Тук в Родени се събрахме,които в ИБ за дете мечтахме-тема 4

• 15 098
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • Sydney
аз харесвам много слабо и се чувствам добре, когато съм толкова...  знам, че не е нормално, но съм такава....  Crazy
аз имам стрии от кортикостероидите, точно след като родих и цъфнаха... и на единия крак са повече, защото там ми биеха повечето инжекции, но какво да направя  Rolling Eyes

# 676
Аз пак не съм чела от...доста... Rolling Eyes

Бени, как така 38 кг  Shocked Моля ти се...Имам приятелка с Хашимото и беше 2г 40кг...Направо живи мощи. Едва стана 42кг и пак е като клечка...38 ми звучи страшно. Сигурна съм, че изглеждаш чудесно и 48кг...  Hug Кой номер дрехи носиш? Аз съм S( понякога XS)...

Аз забременях 50кг. В края бях + 17. Сега пак съм 50кг  Crazy  Корема ми е яко нацепен...ама както и да е. Мазах се с ампули на Лиерак и мога да кажа, че има ефект. Лошото е, че ги открих чаааак 1г и 4м след като родих  ooooh!

Качих две снимки на моята кукла  Heart Eyes Много я обичат лелките в яслата и Габи също ми говори за тях. Има си любими. Само да е здрава и е там  Laughing

Спокойна вечер  Hug

# 677
  • shumen
Бени не съм гледала каква марка са,но мисля,че едното беше на Бертони.Утре ще видя и ще кажа със сугирност.
Ооф,в това ужасно време ми иде да се  #2gunfire.
Бени,браво имаме си малка банкерка.

# 678
  • до едно тепе
Бени браво на Ема Hug От малка знае къде е истината Laughing
Аз пък не знам колко имам да свалям.Нещо напоследък не мога да стигна до кантара,а трябва щото другата седмица трябва да звънна на ендото да му кажа,че сме спрели с кърменето и вероятно ще ме пита на какви кг съм ,за да ми определи дозата на метформина Rolling Eyes Вероятно имам към 6-7 за сваляне до 58 кг,на които се чувствам перфектно.От метформина обаче може да сваля и повече,кой знае.Лятото ще съм финна мацка hahaha
Стрии нямам и надявам се,че няма да с епояваят като отслабна още newsm78
Бютка аз нали съм те виждала Mr. Green Имаш за сваляне,но трябва да е бавно и постепенно.С повече упоритост и правилния хранителен режим ще постигнеш желаните резултати Hug
Видях Влади и Габи.Много са сладки Heart Eyes
Я да пусна една покана и на Розито,че може да не знае къде да ни търси Whistling
Хайде от мен толкоз,че трябва да лягам.Малчо вече ме търси веднъж ooooh!
Лека нощ Hug

# 679
Аууууууууу 38 кила ама това за какъв ръст става въпрос, щото ако аз стана 38 ще ме помислят за някоя анорексия.(175см съм)
Иначе и аз харесвам слабо, но никога не съм била много слаба, а  в рамките на нормалното.
Забременях обаче на 60 (пък гледам някои на толкова са отишли да раждат  Crazy), отидох да раждам 100  Crazy Embarassed Излязох 86, ама се оядох с кърменето до 93. Сега съм 65(бавно свалях и успях да не увисна с кожата) и искам да стигна 58-60 и ще съм много щастлива.

Поспаланчо и ти ли на Метформин. И аз го почнах и тогава по ми тръгна слабеенето, а преди това зор.

# 680
  • Sydney
forest_veil XS или XXS... но преди ми стояха по един начин, сега по друг... може би това не ми харесва...
аз не съм висока - 162см.
отвратно е времето, вече ми писна...

# 681
  • shumen
Добро утро!Бени сега видях марката на столчетата-и на Метро, на Практикер пише Авто Практик.
Ей,това моето диване не се търпи.Сутринта е станало в 7,наяде се и като е почнал да реве и да ме изкарва извън нерви ми иде да се  #2gunfire.
Да се стопля,че не навънка поне мълчи и спи.
При нас детската кухня е от 6 месеца и мисля да го пробвам към края на месеца за 1 седмица дали ще я яде.Снощи го пробвах на пилешка супа,но не поиска и да е близне.Днеска ще правя спанчена супа и мисля да го пробвам и него.

# 682
  • Sydney
danaeka мерси  Hug

# 683
  • shumen
Бени Вие нямате ли столче за кола?След обяд ще ходим да видим тези в Практикер,а на Метро в края на седмицата ще ходим.Ако ми харесат мисля да си вземем.

# 684
Да се самоцитирам:

Ееееееех, мамицата им!!! #Cussing out

Цитат
Току що звънах в централата на НОИ и от там ми казаха , че пари ще има на 16.04 и вече ще е така.При зададен от мен въпрос защо никой не си направи жеста да бъде подадена информация в сайта им и че се получава месец и половина без пари, което не е справедливо спрямо майките, освен да ми кажат , че съм права друго не направиха и, че щели да предадат въпросите ми на ръководството.Това е момичета

Данните са от преди 8мин. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

В допълнение:

Цитат
Превод на 16-18.04, на 21.05 за май, ае честито. Вече ще се превеждат след първа ведомост, която е при тях пон. и сряда след 9-то число

Важи за тези, дето сме с деца над годинката.

# 685
Аз си чакам парите за втората половина на февруари все още. Добре че имам заделени парички, че да има от какво да теглят за кредита. Иначе болничният ми е в НОИ от повече от месец - мамичката им !

момичета, някоя изследвала ли е пролактин по време на кърмене - има ли специални правила, като да кажем да не съм кърмила няколко часа и т.н.

# 686
Ренди, ако си абсолютно сигурна, че болничния ти е внесен, обади им се и им дай зор!!! Някой път не знам какво се случва, ама се оплитат и забавят преводите. Едно такова обаждане почти винаги задвижва нещата. А ти имаш ли ПИК код?

# 687
Имам, така проверих, че си виси при тях болничния. Ами явно ще трябва да звъня наистина

# 688
Звънкай още сега, ако имаш удобна възможност. И ги подпукай, че се ос*рат тоя месец. #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 689
  • Sydney
danaeka имаме, но й е малко вече въпреки, че пише до 13 кг.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт