Joy Joy

# 208
Добро утро, момичета и от мен  Hug!
Ренка, хиляди благодарности за страхотнате тема   bouquet Hug  Heart Eyes както винаги - клипчето, снимките. Момичета пак сте се равихрели!  Party Много бодро настроение имате. Обсъжда те пак Чаги и неговото обкръжение, значи сте във форма, и аз се редя за негова приятелка  Joy Joy къде без мен   Heart Eyes
Хубав и слънчев ден от мен, до после.  Hug Да се надявам, че няма да изпишете темата, че няма да мога да ви насмогна  Peace

много хубава песен мога да я слушам и слушам без да ми омръзне  Laughing

Музиката в сериала е подбрана страхотно, вълнуваща, заинтригуваща, нежна, побъркваща, перфетно подбрана за всеки момент, подсказваща какво ще се случи.... newsm44 newsm68

Последна редакция: сб, 09 мар 2013, 10:50 от skakalinka

# 209
Добър Ви ден Hug и благодаря за закуските и кафетата.
На болните пожелавам скорошно оздравяване.
Не съм я виждала досега тази му снимка. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт