Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 46 ~

• 41 664
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
ООО Звезде, ти да не му удари кратка почивка и сега с нови сили....
Най ме беше яд, че Чаги не дойде в Пловдив на бест модел м.г., не беше честно  #2gunfire #2gunfireтой трябваше са е тук!

# 526
Снежи, щот от няколко дена мира не ми даваше тоз въпрос и аз не знам защо. Аз съм на Цветница, Маите са на 1ви май, обаче ти кога си - на първи сняг, то е ясно

Снежана
има имен ден на 14 декември.

# 527
  • в подножието на планината
ООО Звезде, ти да не му удари кратка почивка и сега с нови сили....
Най ме беше яд, че Чаги не дойде в Пловдив на бест модел м.г., не беше честно  #2gunfire #2gunfireтой трябваше са е тук!

Трябва от време на време да понагледам домочадието... Laughing

Чаги, сигурно е разбрал за многото български фенки и се е изплашил... Mr. Green

Снежи, Hug

# 528
еее да ги раздава да,ама да ги продава  Laughing

дето отива да се снима с него и Чаги и вика ела ела теб си те спомням  Laughing

Вярче, Hug малка порция ,че ще загубим форма  Laughing

то като беше в ареста веднага фенките му си претекоха - одела,ядене - няма да го оставят  Laughing
то туй зеленчуци не е страшно  Grinning
те пък тези фенки за 2-3 дни нищо нямаше да му стане

# 529
Звезде, нищим нашичките любимци и търсим нещо ,за което да се захванем...

ТОПЛИНА...каква топлина бе...то си е жив пожар...цял вулкан!

# 530
Неви далеч  съм от мисълта че си клю, просто имаш инфо и се грижиш и ние да го получим
не си като нас само да точиш лиги  Mr. Green
Добре че не живея в Турция, само на сета  щях да кисна с години  ooooh!
Айде лека и от мен, тази вечер дано сънувам Бали бей, че с Чаги работата е дебела вече  Crossing Arms

# 531
Неви,може ли да те питам ,ако знаеш ?

докато са течали снимките Чаги сподели в интервю,че се е преместил да живее в Етилер,а Хазал къде е била? в смисъл с приятеля си ли е живяла или и тя някъде около Етилер.

# 532
  • в подножието на планината

Снеже, аз много обичам да ви чета като нищите нашите любимци и особено като се включи Неви с нейните предположения и догадки, които мнооого ми допадат... Laughing

# 533
АА обичам аз да ровя насам-натам, не ми стига никога това дето е на екрана само, искам да знам повече. Joy Любопитка съм си хихихи

Лека на всички, спокойна нощ и до утре.

Danniitto, мерси, а какво има на тази дата, знаеш ли  newsm78

# 534
Снежи, щот от няколко дена мира не ми даваше тоз въпрос и аз не знам защо. Аз съм на Цветница, Маите са на 1ви май, обаче ти кога си - на първи сняг, то е ясно

Снежана
има имен ден на 14 декември.

Еее...пааа... newsm78 може,ама яз не знаех...

# 535
Дани /може ли така да те наричам/ Хазал каза в едно интервю, че не смята за редно да живее с приятеля си. Досега винаги е живяла с майка си, къде точно- не знам.
Чаги се премести там уж за да е близо до снимките. Но после казват, че е живял с Гюненча, ама дали той у тях, по-скоро тя у него, защото накрая пишеше, че тя е изнесла нещата си от дома му и той бил много страдал, много важно... Joy

# 536
Неви,може ли да те питам ,ако знаеш ?

докато са течали снимките Чаги сподели в интервю,че се е преместил да живее в Етилер,а Хазал къде е била? в смисъл с приятеля си ли е живяла или и тя някъде около Етилер.

Много добър въпрос  Hug Hug и аз искам да знам,ако знаеш...Звезде, ама и ти знаеш доста неща...сподели,моля  Praynig

# 537
Звезде, а пък да видиш като скалъпя теорията на конспирацията за Чагазал, направо свят шъ ви съ завие...обаче все нямам време, но ще стане, ама няма да се смеете много  Joy

# 538
Дани /може ли така да те наричам/ Хазал каза в едно интервю, че не смята за редно да живее с приятеля си. Досега винаги е живяла с майка си, къде точно- не знам.
Чаги се премести там уж за да е близо до снимките. Но после казват, че е живял с Гюненча, ама дали той у тях, по-скоро тя у него, защото накрая пишеше, че тя е изнесла нещата си от дома му и той бил много страдал, много важно... Joy

Трябва да научим...Неви, лека!Утре съм почивка и може да направим връзката.До утре!

# 539
Звезде, а пък да видиш като скалъпя теорията на конспирацията за Чагазал, направо свят шъ ви съ завие...обаче все нямам време, но ще стане, ама няма да се смеете много  Joy

Знаеш,че не си сама  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт