Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 46 ~

• 41 762
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
добре си си ти Ани ама и аз не се оплаквам от Баръш Simple Smile как ни  събрахте джентълмен и госпоИца,страшни сте с Чачи,а аз го знам че е малко кат него си,с една не може пък и да вземе да му забранява нещо ауууу това не е той хаха

# 436
От лятото в Чешме.

С Баръш/Левент изчезнаха на друго място след кашкавалената афера, ето и снимки, но и там го откриха. Joy

# 437
Момичета, аз пък Фърат Челик го харесвам, мъжествен е и секси. Както споменах и преди 2-3 стр вярно ги спрягаха лятоска с Хазал, щото били много близки на сета.

# 438
Hazal & cagatay са толкова интимно ♥ толкова, колкото в техните сцени заедно ♥ ... за типичен пример те пиеха от една и съща бутилка с вода и в тази конкретна сцена на епизод 37 те пушеха същата цигара ♥ ♥ ♥ ♥ .... Не е чудно, видяхме и се чувствах толкова много страст и химията между тях ♥ ... Аз се моля всеки ден, за да ги види заедно в нова серия INSHALLAH: "" "" D безкрайните ни FEMIR ASK ♥

Аз контактувам със съмишленици.И те нищят Фемир като нас... smile3508

И турския коменра с Гуги...
Hazal преди целува сцена толкова объркана, защото дори и черен воал покриваше тяхното училище е последвано около доста Simple Smile))

Знаеш, че винаги целува ръцете на Chagatai Hazal boynundaymış ръка там Simple Smile)))))))

Cagatay съхраняват тази снимка на врата, а след това да се боря Hazal каза Simple Smile))

Това беше наистина удар на Chagatai Simple Smile))

# 439
Наздраве Снежи, мойто момче каза че си му любимка

# 440
Още снимки от Чешме.

Скрит текст:

# 441
Момичета, аз пък Фърат Челик го харесвам, мъжествен е и секси. Както споменах и преди 2-3 стр вярно ги спрягаха лятоска с Хазал, щото били много близки на сета.

Не ми допада излъчването му, едно такова студено и едни кофти стъклени очи. Rolling Eyes
Снежи, спомням си тези клюки, че пиели от една чаша и пушели от една цигара, но в крайна сметка всеки си хвана пътя и живота.

# 442
вай вай вай
пакета пакета верно е ейййййййййй толчав е

# 443
Опааа Снежи! Айде ко стана? Губиш се нещо. Щом сипваш, ние ще си вземем, а и не само по едно Embarassed

Неви, да ти е сладко,удоволствието е мое да споделя с вас напитката... hahaha Joy hahaha Отварям фейса и виж...потвръждение...

Чаги е пич,та дрънка,ама и момата си ни е супер яка... txtloves

# 444
Момичета, да ви кажа, че днес беше моят ден от месеца /нали си избираме ден в началото на март/. Тука в София беше слънчево и топло, мирише на пролет. Дано и при вас да е било така.

# 445
топла е била водата май

въх мар Божкееее #Crazy,ще подладея

Ани смеел се той,да дойде...с нова прическа съм за него спешъл Mr. Green

# 446
От сета на 26 епизод, когато Емир отиде да се бие с Левент.

От сета на 40 епизод.

# 447
Наде, разделиха се вярно, ама засега. В един град са пък, а дано се засекат  Joy Joy

# 448
Момичета, да ви кажа, че днес беше моят ден от месеца /нали си избираме ден в началото на март/. Тука в София беше слънчево и топло, мирише на пролет. Дано и при вас да е било така.
И моя, намислихме си дни с Киара, аз днес, а тя на 12. И при нас времето беше същото.
Изчезна това момиче от вечерта на рожденият си ден, замина с Чаги, отмъкна ли я, какво направи, но Киара я няма до ден днешен!?! Crossing Arms Joy

# 449
Наде, разделиха се вярно, ама засега. В един град са пък, а дано се засекат  Joy Joy
Те, че, ще се засечат, ще се засечат, но въпроса е дали, ще продължат в една посока заедно, Rolling Eyesче като гледааааааам, много са различни във всяко отношение от земята до небето. Confused

Общи условия

Активация на акаунт