Тук в Родени се събрахме,които в ИБ за дете мечтахме-тема 4

• 15 148
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • Габрово
pettesa, добре завърнали се вкъщи. Много да сте здрави вече.

Леле, уж четох пък нищо не запомних ... само, че има снимки за гледане  Whistling.

# 91
  • Варна
Тони,
д-р Профирова в Окръжна ли работи? В самата окръжна или в жълтата сграда на ъгъла? Откривам много стара тема за нея, в която казват, че не приема нови пациенти, защото била натоварена. Имам още едно име от Окръжна, като наближи юни ще ида да разпитам, дано някоя от тях ми хареса и да ни приеме.
Къде гледате клипчета на Пламенчо?
Меце,
внимавай с моркова, напоследък често се проявяват алергии към него, също и към ябълката. Аз още не съм ги дала Confused

# 92
Момичета звъннах на педиатърката и и казах за зеленото ако, тя каза да й давам Ентерол, прочетох че то се дава за разстройство  Thinking При положение, че ака по веднъж на ден не съм сигурна дали да й го давам  Thinking

# 93
  • При моето слънце
Ния, по-добре вземи био гайа  Peace При положение че няма разстройство, не виждам смисъл да й даваш лекарство за такова. Иначе и аз знам, че може зеленото ако да е от претопляне. Все пак изведнъж се затопли и то доста, та да се чудиш как да се облечеш  ooooh!

# 94
  • София
Меци, точно така, дадох веднъж чиста каша и после към нея плодове, през 2-3 дни нов. Банан примерно доста късно дадох, защото запича, също така моркови и картофи само с тиква съм давала. Глутена също с каши го въведох, а когато спря да суче през деня смених кашата с млечна.

За зеленото ако и за всички други стомашни неволи аз давам Инфантс Дофилус, на Коко му действа много бързо и винаги решава проблема от раз.

# 95
  • shumen
Добър вечер!От това хубаво време навънка нямам време за четене на форума.Днеска като излезнахме в 10.30 до 18 бяхме навънка и се прибирахме само за ядене.Май пролетта ще е така,а на лято ще е по вечеря.Моето дете днеска навънка спа 2 пъти по половин час и тази вечер в 20.30 беше заспал.
Ния ние сме с зелено ако още от родилния и всеки ми казва различно,но аз вече не се притеснявам.

# 96
  • В къщурката на хълма на феите
за зеленото ако - ако е светло зеленичко, значи бебче е претоплено, ако е тревисто зелено, значи бебче е понастинало, а ако е тъмнозелено значи акото е предържано в стомаха .. аз вече съм специалист по акита покрай запека на Ема .. майка ми вика - някой гледат на боб, други на карти, пък аз съм можела на акита да гледам Mr. Green Mr. Green

# 97
Здравейте  Hug

Аз няма да се изказвам за захранването. Само ще кажа, че не е толкова страшно, колкото изглежда в началото ! Пожелавам дечицата да хапват с охота и да няма алергии  Peace

Габи от миналия четвъртък е на цял ден на яслата. Сутрин плаче при раздялата (татко й я води), но следобед е спокойна. Почнала е да хапва малко там, но не спи и е много изтощена, малката душичка. Слагаме я да си ляга в 20:30 и в 20:31 вече спи...Даже довечера още по-рано ще я сложим, че явно има нужда от повече сън (сутрин я будим в 6:40, за да може да се оправим)...Само да е здравичка, че да ходи  Heart Eyes Аз след 10 дена съм си пуснала 3 дена отпуска и ги чакам с нетърпение. Имам един куп неща из вкъщи да свърша  Crazy

# 98
  • Варна
Тони,
д-р Профирова в Окръжна ли работи? В самата окръжна или в жълтата сграда на ъгъла? Откривам много стара тема за нея, в която казват, че не приема нови пациенти, защото била натоварена. Имам още едно име от Окръжна, като наближи юни ще ида да разпитам, дано някоя от тях ми хареса и да ни приеме.

Месечко, Профирова преди беше в Окръжна, а сега е в мед.център Хелиос (намира се в двора на Окръжна болница). Вярно е, че не приема нови пациенти, но през 2007 г. приемаше и ние от тогава сме при нея.

