Тук в Родени се събрахме,които в ИБ за дете мечтахме-тема 4

• 15 101
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Аз ги държа в хладилника.

# 661
  • При моето слънце
Предполагам си ги свалила , защото сега изглеждаш много добре  newsm10
Абсолютно  Peace
В такъв случай наистина си е необходима диета. Аз с разходки свалих 7-8 кг.

# 662
Въпрос: Имам 1 кг. био картофи, за 4 лв. ми излязоха 13 картофа което е супер, но въпроса е как да ги съхранявам, мисля да не се развалят нещо - в хладилник ли да ги държа  newsm78
На хладно, в стая която не опоплявате например Peace
В хладилкика ще ги загубиш за винаги  Laughing

Моя веднъж го оставих за 5 минути да погледа лука докато ида до ВЦ-то и представете си колко изгорял го заварих.На въпроса ми ,защо не го е смъкнал от котлона,отговора беше:"Ми ти каза да го гледам....и аз не съм отлепял поглед от него!" smile3544  hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy уникален просто  Mr. Green Hug

Бютка, евала за желанието и успех  Hug

# 663
  • Варна
Защо Rolling Eyes Винаги държа картофите в хладилника.

# 664
Защо Rolling Eyes Винаги държа картофите в хладилника.

сериозно ли  Shocked и издържат ... колко картофи слагаш и колко време държат  Rolling Eyes
после като ги режеш не са ли пуснали вода  Thinking

# 665
  • София
и извън хладилник пак са си добре картофите, аз складирам с месеци по 3-4 кашона  Mr. Green
ако ги натъпча там за друго няма да остане място, пък и на по-студено стават едни тъмни отвътре сякаш.

# 666
  • Sydney
pettesa зависи от детето... моето сега трябва да яде по 250гр. порция, ама 200 със зор изяжда, че й хвърлям...
libra дано намерите "вашата" гледачка...
за био картофите така се прецаках миналата седмица - купихме някакви френски, 5 лв. 10 картофа и ги оставихме в кухнята - след два дни бяха в боклука  ooooh!
за кг - сега сигурно ще ме сметнете за луда, ама искам да съм 38... сега съм 48, преди да забременея бях 46...

# 667
  • Варна
Никога не ми се е случвало да пускат вода, откъде накъде  Rolling Eyes Запазват се същите, както когато съм ги сложила, случвало се е да забравя 2-3 картофа с месеци в кошниците в долната част на хладилника - там ги държа по принцип. Ми колко - няколко, 5-6, де да знам колко. Не ги складирам с килограми Simple Smile
А био картофи купих от Карфур преди месец сигурно - опаковани в найлонов плик по килограм, още варя от тях, нищо им няма. Седят си в хладилника.

# 668
О, много сте мили  Mr. Green сега съм 107  Joy хаха, ама никой не ми вярва, че съм толкова килограми, явно и кокалите ми тежат знам ли..иначе искам да стана 80, сигурно ще изглеждам все едно съм 38.. Бени, що искаш толкова слаба, аз не харесвам много слабите  Embarassed
Аз знам, че картофи не се държат в хладилник, ама не знам що  Joy аз ги държа на тъмно и хладно и могат да издържат много време  Peace

# 669
  • Варна
Сега се разрових - пише, че в хладилник скорбялата се превръщала в захари, демек стават недиетични Joy Сигурно е така.

# 670
И аз съм био вече, няма изкуствени конци по мен   Mr. Green Хич не болеше, ама как ме беше страх, хаха  Crazy Иначе вътрешните конци са разградими.
Бюти, успех с диетата  Simple Smile
Аз ще заложа на движение с количката след някой ден за отслабване. Сега обаче ям повече от преди и това ме притеснява  Whistling

# 671
БениЩо 38? Shocked Аз мислех , че съм най-лиТъл в групата-преди да забременея бях 42/155см,отидох да раждам 60 килограма , сега съм 45 и не ми се отслабва повече,но ако имаше как да се оттърва от стриите и целулита  Whistling Crossing Arms

# 672
Като сме тръгнали да се оплакваме да си кажа и аз  Mr. Green Целия ми корем е в стрии, и е ужасен, няма го онова готино коремче от преди  Crossing Arms Ама татито каза, че всичко, което ми е оставила беба като белег е идеално  Mr. Green  Flutter
Да видим по-натам отдолу как е положението  hahaha

# 673
  • Варна
Слаби или пухкави , важното е да се чувстваме удобно в собствената си кожа  Crazy и да сме здрави  Flutter

Деси , ето че мина и замина , абе аз все ще те питам и винаги ми убягва , като ти остане време ( някой ден  Whistling ) ще споделиш ли с нас за раждането  Crazy

Видях че има специално място в мамата за търсене и предлагане на гледачки , като наближи момента ще пусна тема и да видим  Thinking

Откак муцуни тръгна по мебелите не ми остава време да сърфирам , сега спи та наглеждам положението  hahaha

Относно порциите каша и пюрета, при нас се изяждаше към 130 гр ( малките бурканчета ) пък и мисля детето си показва но пак трябва да се внимава да не се товари стомахчето  Crazy

# 674
Бени ... 38  Shocked ти ме разби верно  Crazy ами пожелавам ти успех тогава  Mr. Green Hug

Аз с първата бременност забременях на 45 кг и качих около 7/8, с  втората забременях на 48 и качих 17 кг  Crazy сега съм 53 и искам поне до 45/46 да стигна  Whistling

Деско ... айде вече си безшевна  Mr. Green радвам се, че е минало добре  Hug
А долу ще се оправи положението. Аз понеже раждах твърде скоро един след друг път и съм резната и от двете страни  Crazy ей така, да ми е кеф  Mr. Green ама здраве да е ... минава  Hug

Аз за порциите няма да говоря  .... злоядо човече ще излезе и това си е  ooooh!
Дано поне кухня да яде  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт