Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 46 ~

• 42 109
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • на вълнолома
Добро утро милинки моички
Ренка ловим те душо  Heart Eyes
Снощи се спукахме от смях, ядене и пиене ии като им показах Чаги на дружките и те еее ма той малък беее, викам я да го ду....те кво кат е малък пииии
Та тъй обявиха ме отново за луда, нищо ново под слънцето винаги съм била и като се прибрах Чаги вече бе напуснал след полунощ покоите на Ива и  ме чака  Mr. Green , за днес сме планували плаж времето е хубаво и ще се отдадем максимално един на друг  Heart Eyes

Тук го питам с мен ли си и отговора е

Joy Joy Joy Joyкак ви идват момичета бисерите  bouquet

Айде до довечера аз ще се завърна при вас да разказвам как ни е минал деня  , а той ще отива за риба  Laughing

# 211
  • на вълнолома
купона снощи е бил на макс,щом няма никой
искам само да ви споделя,че на мен Корай ми е много симпатичен,обаче с тез криви зъби мъ и страх да ни мъ захапи кат му пускам език Cry

# 212
  • в подножието на планината
Добър ден! Hug

Благодаря за кафенцата и закуските!  bouquet  bouquet  bouquet

martikom, дано всичко да мине безпроблемно с мъничето ти... Hug

Хубав ден, момичета!

# 213
Danniitto благодаря ,мила за отговора.Отварям с медия класик.Всъщност не ми се отварят отделни части от сериите тези които завършват със srt и ми изписва ,че файла е разширен ,което не съответства на формата на файла и може да доведе до неочаквано поведение.Каквото и да значи това не го разбирам .

# 214
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте,милички Hug
Вчера не можах да ви честитя празника както трябва.Пожелавам ви да сте живи и здрави, много обичани и силни и винаги да дарявате близките си с усмивка

Вчера изцяло съм ви изпуснах,че по задачи през деня,вечерта малко женсо парти-клюкарник  Mr. Green И днеска пак съм по задачи,но ще се постарая да ви видя какви сте ги свършили.
Рени,много хубава тема newsm51

# 215
petia62, разширение ''srt'' e файла със субтитри,явно media player clasic не го разпознава,пробвай с друг плеър маркираш видео файла и ''srt'' и трябва да тръгне.

# 216

Последна редакция: сб, 09 мар 2013, 12:54 от Neidjal

# 217
Сега ще пуснем много важна анкета..
Нека всеки си изкаже мнението по нея

Много важно !!!

хайде да отговорим за да и помогнем в избора  Mr. Green

# 218
  • Pleven, Bulgaria
Сега ще пуснем много важна анкета..
Нека всеки си изкаже мнението по нея

Много важно !!!

хайде да отговорим за да и помогнем в избора  Mr. Green

Тука вече ме затрудниха,може да има разногласия hahaha

# 219
Здравейте, момичета.  wavey
Благодаря за всички закуски, кафенца, снимки и т.н.  Hug
Бързо оздравяване на всички боледуващи. Грипът скоро ще отмине (надявам се).  Peace
Насладете се на хубавото време.   Nature Sun With Face

# 220
  • У Диспансера ...♥♥♥
Здравейте и от мен Невракова и anilevI значи още не сте станали и го грабнахте това момче от една та другата на плаж го води аааа ама поне разказвайте че да не се чувстваме ощетени Hug Hug Hug

# 221
Ирка е права. yes И без това ние едва ли някога ще се доберем до Чаги, поне ни разказвайте как си прекарвате в неговата компания.  Laughing

# 222
  • У Диспансера ...♥♥♥
    и аз да се отсрамя с тия кафенца,закуски мерси много,нещо лекичко и сладичко     с по 1 следобедно кафенце Hug Hug Hug

# 223
  • У Диспансера ...♥♥♥

Whistling Whistling Whistling

# 224
Ирка,  Hug мерсии.
Нещичко и от мен:

Общи условия

Активация на акаунт