Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 46 ~

• 42 115
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • в подножието на планината
Ирка, Hug Рая,  Hug благодаря за вкусотийките!  bouquet  bouquet  bouquet

На рождения ден на Емир Фериха беше много готина... Heart Eyes

И ФЕмир... Heart Eyes

# 226
  • У Диспансера ...♥♥♥
оххх мерси  littlexsecrets    с тия изкушения другите ще ходят на плаж ние ще чакаме да разказват,трябва да влизаме във форма ,отивам се поизпотя аз малко трябва сме във форма че току виж дошъл Емко Joy Joy Joy              

# 227

Рая,Ирка благодаря Ви за вкусотийте  Hug Hug Hug

# 228
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ирка, Hug Рая,  Hug благодаря за вкусотийките!  bouquet  bouquet  bouquet

На рождения ден на Емир Фериха беше много готина... Heart Eyes

И ФЕмир... Heart Eyes

да беше наистина много интересно тя как си направи сама такава прическа,и после край до там бяхме с прически гримове,после се ожениха и тя се запустна и надебеля и все раздърпана ходеше Joy Joy Joy

# 229
Опи...нашето с Ча не е за разказванееееее...за нас няма сън ....вече едва издържм....хахахха хубаво че е през ден Mr. Green Mr. Green Mr. Green,а той милия в неделя щял да спи само,никаква риба...АНито да не се надява много бил неразположен днес  Joy Joy Joy Joy Joy

Времето е прекрасно при нас разходихме се преди обяда,аз намазах пак подаръци....толкова съм доволна,МНОГО МЕ ОБИЧАТ МОИТЕ МЪЖЕ БЕЕЕЕЕ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,получих си желания подарък...нали знаете,имам и орхидея....каквато исках и още и ощеееее
подобна

Flutter,Ча искал пък кола да ми подарява,че много имал,и да пътувам и аз до ТР  Crazy,направо вече незная какво да правя Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 230
Звезде,  Hug и на мен Фериха много ми хареса на рождения ден на Емир.  Heart Eyes
Ирка,  Hug права си, трябва да сме във форма. Може наистина Ани и Ивето да ни го доведат, в което дълбоко се съмнявам  Whistling , но все пак..  Laughing
Дани,  Hug много хубав клип.
Иве,  Hug ама наистина много те обичат твоите мъже, голяма си щастливка, да знаеш.  Peace Laughing

# 231
# 232
  • У Диспансера ...♥♥♥
разкошна ти е орхидеята и аз много ги харесвам ама съм чувала че са много капризни,а относно Чагитко изнаглявате вече не стига че го преуморявате ами и подаръци взе да прави вече сигурно бялото bmw ще ти подарява че него не го харесвал много ,а mercedesa го даде на мен той затова с джипа се разхожда сега Joy Joy Joy

# 233
Икра какво тренираш?

леле фантаст номер едно съм нали Mr. Green,жива да ме оплаче човек....има един лаф,хората с развита фантазия са си самодостатъчни,не им е нужен алкохол за да са като пияни,компания за да се забавляват и само им дай муза.....могат да напишат роман.Аз ви казах как свърши АФК...няма АФКПЕ,ПЕ или блябля....намачкаха се яко...родиха си чаве и до фара на крайбрежната прегърнати гледаха залеза и се смееха на инатлъците си Heart Eyes

Скрит текст:
като малка съм писала много истории,дори награди имах...ех спомени Mr. Green

# 234
Оп, оп, кака се появи.
Значи казваш Иве, че получи всички твои желани подаръци, хммммм, ми честито тогава. Вземай колата от Чагитко и хич не му мисли. Joy
Рая, Ирка, мерси за вкусотийките. Heart Eyes

# 235
  • У Диспансера ...♥♥♥

гръцко със любимците ни разкош направо Hug Hug

# 236
  • в подножието на планината

Иве, да са ти честити подаръците... Hug само се чудя с какво си заслужила подаръка от Чаги... newsm78 Joy

Наде, Hug

# 237
# 238
  • У Диспансера ...♥♥♥
Икра какво тренираш?

леле фантаст номер едно съм нали Mr. Green,жива да ме оплаче човек....има един лаф,хората с развита фантазия са си самодостатъчни,не им е нужен алкохол за да са като пияни,компания за да се забавляват и само им дай муза.....могат да напишат роман.Аз ви казах как свърши АФК...няма АФКПЕ,ПЕ или блябля....намачкаха се яко...родиха си чаве и до фара на крайбрежната прегърнати гледаха залеза и се смееха на инатлъците си Heart Eyes

Скрит текст:
като малка съм писала много истории,дори награди имах...ех спомени Mr. Green
  фитнесче,пътека със тежести за всяка част на тялото,така че Чгитко ако ми  падне да няма мърдане  smile3532 smile3532 smile3532

# 239
Добро утро  Hug вземам си от кафето

Общи условия

Активация на акаунт