Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 46 ~

• 42 068
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Цитат
на този чудесен сериал само един му е кусура,че не събра нито една двойка значи тцтцтц
И аз това се чудя, Анджи и Брад се вземаха за два месеца снимки, наще за 2 години не се наканиха ееее, в др. сериали се ожениха и разведоха даже, тю  Ама Чаги като много знае, сега да лапа мухите. Щото тъй като е далече още от Ал Пачино, си е баш влюбен мъж. Хич да не ме убеждават, че в ПЕ трябвало да бъде такъв-онакъв с Гизем, беше си баш както трябва - никакъв. И такъв щеше да си остане, дори ако бяха снимали още 100 епизода. Joy За съжаление нямам доказателства.

# 166
Цитат
на този чудесен сериал само един му е кусура,че не събра нито една двойка значи тцтцтц
И аз това се чудя, Анджи и Брад се вземаха за два месеца снимки, наще за 2 години не се наканиха ееее, в др. сериали се ожениха и разведоха даже, тю  Ама Чаги като много знае, сега да лапа мухите. Щото тъй като е далече още от Ал Пачино, си е баш влюбен мъж. Хич да не ме убеждават, че в ПЕ трябвало да бъде такъв-онакъв с Гизем, беше си баш както трябва - никакъв. И такъв щеше да си остане, дори ако бяха снимали още 100 епизода. Joy За съжаление нямам доказателства.
днес споменах нещо и Тайлът Кини,е това момченце пък снима с Лейди Гага клип и се гаджосаха вече 2 години,от пустия му клип дето е 4-5 минути и дали има за седмица да е сниман,даже му е много,а тия ми се влачат като охлюви 2 години еее изнервят ме вече

# 167

ми как няма да се опита да замаже Хазалката с тия зрели жени кой знае колко чаши и чинии е изпочупила и той веднага ама аз това онова абе ей ние между редовете четем къде ни търсиш нас Joy Joy Joy

не знам ама си мисля ,че той се притесни ,като чу името по телефона Хазал  и ако са заедно сигурно няма да може и дума да каже,пак ще е разсеян  Mr. Green

тя Хазал трябва да му е обидена,че не се съгласи за предаването,Чаги не е ли на ясно,че така повече бие на очи Laughing

# 168
Е той нали Чаги каза, че не вярва в любовта от пръв поглед, а от втори. Затова му трябваше повече време, ама май изпусна момента....

Момичета и аз ще ви пожелая лека нощ, щото купоните ми дойдоха в повече. До утре!

# 169
Неви, какво да коментирам...всичко е пунт и пластика.Ти знаеш най-добре какво мисля.Не за в "ефир".Поживьом...увидим.../както казват руснаците/.

# 170
ОО, не само се притесни, а направо запецна, дори не чу веднага, че е друга Хазал, замръзна просто. Същото беше и в предаването на Саба - там даваха кадри от АФК и с Хазал, еее погледът му беше - един път и как само се усмихна нежно...

# 171
Лека Неви  Hug

# 172

ми как няма да се опита да замаже Хазалката с тия зрели жени кой знае колко чаши и чинии е изпочупила и той веднага ама аз това онова абе ей ние между редовете четем къде ни търсиш нас Joy Joy Joy

не знам ама си мисля ,че той се притесни ,като чу името по телефона Хазал  и ако са заедно сигурно няма да може и дума да каже,пак ще е разсеян  Mr. Green

тя Хазал трябва да му е обидена,че не се съгласи за предаването,Чаги не е ли на ясно,че така повече бие на очи Laughing

Дани, те ако са заедно,то всичко е било обмислено и отказа му е бил режисиран.
Неви, лека!

# 173
Снежи, а нямаш ли усещането, че тя се кефи на ситуацията. Виж как се усмихва под мустак на снимките. Но аз отначало се притесних, щото фейсът пишеше, че тоя път няма туит от Хазал както преди за Умут Курт. Обаче после видях, че самият Реза е казал /тя нали го е държала под ръка и го е пуснала/ "Още не е каквото изглежда и си мислите" та си отдъхнах, ама пак не е сигурно.
Да не прави тя демонстрации някакви  newsm78 newsm78

# 174
Честно казано и аз се филмирах и чета само м/у редовете, спретнала съм една теория, ама да видим...щото те много лъжат, та трябва да засичаш от сто места...

# 175
Неви, тя има приятели,успяла е,има среда...нормално е да купонясва.Видя ли с каква тайфа е...отбор юнаци.И аз лягам,че след малко ще ставам за работа .До утре вечер!Лека!

# 176
Лека, Снежи  newsm46

# 177
Честно казано и аз се филмирах и чета само м/у редовете, спретнала съм една теория, ама да видим...щото те много лъжат, та трябва да засичаш от сто места...

Еее...не е честно.Поне с мен я сподели.Може да те допълня с нещо. hahaha hahaha hahaha

# 178
Снежи,аз имах предвид ако участват заедно в предавале,особено ако е при Беяз няма как да не зададе смущаваши въпроси

Лека нощ  Hug

Неви,да видях как замръзна  Laughing и тая разсеяност при обаждането,после го спука водещия от бъзици,а той не можа да са овладее  Laughingа с Хазал хич няма да чуе въпроса  Laughing доббре ще е да е тя да овладява положението

# 179
Снежи, знаеш, че забавям, ама не забравям, ти ще си ми редакторът. Лека и до утре.

Общи условия

Активация на акаунт