Ние вчера бяхме на ДК. За 18 дни Тео е наддал само 150 гр. и от днес започваме захранването с картофче. Дано покрай пюренца и кашички да започне да пие от шише. Praynig

# 99
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Поспаланче, Бюти мерси за отговорите за Велата, значи отпада като вариант.Иска ми се просто да имам някаква алтернатива за събота и неделя, ама пак на ВМИ-то на детски спешен ще се надявам, въпреки че Петя съм я водила два три пъти там, като по-малка и нямам кой знае какви впечатления  Rolling Eyes

Ивап  Hug

Тони мила  Hug , ммда , много малко е наддал, явно и на теб ти спира кърмата, също като при Фейт, щом и лелката те е посетила вече .... Успех със захранването  Peace
Аз също тайничко тая надежда, че като се захраним ще пропием и АМ, защото се договорихме с кардиото след шестия месец лека полека да се отбиваме, че докато започнат горещините да сме се отбили и да започваме лечение на хипертонията ми.

Дани и ние сме така с акото от раждането, на мен и личната и педито ми казват, че няма място за притеснения, даже нищо не изписват.

Ох Ния, това са пълни глупости - ентерол  Naughty, това е бебе и е нормално от време на време да ака зелено, ние сме така постоянно и то по 5-6 пъти дневно, сега нито е настинал, нито е претоплен (вкъщи е 22 градуса и е облечен само с потниче и памучно боди с д.р., ританки и чорапки), никакъв ентерол, дори направих един курс с биогайя (на своя глава) и нищо не се промени, само дето му минаха коликите от биогайата  Grinning

jackobiana сподели малко по подробно за това лекарство - имуностимулант ли е? а от колко месеца може да се дава, че ми се ще след бронхеолита да се подсилим малко, че педито ни все изписва изопринозин, ама с каката не съм видяла кой знае какъв ефект от него.

Пък Митко така сладко цирика като гледа бейби-тв, ох не знам какво ще го правя с тази телевизия - невероятен интерес проявява   Whistling, ама не само на детски, и новините гледа със същия интерес   Mr. Green

Последна редакция: ср, 13 мар 2013, 13:09 от pettesa

# 100
  • Варна
Малчо днес хапна малко картофче. Сякаш добре мина да видим утре как ще е. Mr. Green

Пете, вече се съмнявам, че беше цикъл (кървенето беше за има няма половин ден). newsm78 Не си спомням с Алекс да е бил толкова кратък първият цикъл. Ще видим след месец. Mr. Green За съжаление всичко, което опитах за увеличаване на кърмата не помогна. Ама здраве да е. И Алекс го кърмих до 6-тия месец, като от 4-тия се дохранвахме. Сега се надявам и по-дългичко да кърмя като заместим  три от ядененията. Praynig
А за изопринозина и аз не съм доволна от него при опита ми с Алекс. От хомеопатията имуностимуланти съм по-доволна, като ехинацеята например. В момента ползвам имунобор кидс сироп с бетаглюкани и съм с добри впечатления за сега.

# 101
  • София
Пете, Дофилуса е пробиотик, но също става и за подсилване, изхождайки от логиката, че червата са най-големия орган на имунната система. Аз давах на Коко Биозин, който е с коластра и ехинацея, по-скъп е от Изопринозина, но се пие само веднъж на ден, много съм доволна, шарката мина за ден, а и грипа го подмина пу-пу

# 102
  • Sydney
Niq_23 на Ема й беше така, когато започна да пие Лактана  Peace

# 103
  • до едно тепе
Тони дано си хапва с удоволствие Hug Пък кърменето колкото толкова Peace
Мен нещо ме стегна шапката днес.Цикъл,бебе изкарващо зъби и постоянно закъсняващ мъж(от 3 седмици насам) ииии направо ми идеше да хвана гората по едно време Embarassed
Тези дни може да се позагубя за малко,но ще си давам компа за преинстал,а ни чака и прощъпулник тааа знам ли докъде ще смогна Rolling Eyes
Хайде лека нощ. Hug

# 104
  • shumen
Тони дано си хапва малкия юнак.
Пете и на нас за зеленото ако не ни изписват нищо.Според педи е нормално,а и аз вече не се притеснявам.
Ние в Понеделник сме на ДК и ще имаме ваксина и изследвания-кръв и урина.Май с колектора нищо няма да направя и ще пробвам с памуче в памперса и ще изстискам.

Общи условия

Активация на акаунт