Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 46 ~

• 42 054
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
ето ви ги - да не се чудите кой кой Simple Smile иначе на мен ми допадат двамката,отиват си,но Седеф май се е барнала нещо много променена ми изглежда

# 151
Снежи, зарежи тая работа за вкуса. Като те удари сляпата неделя - пиши го бегало. Аз цял живот харесвам мургави и къдрокоси мъже, италиански тип, а като видиш мъжа ми - нищо общо с бялата мечка. Ни къдрав, ни мургав, ни италианец  Joy
То и на Чаги прочетохме за вкусовете, обаче помниш ли в средата на 2-ри сезон го хванаха с Баръш след сета и го питат защо е казал, че харесва зрели жени /намекват за Гюненча/, а той свири отбой - вика :" Неее, аз исках да кажа жени, които се държат зряло, а не зрели жени" ха де, кой се държи зряло около него, ми само Хазал хахаха

Така си е.Хазалчето е умна,а и маман й е голяма опора и учител.Ще видим...
Звезде, лека!

# 152
Снежи,  дано е вярно, прави точно 1 оригинален епизод. Предполагам, че през лятото ще пуснат 2ри сезон по войото, да се напапкат и евентуално в късната есен може и по тв.

# 153
Very89, това не беше ли на РД на Дениз/Санем, оттам има такива снимки май.
ооо незнам,видях че е качена някъде преди месец,а за рд-то на Дениз не съм виждала снимки освен 1-2 от профил на Корай

# 154
  • У Диспансера ...♥♥♥
ето ви ги - да не се чудите кой кой Simple Smile иначе на мен ми допадат двамката,отиват си,но Седеф май се е барнала нещо много променена ми изглежда

да в носа малко ми се струва и в скулите,да ходят си да се взимат двамката Joy

# 155
ООО Седефката е минала под ножа 100%, въпреки че го отрече. Личи си и то много. Издърпала си е устата и очите нагоре. Разликата е фрапантна - преди устата й беше надолу като на риба. Обаче си имаше чар, що ги правят тия работи и се тормозят. Да не би сега да я търсят повече - все тая.

# 156
  • У Диспансера ...♥♥♥
              Хайде лека и от мен душици,до утре аз гости ще имам ама пак ще седна тук да не изтърва нещо Joy Joy Joy

# 157
ооо незнам,видях че е качена някъде преди месец,а за рд-то на Дениз не съм виждала снимки освен 1-2 от профил на Корай

Абе,Пиги,бе...ей,че съм...Те по тия сбирки си купонясват и е съвсем нормално/като нас/,та от там не можем да си правим изводи,ама ако се харесват,да се вземат  hahaha Joy hahaha ,въпреки,че ще ми е мъчно за Явузчо...симпатичен ми е!

# 158
Неее, аз исках да кажа жени, които се държат зряло, а не зрели жени" ха де, кой се държи зряло около него, ми само Хазал хахаха

за да опита да замаже пак се изпусна  Laughing

Снежи,, благодаря ама ава ми писва,ударили са 1-2   Laughing за да изиграя сцените сигурно

Седеф е Джансу.

# 159

има нещо,но носа си е същия според мен,друго ще да е:) ее на този чудесен сериал само един му е кусура,че не събра нито една двойка значи тцтцтц

# 160
Снежи, ама нищо не коментираш за новите снимки на Хазал, за втори път е с тоя Реза /поне на снимка/ а иначе може и повече /сакън/ Даже на премиерата, на която бяха заедно, са седяли един до друг бррррр

# 161
Danniitto, ъхъ  и понеже не може и да замазва, избяга директно от прякото предаване с Хазал. Мале колко страшна е тая Хазал и какви са вълци феновете. Много ме е яд.

# 162
  • У Диспансера ...♥♥♥
Неее, аз исках да кажа жени, които се държат зряло, а не зрели жени" ха де, кой се държи зряло около него, ми само Хазал хахаха

за да опита да замаже пак се изпусна  Laughing

Снежи,, благодаря ама ава ми писва,ударили са 1-2   Laughing за да изиграя сцените сигурно

Седеф е Джансу.
       ми как няма да се опита да замаже Хазалката с тия зрели жени кой знае колко чаши и чинии е изпочупила и той веднага ама аз това онова абе ей ние между редовете четем къде ни търсиш нас Joy Joy Joy

# 163

Абе,Пиги,бе...ей,че съм...Те по тия сбирки си купонясват и е съвсем нормално/като нас/,та от там не можем да си правим изводи,ама ако се харесват,да се вземат  hahaha Joy hahaha ,въпреки,че ще ми е мъчно за Явузчо...симпатичен ми е!
И аз много си го харесвах,супер забавен ми беше хах мафиот трепач  Mr. Green ама то любовта не пита,нека поне те да се вземат  Praynig

# 164
  • У Диспансера ...♥♥♥

има нещо,но носа си е същия според мен,друго ще да е:) ее на този чудесен сериал само един му е кусура,че не събра нито една двойка значи тцтцтц
  и да е събрала те големи тайни страшна работа,да не можем и ние да им се порадваме каквото крият пуууу агенти от държавна сигурност все едно са Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт