Тук в Родени се събрахме,които в ИБ за дете мечтахме-тема 4

• 15 143
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
F.a.t.e. голям бонбон е малкия  Grinning доста добре му се получават опитите да се изправя, май рано ще проходи  Grinning
Момичета моето бебе ака зелено от няколко дни и по-рядко. От какво може да е, ако някой знае да помага  Thinking Имаше и малко сополки като дърпам с аспиратора, но вече е много по-добре положението.

# 76
Зелено аки при малко бебе би могло да е от простуда. За това се сещам на първо време.

# 77
*Teddy* мерси   bouquet
Незнам вкъщи поддържам 22 градуса, за къпане около 26-27 градуса, навън излизаме с космонавт и дебело одеало завита  Thinking Оффф, дано не е простуда, че много се страхувам от болести, още повече покрай ваксините  ooooh!

# 78
  • до едно тепе
Мецко за пръв път му давах като беше на 8 месеца.Давам само,ако го заподозра,че се разболява и то давам 2 дози през 6 часа и на следващия ден още една и по една ампула вит Ц дневно.Така ми е казала доки и така давам.А да знаеш,че моркова на пюре и сок страшно запича та внимавай с него Peace
Ния ако е по-рядко като консистенция и повече пъти в денонощието може би трябва да си звъннеш на лекаря.Аз на моята звъня винаги,ако нещо ме притеснява.И още нещо понякога,ако не се смени веднага памперса,а да кажем след половин час или повече е възможно с времето акото да позеленее. Вие сте на АМ нали,че при кърмените понякога май зависи и от храната на майката newsm78

# 79
pospalancho, да на АМ сме Аптамил Комфорт, не съм сменяла млякото. Малката ака по веднъж на ден, а памперса повечето пъти го сменям веднага, днес например го смених веднага след като ака и беше зелено и по-рядко. Ще звъня на педиатърката, ама нещо не искам да я водя малката, че е пълно с болни пред кабинета винаги. В най-лошия случай ще я види след седмица на консултацията, а междувременно ако не се оправи може да извикам педиатър да я види вкъщи  Thinking Абе надявах се да е нещо моментно, ако не мине още 2-3 дни ще викам доктор.

# 80
  • до едно тепе
Ния напълно е възможно да е и моментно.Аз ти казах просто,за да я следиш.А аз за такова нещо звъня и доки казва каквото има и казва кога да и се обадя пак. Малчо като се раздриска мин. година го заведох на третия ден-бяхме пробвали илачите за запичане и като не подействаха тогава.И сега сме така,ако се разболее първо звъня и питам и тя казва дали да го водя.

# 81
Благодаря ти   bouquet

# 82
Ния, не се притеснявай много, покрай мен много бебета имаха чат-пат зелени акита, ако продължи повече тогава може да звъннеш на док  Hug
Фейт, браво, и ние се предвижваме, ама пък не може седнал да стои още  Mr. Green

# 83
 Mr. Green мерси милички, определено ми е голяма фога  Crazy

Ния, аз пък знам, че зеленото аки може да се дължи на претопляне, отделен е факта, че вие сте на АМ, което пък е бъкано с желязо, често водещо до такъв цвят аки  Peace
И ние си го имаме често, но не ме притеснява изобщо  Heart Eyes
Наблюдавай известно време и виж дали е било само временно.

# 84
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Добро утро, вчера добре че успях за зърна една малка панта  Mr. Green, че днес гледам примоцията свършила  Simple Smile, ха ха

Фейт Пламката е ..., абе просто нямам думи, пу-пу да не му е уроки  Heart Eyes

Моя пък вече въобще не иска да седи по гръб, само на корем, преди му трябваха доста маневри да се обърне, а отскоро с един отскок за секунда се обръща, а така не мога да го оставям сам в кошарата да си играе, страх ме е да не залупи глава надолу и да се задуши, затова докато не спи съм  при него  Crazy и навдига дупе с коленете вече, май и ние скоро ще лазим  Party

Ния ние сме със зелено и рядко ако, по няколко пъти дневно откакто се е родил.Даже се менят всички вариации на зеленото, от тъмнозелено до резеда, колкото пъти да казвам на док, тя се вика - нормално е и толкова.Обаче виж Фейт го свърза с желязото в АМ, аз пък нали кърмя, но съм с анемия и постоянно пия желязо.

Абе все повече се замислям за абонамент във ВЕЛА, моля споделете мнения  Thinking, а даже пише че таксата е една и за двете деца?

# 85
Фейт, голям е сладур този Пламка:) още малко и едва  ще го удържаш.

Бюти, не в никакъв случай не спорим, излагаме си гледни точки. Иначе да няма лошо в кухнята, но стига да е добра. Тази във ВАрна беше отврат и карахме много малко. Готвят и с картофено пюре на прах, което за мен е недопустимо, та бързо се отказахме, тя и без това малката не я харесваше и плюеше. Иначе при нас кухнята беше от 9м, а по повечето други градове от 10ти месец (не че някои не вземаха карти на приятелки и тръгваха по-рано, но това е друг въпрос. Сега чувам май са смъкнали границата Thinking)

За зеленото ако и аз съм чувала претопляне, но може и нещо инцидентно да е. Желязото и то наистина променя цвета. Ако продължи повече може да пуснеш една чревна проба за твое успокоение.

За настинки и разболявания
само като я усеетя почвам с Инфлуцида, но не знам от каква възраст е подходящ? ЗА нас знам, че става, ама за по-малки ми се губи нещо спомена.

Мойто вече води странните разговори с баща си.
Сяда гола на земята и си разтваря дудата и казва на баща си:
-Тате, виж чивеното(червеното) Joy Следва
-Тати има дуда? (това като въпрос)
- Тати няма дуда (отговаря той)
- Тати има пилинцииии(КРаси)
 Joy Joy Joy Joy Дай цунам  Crazy

# 86
Бенджолина  hahaha hahaha
Ами и тук на повечето места е от 10 месец кухнята, ама има и такива от 8  Whistling
Петеса, не ти препоръчвам Вела..и аз самата съм водила пандата, а близка приятелка заради тях лежа нейното дете 10 дни в инфекциозната на ВМИ и накрая се оказа, че му няма нищо..беше подписала договор и ги направи на пух и прах  Mr. Green

# 87
  • При моето слънце
Бенджи, уби ме  hahaha Ние пък водим обратния разговор  Mr. Green
Фейт, Пламката е голям сладур Heart Eyes Почивай си, докато можеш, защото скоро няма да можеш да го стигнеш  hahaha

# 88
  • Sydney
някой да знае освен продавалника, къде другаде мога да си пусна количката?

# 89
  • до едно тепе
Бенджи страшен разговор водят Joy
Пете аз само веднъж водих Слав на Велата и общо взето съжалявам,че си дадох парите.Със същия успех щях да си чакам час и половина във спешното детско на Априлов(там даже са доста по-бързи и вероятно нямаше да чакаме толкова).Аз си му бях дала повечето лекарства вече(беше с темп 2 дена и леко разстройство) и му предписаха само един отипакс за ушите(едното било леко зачервено,но той не показваше изобщо да го боли-знам че като ги боли мрънкат и си пипат ушите и като натиснеш пред ушето лекичко плачат) и казаха да отидем на другия ден до 11 да го видят как се развива вируса.Като отидохме и влязохме в чакалнята 2Х2 имаше 5 деца и зад нас влизаше още едно, и само се обърнах и си излязох.Предния ден чакахме час и половина да прегледат 3 деца и беше топло,та стояхме навън.Обадих се на личната казах и какво са ми казали и изписали предния ден,изписа му един изопринозин и за  един ден от вируса нямаше и следа Crossing Arms Това ми е впечатлението от Велата-вероятно няма да повторя Peace А на абонамент можеш и в тази новата детска поликлиника май е в транспортна болница ама как се казваше newsm78

Общи условия

Активация на акаунт